- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
Günaydın Pufpuff, nasılsın?
günaydın canım.. sağol iyiyim,gerçi hava kaplı ve biraz serin o yüzden bunaltıcılık veriyo bana ama genel anlamda iyiyim şükür.. sen nasılsın görüşmeyeli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Pufpuff, nasılsın?
aynı canım bir değişiklik de yok bir yaramazlık da yok elhamdülillah! Zuhal ne yaptı acaba? nasıl gidiyor gebelikgünaydın canım.. sağol iyiyim,gerçi hava kaplı ve biraz serin o yüzden bunaltıcılık veriyo bana ama genel anlamda iyiyim şükür.. sen nasılsın görüşmeyeli?
aynı canım bir değişiklik de yok bir yaramazlık da yok elhamdülillah! Zuhal ne yaptı acaba? nasıl gidiyor gebelik
Yazsın madem buraya da, ben de merak ettim. Umarım her şey iyidir.iyi o da heyecan tedirginlik hepsi karışık gidiyo işte..bugün kontrolü vardı 10:55'te,haber bekliyoruz ondan..
Aynen yaaaa?heeeeeeeeey teraziler nerelerdesiniz? yokoldu herkes...
Aynen yaaaa?
Terazi Hatunları nerelerdesiniz yahu?
Zuhal, nasıl gidiyor hamilelik? kızın mı olacak oğlun mu?
heeeeeeeeey teraziler nerelerdesiniz? yokoldu herkes...
Hoş geldi sefa geldi.bi terazi daha geldi .
Evli misin? Bekar mısın?hosbuldum Ben 22.10 dogumluyum
terazi burcuyum ama fazla bilmem ozelliklerini.
bana yapilan iyiligide kotulugude unutmam bisey olsa taraf tutmam
Adil davranirim haksizliga gelemem . simdilik aklima bunlar geldi.
Evli misin? Bekar mısın?
Çalışıyor musun?
Kaç yaşındasın?
Neler yaparsın?
Kendinden bahset, derken bunları kastetmiştim.
:26: evliyim 35 yasindayim 4 tane cocugum var yurt disinda yasiyorum
17 yil olucak calismiyorum Ev hanimiyim neler yaparim.
Evcimenim cocuklarim ve bahcem var onlarla vakit geciririm boyle iste
:26: evliyim 35 yasindayim 4 tane cocugum var yurt disinda yasiyorum
17 yil olucak calismiyorum Ev hanimiyim neler yaparim.
Evcimenim cocuklarim ve bahcem var onlarla vakit geciririm boyle iste
Allah bağışlasın yavrularınızı, darısı da PUFPUFF'umuzun başına olsun inşallah, tez zamanda ve hayırlısıyla...vuuuyyyy 4 çocuk..ne güzeeeeel Allah bağışlasın inş yavrularını.. darısı bana inş en kısa zamanda bu arada hoşgeldin canım aramıza
merhaba kızlar teraziler burda toplanmış dediler koşa koşa geldim
hemen tanıtayım sekerin yeterki sen iste :) 18 yasındayım izmirlym bekarım okuyorum ösym kurbanlarındanım üniye gdicem bu yıl :)
hoşgeldin şekerin gellll gel.. Gir içeri yamacımıza
amaaaa adettendir tanıt kendini.. Yaş? Şehir? Evli/Bekar? Vs yani
hemen tanıtayım sekerin yeterki sen iste :) 18 yasındayım izmirlym bekarım okuyorum ösym kurbanlarındanım üniye gdicem bu yıl :)
hımmm iyimişşş.. Aaah aaah o değilde bende şu an tekrar ünide olmak,okumak isterdim açıkçası.. Valla ünide geçicek zamanın değerini bil,sonradan çoooook arıyosun..
valla herkes oyle dio ama bilmiorum aileden uzakta nasıl olcak yasayıp gorcem :)