- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Akşam okul kombinim hazır olmadan asla uyuyamam.Neredeyse tüm teraziler yaşından küçük gösteriyor, değişik bi çekimleri oluyor, erkeği çok mızmız ama kadını bir harika bence, teraziyim diye demiyorum jfjskfjsk Aslanla, yayla çok iyi anlaşıyoruz ama yay erkosuna güvenmemek, uzak durmak en sağlıklısı, terazi duygusal ve bağlanan bi burç çünkü
Nostaljik, vintage şeyleri aşırı severim, uyum delisiyim, öyle kokoş bi tarz değil ama bakımlı ve uyumlu olmak çok önemli, çok mutlu oluyorum uyumlu renkler vs görünce
Bir terazi çok iyi dinleyicidir. Saatlerce dinler.Ayyy Görümcemin burcu, çok ama çok kararsız öyle böyle değil birsey alırken çok inceler bir yerinde birsey var mı diye çok aşırı detaycı. Veee herseyden anladığını düşünür araba parçasından tutun kapı kilidini değişimine kadar ya aklınıza ne gelirse anladığını düşünür. Ama iyi insan kendisi severim beni çok iyi dinler dertleşiriz hiçbir zaman bu muydu derdin demez yardımıma koşar ben demeden 2 kötü şeyi var diye burcunu ve kendisini kotuleyemem
Aynen öyle hiç oflamadan puflamadan dinler ve çok güzel fikirlerde verir . Ya yengeç burcu yok mu az kendimi öveyimBir terazi çok iyi dinleyicidir. Saatlerce dinler.
İlerleyen günlerde açacağım etiketlerimAynen öyle hiç oflamadan puflamadan dinler ve çok güzel fikirlerde verir . Ya yengeç burcu yok mu az kendimi öveyim
Tenksİlerleyen günlerde açacağım etiketlerim
Ay bu ben, gece hazırlarım mutlaka, ütü vs hallederim önceden, kombinimi sevmediysem tüm gün surat asarımAkşam okul kombinim hazır olmadan asla uyuyamam.Ya da bir yere gideceksem akşamına evdekilere kısa bir defile yaparım Terazi kadınlarının fizikleri çok güzel ve auralari başka. Ben şahsen terazileri tanıyorum Genelde su muhabbet geçer.
+Sen terazi burcu musun?
-Aaa nerden anladın ?
Çok iyi tarif ettin benceBence yalan söylemeyi çok güzel beceriyoruzKararsızlık bence en mükemmelini istediğiniz için. Ayriyeten biraz da tembel miyiz ne
Kendisini mükemmel sanan ama ne istediğini bilmeyendir. Şahsen teraziler ve yaylar birbirlerinin alternatif çarları gibi. Tabii yay daha kötü totalde.
Terazi erkeği gayet özgüvenli, yavşak olur. Ama bu özgüven bi aslan ihtişamı göstermez.
Teraziler kendinize gelinnnnn
Ben hiç beceremem ,birşey saklamayı da hemen anlaşılır çünkü gözlerimden anlaşılır elim ayağım birbirine dolanır .Bence yalan söylemeyi çok güzel beceriyoruzKararsızlık bence en mükemmelini istediğiniz için. Ayriyeten biraz da tembel miyiz ne
Bu çok doğru eğer yok saymaya karar verdi isek bu konuda da çok başarılıyızdırBence kinciyiz, yani şöyle, bi akrep kini değil, zarar vereyim gibi bi kin de değil. Sonuna kadar sabrediyoruz, o silme noktası geldiğinde de asla dönüşü olmuyo ve öyle bi yok sayıyoruz ki kişi varlığından şüphe ediyounutmuyoruz olanı biteni, tüm şansları verdiğimiz için de asla affetmiyoruz, kısmen kincilik bence, hiç de kötü bi şey değil
Bi anda oluyo bi de. Karsidakinden iyilikle, guzellikle falan bi yol olmayacağını anlayinca o kişi senin zihninde cidden yok oluyo, siliyosun, trip tavır küslük vs değil asla, hiç umrunda olmuyoBu çok doğru eğer yok saymaya karar verdi isek bu konuda da çok başarılıyızdır
Hak ediyorlarsaBi anda oluyo bi de. Karsidakinden iyilikle, guzellikle falan bi yol olmayacağını anlayinca o kişi senin zihninde cidden yok oluyo, siliyosun, trip tavır küslük vs değil asla, hiç umrunda olmuyo