Terazi Burcu

Akşam okul kombinim hazır olmadan asla uyuyamam. Ya da bir yere gideceksem akşamına evdekilere kısa bir defile yaparım Terazi kadınlarının fizikleri çok güzel ve auralari başka. Ben şahsen terazileri tanıyorum Genelde su muhabbet geçer.
+Sen terazi burcu musun?
-Aaa nerden anladın ?

Ayyy Görümcemin burcu, çok ama çok kararsız öyle böyle değil birsey alırken çok inceler bir yerinde birsey var mı diye çok aşırı detaycı. Veee herseyden anladığını düşünür araba parçasından tutun kapı kilidini değişimine kadar ya aklınıza ne gelirse anladığını düşünür. Ama iyi insan kendisi severim beni çok iyi dinler dertleşiriz hiçbir zaman bu muydu derdin demez yardımıma koşar ben demeden 2 kötü şeyi var diye burcunu ve kendisini kotuleyemem

Bir terazi çok iyi dinleyicidir. Saatlerce dinler.

Ay bu ben, gece hazırlarım mutlaka, ütü vs hallederim önceden, kombinimi sevmediysem tüm gün surat asarım bence hem tatlı hem çekiciyiz, hem çocuksu hem kadınsı ay seviyorum burcumu ya, erkeği noo ama kadınları

Bu gözler neler okudu böyle

Bence yalan söylemeyi çok güzel beceriyoruz Kararsızlık bence en mükemmelini istediğiniz için. Ayriyeten biraz da tembel miyiz ne
Ben hiç beceremem ,birşey saklamayı da hemen anlaşılır çünkü gözlerimden anlaşılır elim ayağım birbirine dolanır .
Kararsızımdır, evet mükemmelliyetçiyimdir.
Tembellik yapıyorsam da dibine kadar üretkenliğim üstümde ise o da dibine kadar yaşarım

Bu çok doğru eğer yok saymaya karar verdi isek bu konuda da çok başarılıyızdır

Ben bunu nasıl kaçırmışım eşimin burcu bi kere auraları çok yüksek her ortamda parlıyorlar, aşırı uç düzeyde cömertler, çok güzel seviyorlar, bence zekaları da çok keskin olumsuz özellikleri uykucu olmaları, alıngan olmaları, temas bağımlısı olmaları (bu boğuyor bazen) keyiflerine aşırı düşkün olmaları, konuşmaya bi başladılar mı susmamaları.

Terazilere bayılıyorum. Biraz kararsızlar, bir ortamda iyi oluyum diye herkese yanlarlar, renkleri belli olmaz ama kibar insanlardır. Ülkece kibar, ses tonunu ayarlama özelliğine sahip insanlara çok ihtiyacımız var. Kadınları da süsü seven zevkli insanlardır. Terazileri bir ortamda ayırt edebiliyorum genelde ama politik olacam diye uğraşmak yerine arada seslerinin çıkması lazım adaletin terazisi sizde canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…