Terazi Burcu

Kin sıfır ya malesef. Çok terazi tanıdım hiçbiri birine kinlenip de modunu düşürecek insanlar değildi.

Abim yay babam yay nefret ettiğim düşmanlarım yay. Kin beslediğim çok yay var 🤣🤣
Yay erkeğini bende sevmem. Onlar gerçekten manipülatif ve yalancı oluyorlar. Ancak yay kadınları için aynısını diyemiyorummm. Aksine çok eğlenceli insanlarızdır

Yaaaaa ben çok kırıldım bu alanda... Sinsi sinsi manipülasyon yapmıyoruz. Çok bariz yüzüne göstererek yapıyoruz:KK43:
Bi ortamda yay varsa hep ilgiyi üstüne alsın ve herkes onu mutlu etsin ister. Onun istediği gibi eğlenilsin. Bencil oluşunuz yoruyor. Yoksa yaylar da tatlıdır.

Yay erkeğini bende sevmem. Onlar gerçekten manipülatif ve yalancı oluyorlar. Ancak yay kadınları için aynısını diyemiyorummm. Aksine çok eğlenceli insanlarızdır
Bak ona lafım yok hiç yay kadınına kin beslemedim. Canımsın sakın üzülme akrep konusu açılınca gör neler yazacaklar 🤣🤣

Akreplerle hiç işim olmaz etrafımda 1 tane bile yok 😂😂 aksine çevremde hep aslan burcu varrr
Ay aslana bi derdini anlat aslan der ki "benim başıma bu geldiğinde ben xxxxx şekilde çözdüm yüksek zekam ve becerilerim sayesinde." ama senin derdine asla mantıklı yaklaşımda bulunmaz. Aslan hep ben ben ben pffff bıktım 🤣

Ay aslana bi derdini anlat aslan der ki "benim başıma bu geldiğinde ben xxxxx şekilde çözdüm yüksek zekam ve becerilerim sayesinde." ama senin derdine asla mantıklı yaklaşımda bulunmaz. Aslan hep ben ben ben pffff bıktım 🤣
Kocam aslan burcu. Kaynanam yok ama kaynanaya ihtiyacım da yok. Makarna haşlarken bile gym kaslıları gibi gelip bak onu öyle yapmayacaksın diye bir başlıyor. Tek yaptığı makarnayı sudan geçirirken çeşmeyi açmak oluyor. Bak ben olmasam yine yapamazsın diyor. Geçen marketteydik Süper markette. Kuru fasulye gösterdim alalım mı diye. Tüm mağazanın ortasında sen pişirmeyi beceremezsin ben yaparım al dedi. Tam bir aslan burcu gerçekten. Evde de cidden aslan besliyormuşum gibi bir pohpohlama ile yaşıyoruz 😂😂

Evet ya kincilik sıfır.
Bence kinciyiz, yani şöyle, bi akrep kini değil, zarar vereyim gibi bi kin de değil. Sonuna kadar sabrediyoruz, o silme noktası geldiğinde de asla dönüşü olmuyo ve öyle bi yok sayıyoruz ki kişi varlığından şüphe ediyo :KK53: unutmuyoruz olanı biteni, tüm şansları verdiğimiz için de asla affetmiyoruz, kısmen kincilik bence, hiç de kötü bi şey değil 😎

Neredeyse tüm teraziler yaşından küçük gösteriyor, değişik bi çekimleri oluyor, erkeği çok mızmız ama kadını bir harika bence, teraziyim diye demiyorum jfjskfjsk Aslanla, yayla çok iyi anlaşıyoruz ama yay erkosuna güvenmemek, uzak durmak en sağlıklısı, terazi duygusal ve bağlanan bi burç çünkü 🥲

Nostaljik, vintage şeyleri aşırı severim, uyum delisiyim, öyle kokoş bi tarz değil ama bakımlı ve uyumlu olmak çok önemli, çok mutlu oluyorum uyumlu renkler vs görünce :KK53:

X