Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendee teraziyimm :115::115:
bendee teraziyimm :115::115:
Hoş geldin o halde...
Adettendir, bizler ufak ufak anlattık kendimizi, sen de bahsetsene kendinden.
Hangi gün doğumlu TERAZİsin?
Ne iş yaparsın? Yoksa okur musun?
Neredensin?
Evli misin? Bekar mısın?
Eklemek istediklerin?
hooppppp hoşgeldin öyleyse aramıza canım
hoş buldukk 2 ekimde doğdum 20 yaşındayım okuyorum bekarım bidee erkek arkadaşım var 2 yıldır da bu kadarr
hoş buldumm
Ne güzel, küçümenciksin.
Tekrardan hoş geldin.
Hangi bölüm okuyorsun? Başarılar
iyiyiz taze hamiş, seni sormalı.canlarım... terazilerim... nasılsınız kızlarrrr?
olur inşallah, Allah zihin açıklığı versin.ayy teşekkür ederimm şuanda sınava hazırlanıyorum çoktann üniv.olmam gerekirdi ama bazı sebeplerden geç kaldım artık bu sene olcak inş.
iyiyiz taze hamiş, seni sormalı.
heheheh sağol canım iyi sayılırım..çocukluk arkadaşımın babası vefat etti dün gece,ona üzgünüm sadece başka bi durum yok
heheheh sağol canım iyi sayılırım..çocukluk arkadaşımın babası vefat etti dün gece,ona üzgünüm sadece başka bi durum yok
Canım, ben de üzüldüm şimdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
Sen fazla üzülmemeye çalış olur mu? Yeni hamilesin, Allah korusun.
11 haftalık bebeğimi yeni kaybettim salı günü kürtaj oldum.senden rica ediyorum lütfen herşeyi kafana takma üzme kendini nolur.senin hissettiğin hatta aklından geçirdiğin herşeyden o bebişde etkileniyo.nolur hiç bişeyi kafana takma!ALLAH'ım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..çok dikkat et hem bebeğine hem kendine
aaaay canımmm çok geçmiş olsun benimde bir düşüğüm var,1 sene önce..iyi anlarım o yüzden seni allah bidaha yaşatmasın inş..
11 haftalık bebeğimi yeni kaybettim salı günü kürtaj oldum.senden rica ediyorum lütfen herşeyi kafana takma üzme kendini nolur.senin hissettiğin hatta aklından geçirdiğin herşeyden o bebişde etkileniyo.nolur hiç bişeyi kafana takma!ALLAH'ım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..çok dikkat et hem bebeğine hem kendine
CANIMM bende aralıkta 9. haftada zorunlu kürtaj olmuştum şimdi yeniden hamileyim üzüntünü çok iyi anlıyorum Rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın sağlıkla kavuşacağımız evlatlar versin inşallah.. çok geçmiş olsunn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
.LQMS,ŞAÖSDx|hseayufdc <mn