- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
huuu huuuuu Eki Görüntüle 758717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin BaşBilge :)huuu huuuuu Eki Görüntüle 758717
Hoş geldin BaşBilge :)
iyi diyelim iyi olalım burçtaşım, ne olsun.hoşbuldum nasılsın gulumsun
Hoş geldin!
hosbulduk :)
yooo genellemek olmaz bence..bizimki hiç öyle değildi..her odada ortak 4 kişinin kullancağı banyo tuvalet vardı orda yapılıyordu duş falan,günlük istersen temizlersin sana bağlı ama hergün temizlikçi geliyordu..çöpü almayada temizliğe süpürmeyede..ayrıca kendinde çarşaflarını getirebiliyordun yada yurdun verdiğini kullanıyordun..yurdun verdiğini kullanırsan pislendi dediğin an gidip değiştirip yenilerini alıyordun..
Hoş geldin canım.yani Gülümsün söylemese hiiiiiç kimse çağırmıyo, küstüm gidiyorum
bak şimdi biraz rahatladım okadar kötü anlatıolardı ki yurttan vazgecmiştim
bendeee terazi burcuyum ama
merhaba ben emine
26 yaşındayım
çalışıyorum hatta şu an işteym
evliyim 1,5 yıllık
bide teraziyim tabi
sen terazi hariç bilgilerin
herkes kendi yaşadığını anlatır tabikide.. Ama yani kötü anlatanların abartısı var mıdır onu bilmem ama şu bi gerçek ki yaşayarak deneyim etmeden kim be derse desin boş..
kııızlar beni de sohbete alın :$
Ya terazi burcundan olmayan ne olcak
Girebülür müyüm bi koç burcu olarak
merhaba kızlar ben de ben de teraziyim ve bununla gurur duyuyorum hehehe 25 yaşındayım evliyim ve bu alışverişteki karasızlıklarım yüzümden kocama çok çektiriyorum var mı benim kadar kararsız olan
hoşgeldin canım.. Hangi şehirdensin acaba??
Tişikkir ederim oyşşaaay aaaay ay sen gelirsinde ben almam mı seni yaaaa kıyamam kiiiiiiiii