• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terazi burcu erkeği ile aşk yaşayan varmmı?

aozgecim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
32
8
1
26
Arkadaşlar herkesin hayatına türlü türlü insanlar giriyor benimde hayatımda bir terazi burcu erkeği vardı ama -dı artık yok.. bu sorunun amacı terazi burcu erkeği ile uzun ilişki yaşamış hatta evlenmiş olan birileri var mı? bu adamların evlilikten beklentileri ne ?veya bu insanlar evlendikten sonra cabuk değişiyorlarmı? cevaplarsanız cok sevinirim
bu arada kendi burçlarınızda eklemeyi unutmayın teşekkürler

Burç meselesinden anlamam açıkcası burca indirgemek de doğru gelmez ama arkadaşım kız erkek terazilerden yaka silkmiş,ciddi anlamda dengesiz oluyorlar diyordu.Yükseleni terazi biri vardı aynnnennn böyleydi tam dengesiz.Bunun yanı sıra çok yakın iki arkadaşım terazi hiçbir dengesizliklerini görmedim.İlişki babında nasıldır bilemem ama varsa böyle bir sorun teraziye yoralım :)

Arkadaşlar herkesin hayatına türlü türlü insanlar giriyor benimde hayatımda bir terazi burcu erkeği vardı ama -dı artık yok.. bu sorunun amacı terazi burcu erkeği ile uzun ilişki yaşamış hatta evlenmiş olan birileri var mı? bu adamların evlilikten beklentileri ne ?veya bu insanlar evlendikten sonra cabuk değişiyorlarmı? cevaplarsanız cok sevinirim
Ayrılmışsiniz neyini dusunuyosun🤣🤣🤣

E ayrılmışsınız, ne yapacaksınız nasıl olduğunu? Bundan sonra da teraziden devam etmeyi mi düşüyorsunuz?

Geri dönmesini bekliyorsanız teraziyse dönmez.
Balık olsaydı dönerdi.
Aslan olsaydı hiç dönmezdi.
İkizler olsaydı dönüp tekrar giderdi.
Benim tavsiyem boğa. Boğa iyidir. Bulunca bırakmayın.
Çünkü hepimiz biliyoruz ki sadece 12 çeşit erkek var dünyada.

Bende koç burcuyum evlendiğinde değiştiğini söyleyemiyorum aksine daha da iyi yönde geliştiğini düşünüyorum çünkü

Ayrildiysan birleşme hayatını yakarsın desemde birleşip hayatının içine edersin büyük ihtimal..evlenince ona duyduğun sevgi hemen biter merak etme

Burçlara eskiden çok inanırdım. Bir kere hayatıma bir terazi erkeği girdi. Kendisi terazi burcu hakkında söylenenlerin aksine çok dengeli biriydi. Benim dengemi sarstı, günün birinde başka bir tarafı ağır basıncada oraya gitti. Fakat arkadaş olarak çok iyi anlaşırım erkeğiylede kadınıylada çoğu arkadaşım bu burca mensup o yüzden burca göre kişilik analizi yapmak mümkün değil, sonuç doğru çıkmayabilir. Fala inanmam falsızda kalmam muhabbeti ile aynı şey yani bu burç işi.

Benim vardı hatta ilk birlikte olduğum kişiydi benşm yaşım çok küçüktü ve zaten evlilik filan düşünmüyordum ayrıldı benden bu üniye başladığım yıldı okul bitti işe girdim filan bu süre zarfında sürekli barışmak istedi sonrasında evlendi tam kurtuldum dedim yine peşime düştü ben evlendim herif hala peşimde kısaca bana denk gelen beş para etmez sürekli aldatmanın peşinde gerçi erkeklerin çoğu böyle ya neyse..

Efendim anlamıyorum şu burç olaylarını, terazi burcu olupta evli olan bir sürü insan var bunların hepsi birbirine mi benziyor. Bir çok insan tanıyorum aynı burç olup %100 zıt karakterlerde huylarda olan. Burçlara takılıp bir şeylere inanırsanız üzülürsünüz

Ben teraziyim kararsızlık var ben de. Ama dengesizlik yok diye düşünüyorum :) Bi kişi ben de ya degerlidir ya da yoktur. Duygu durumunda çok dalgalıyımdır ama yani mutlu olurum, üzülürüm degişir yani. Erkeklerde nasıldır bilmem

Gerçekten burç kalıplarının bu derece hayatımızı etkilediğine inanıyor musunuz?

Sizce tüm terazi erkeklerinin evlenmemiş olma ihtimali var mıdır?

ben ikizler burcuyum, beş yıldır sevgili olduğum kişi de terazi. sadık, eğlenceli, sevgisini hissettiren ve beni her konuda destekleyen biri. evlilik düşünme konusunda da bir sıkıntı yok şimdilik.

yine de insanların karakterlerini burca indirgememek gerekir. her burçta iyi ve kötü insanlar ya da ilişki yürütebilecek/yürütemeyecek partnerler vardır. barışma konusunda ilişkinize ara verdiren problem çözülmüş mü, buna yoğunlaşırsanız daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz.

Burçla değilde kişilikle alakalı olduğunu düşünmekle birlikte eşim terazi ve dünyada gördüğüm en dengesiz insan

Terazi olması bir sey değiştirmez önemli olan yükseleni ve ay Burcu, duygular icin onemli olan da ay Burcu zaten. Bunları öğrenirsen daha saglıklı yorum yapabiliriz

Benım de biri 2 biri 3 senelik ıkı terazi Burcu ile iliskim oldu pes peşe hem de, bir gün senin için öluyorum diyip ertesi gün sen gençsin güzelsin yoluna git benimle hayatını heba etme diyip beni engelliyorlardı. Bir benden 2 yaş büyüktü digeri de 10 küsür cok yaş :D

Selam. Bu meseleleri burç ile sınırlandırmak çok sağlıklı olmasa gerek. Ancak fikrimi belirtebilirim. Bir yay burcu olarak Terazi erkeği tarafından sevilmek müthiş hissettiriyor :) Evlenmedik henüz ama ilişkide güzel. Tabi dediğim gibi burç ile sınırlandırmak çok doğru değil. Kişilik, karakter farklı konular. İnişlerimiz çıkışlarımız oluyor her ilişkide olduğu gibi :)

Benim eşim terazi burcu temizlik konusu olsun sadakat konusu olsun gönül alma konusu olsun karşısında insanı kirmama konusu olsun her konuda çok düşünceli değer verdiği insanı ne ezer ne ezdirir tam aile yapınca değer verip canla başla mutluluk için çaba gösteren bı insan

Back
X