- 6 Mayıs 2011
- 2.308
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar arkadaşlar, yeni gelenler var sanırım.. hoşgeldiniz dün giremedim bişeyler mi olmuş ne geçmişide okuyamadım henüz...
online arkadaşlar nabersiniz?
pardon o zaman, aramıza hoş geldin!Ben de terazi burcuyum, neyin ne olduğunu biliyorum yani :)
neyse konuyu dağıtır gibi oldum pardon. yeni duymuştum o anki şaşkınlıkla yazmıştım
Günaydın Şekerim, sağ ol!Günaydın cazibeli terazi hatunları gününüz çok güzel geçsin öpücükler
Pufpuf nasılsın bakiim?neler yapiosun?
Tipik bir terazi kadınıyım.. gurur duyarım + tüm özelliklerini de taşırım..
Baktım ki forumda da bisürü terazi hatunu var.. denk geliyo, karşılaşıyorum..
dedim bi topiğimiz olsun geyik namına
teraziysen, yükselenin teraziyse veya terazilerle iyi anlaşırım diyorsan haydi kop gel yamacıma
Yönetici Yıldızınız:Venüs (Güzellik, sevgi ve güzel sanatları temsil eder)
Grubunuz: Hava, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Erkek
Üstün yeteneğiniz: Dengeli ve ölçülü olmak
Özelliğiniz: Saygı ve zariflik
Emeliniz: Olgun, düzeyli dostluk kurmak
Amacınız: Zengin olmak, düzenli bir hayat
Anahtar Sözcüğünüz: Denge
Yenmeniz gereken huyunuz: Gösterişten hoşlanmak
Uğurlu gününüz: Cuma
Uğurlu sayılarınız: 2, 6, 16, 432, 9763
Uğurlu taşınız: Opal
Uğurlu renkleriniz: Açık pembe, açık mavi, turkuaz ve mat renkler
Uğurlu çicekleriniz: Pembe krizantem, pembe gül
Uğurlu kokularınız: Gardenya, yasemin ve orkide
Hoşlandığınız müzik: Romantik eserler
Olası hastalıklarınız: Böbrek, üreme organları, baş ve özellikle göz hastalıkları, lumbago
İyiyim kuzum dn aradı konuştuk inşllah barşrzsağolasın kestane,iyiyim sen nasılsın
canım hepsi iyi güzelde hastalıkları yazmasaydın keşke bizden ve diğer burçlardan uzak dursun bütün hastalıklar
İyiyim kuzum dn aradı konuştuk inşllah barşrz
İyiyim kuzum dn aradı konuştuk inşllah barşrz
​Haydi inşallah barıştınız sayılır Şeker, fakat sen de sözünde duracaksın tamam mı? hır çıkarmak yok bundan sonra.İyiyim kuzum dn aradı konuştuk inşllah barşrz
günaydın hepinizeee güzell terzi hatunlarııı
Günaydın Zerrin, Günaydın Pufpuff ve diğer şahane Terazi hatunları; hafta sonu hep başım ağrıdı migren! eee, regl oldum normaldir. sizler nasılsınız?