- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Teraziyim ve aynen öyleyim kararsız ve birazda rahatlık da varBence yalan söylemeyi çok güzel beceriyoruz Kararsızlık bence en mükemmelini istediğiniz için. Ayriyeten biraz da tembel miyiz ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teraziyim ve aynen öyleyim kararsız ve birazda rahatlık da varBence yalan söylemeyi çok güzel beceriyoruz Kararsızlık bence en mükemmelini istediğiniz için. Ayriyeten biraz da tembel miyiz ne
Yaaaaa ben çok kırıldım bu alanda... Sinsi sinsi manipülasyon yapmıyoruz. Çok bariz yüzüne göstererek yapıyoruzDerhal burayı terket piss yay (yok canım ne yükselenim yayı)
Kin sıfır ya malesef. Çok terazi tanıdım hiçbiri birine kinlenip de modunu düşürecek insanlar değildi.Evet ya kincilik sıfır.
Abim yay babam yay nefret ettiğim düşmanlarım yay. Kin beslediğim çok yay varAbla bizden ne istiyorsun hangi yay seni üzdü . Onun ağzını yüzünü kırayım
Yay erkeğini bende sevmem. Onlar gerçekten manipülatif ve yalancı oluyorlar. Ancak yay kadınları için aynısını diyemiyorummm. Aksine çok eğlenceli insanlarızdırKin sıfır ya malesef. Çok terazi tanıdım hiçbiri birine kinlenip de modunu düşürecek insanlar değildi.
Abim yay babam yay nefret ettiğim düşmanlarım yay. Kin beslediğim çok yay var
Bi ortamda yay varsa hep ilgiyi üstüne alsın ve herkes onu mutlu etsin ister. Onun istediği gibi eğlenilsin. Bencil oluşunuz yoruyor. Yoksa yaylar da tatlıdır.Yaaaaa ben çok kırıldım bu alanda... Sinsi sinsi manipülasyon yapmıyoruz. Çok bariz yüzüne göstererek yapıyoruz
Bak ona lafım yok hiç yay kadınına kin beslemedim. Canımsın sakın üzülme akrep konusu açılınca gör neler yazacaklarYay erkeğini bende sevmem. Onlar gerçekten manipülatif ve yalancı oluyorlar. Ancak yay kadınları için aynısını diyemiyorummm. Aksine çok eğlenceli insanlarızdır
Akrep erkeğine gıcığım kadınıyla derdim yok erkekleri azgın tekeBak ona lafım yok hiç yay kadınına kin beslemedim. Canımsın sakın üzülme akrep konusu açılınca gör neler yazacaklar
Akreplerle hiç işim olmaz etrafımda 1 tane bile yok aksine çevremde hep aslan burcu varrr
Balık kadar mı kötü?
Yoo Balığın eline kimsecikler su dökemezBalık kadar mı kötü?
Ay aslana bi derdini anlat aslan der ki "benim başıma bu geldiğinde ben xxxxx şekilde çözdüm yüksek zekam ve becerilerim sayesinde." ama senin derdine asla mantıklı yaklaşımda bulunmaz. Aslan hep ben ben ben pffff bıktımAkreplerle hiç işim olmaz etrafımda 1 tane bile yok aksine çevremde hep aslan burcu varrr
Kocam aslan burcu. Kaynanam yok ama kaynanaya ihtiyacım da yok. Makarna haşlarken bile gym kaslıları gibi gelip bak onu öyle yapmayacaksın diye bir başlıyor. Tek yaptığı makarnayı sudan geçirirken çeşmeyi açmak oluyor. Bak ben olmasam yine yapamazsın diyor. Geçen marketteydik Süper markette. Kuru fasulye gösterdim alalım mı diye. Tüm mağazanın ortasında sen pişirmeyi beceremezsin ben yaparım al dedi. Tam bir aslan burcu gerçekten. Evde de cidden aslan besliyormuşum gibi bir pohpohlama ile yaşıyoruzAy aslana bi derdini anlat aslan der ki "benim başıma bu geldiğinde ben xxxxx şekilde çözdüm yüksek zekam ve becerilerim sayesinde." ama senin derdine asla mantıklı yaklaşımda bulunmaz. Aslan hep ben ben ben pffff bıktım
Güzellik ve yağuşukluluk desen bizdeNefret ettiklerim guzellikEki Görüntüle 3288823
Hayat enerjini sömürdükleri içindirBen aslanları severim inş bir aslanla evlenirim kaliteli yaşıyorlar.
Bence kinciyiz, yani şöyle, bi akrep kini değil, zarar vereyim gibi bi kin de değil. Sonuna kadar sabrediyoruz, o silme noktası geldiğinde de asla dönüşü olmuyo ve öyle bi yok sayıyoruz ki kişi varlığından şüphe ediyo unutmuyoruz olanı biteni, tüm şansları verdiğimiz için de asla affetmiyoruz, kısmen kincilik bence, hiç de kötü bi şey değilEvet ya kincilik sıfır.
Güneş terazi, yükselen yay, ay burcu yayım Yay erkekte olmadığı sürece çok güzel bi burç benceKin sıfır ya malesef. Çok terazi tanıdım hiçbiri birine kinlenip de modunu düşürecek insanlar değildi.
Abim yay babam yay nefret ettiğim düşmanlarım yay. Kin beslediğim çok yay var