- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
canım bişey sorucam..başka topikte sordum,ordan aynısını kopyalıyorum buraya..bilgin varsa yazar mısın?
"...herkese selam kızlar... 7 haftalık hamileydim ama bebek görünmedi,kalp atışı alınmadı vs derken boş gebelik dendi... progestan kullanımım kesildi, ilacı bıraktıktan sonra son 1 hafta bekleyip duruma göre karar verilecekti... ilacı bıraktığımın 3.günü kanamam başladı 5.günüde ağrılar... dün kontrolüm oldu,kese rahim ağzına gelmiş düşme yolunda ve bozulmuş dedi doktorum ve cytotec verdi bana hap olarak ama sadece 1 tane ve yetecek dedi... bu benim 2.düşüğüm oluyo, geçen senede bir düşük yaptım ve o kendiliğinden oldu... üstelik yine cytotec kullanmıştım,rahim temizlenmişti kürtaja gerek kalmamıştı... ama şimdi bi türlü düşmüyor kese,kaldı rahimde... sürekli ağrı yapıyo ama düşmüyor,dün doktorumun verdiği tek kullanımlık ilaçta etki etmedi... önceden gittiğim başka bir doktoru aradım,onada sordum... cytotec'ten 3-4 tane alsam daha etkili olacağını söyledi,hatta uygunsan gel vajinadan verelim daha etkili dedi... ben vajinadan verilmesinden de,kürtajdan da çok korkuyorum... canım normalden çok tatlıdır ve acı seviyem çok düşüktür benim... bunlarla uğraşmaktan,karar vermeye çalışmaktan düşüğüme bile üzülemedim akıl verin,yardımcı olun... okuduğum kadarıyla bu konuda tecrübe yaşamış arkadaşlar var... üstelik bu sene ilaç sağlık bakanlığı tarafından yasaklanmış,satılmıyor eczanelerde... doktor vermezse alma imkanımda yok..."
kuzucum ben şimdi ne desem boş..çünkü doktor bana o ilaçtan kesti verdi adını sanını o psikolojiyle hiç hatrlmıyorum.ama ben doktoruma çok güveniyorum çünkü çok araştırdım herkes inanılmaz memnun aaa elif hanımamı gidiyosun diyodu konuştuğum her kişi.bence sen güvendiğin bi doktora git bide ona danış aklında bi soru işareti kalmasın bitanem..