Aşık olmadan sevmeden zor! Al benden de o kadar. Allah gönüllerimize göre versin.
bu arada kızlar benim tanıdığım tüm TERAZİ kızlar geç evleniyor. hatta KK 'da böyle bir konu var ve ben oraya da yazmıştım.
Sizce?_Fikirlerinizi alalım.
Haklısın ama o çocukla aranda çok yaş olması falan filan bir sürü şey düşünüyor insan. Tabii hayırlısı her şeyin deyip sıyrılıyorsun sonra...hani teknoloji bu denli gelişmiş olmasa çocuk doğurma açısından belki zaman geçtikçe zorlaşabilir derdim ama artık biliyosun herşeyin bi çaresi var nerdeysesorun etme yani..zamanını bekle sen yeter..
yaaa bak gördün mü?zaten heyecanımız,kıpır kıpırlığımız sayesinde yaşımızı göstermiyoruz..banada herkes 22 falan diyo en fazlayaş takıntım yok gerçi,büyük gösteriyo olsamda takmazdım sanırım..
ooo hem burcun,hem yükselenin... süpermişşşşş...
hoşgeldin aramıza
Haklısın ama o çocukla aranda çok yaş olması falan filan bir sürü şey düşünüyor insan. Tabii hayırlısı her şeyin deyip sıyrılıyorsun sonra...
Benim de hiçbir zaman yaş takıntım olmadı. Doğduk yaşıyoruz işte, Allah sağlık versin yeter ki! ;-)
Genellemeyi hiçbir konuda sevmem! ( Kadın milleti , Erkek milleti vs diye genellenir ya genelde. Nefret ederim. )böyle bi fikir üzerinde hiç düşünmedim.. genellememek lazım galibaben 24'te evlendim
Önerim; bebek yapman. :))))))))))iviiittt aynen öyleeee canımherşeyin başı sağlık...
ama benimde çok fena bebek isteğim var,bastıramıyorum..napcazvar mı önerin?
Genellemeyi hiçbir konuda sevmem! ( Kadın milleti , Erkek milleti vs diye genellenir ya genelde. Nefret ederim. )
Ne demiş Friedrich Wilhelm Nietzsche : "Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır."
Amma velakin benim çevremdeki TERAZİ kızlar hep geç evleniyor.
Önerim; bebek yapman. :))))))))))
evet canım hoşbulduk :)
kimlerdensiz kimsiniz anlatın kaynaslaım :)
hoşgeldinnnselam terazi hatunları
Aşık olmadan sevmeden zor! Al benden de o kadar. Allah gönüllerimize göre versin.
bu arada kızlar benim tanıdığım tüm TERAZİ kızlar geç evleniyor. hatta KK 'da böyle bir konu var ve ben oraya da yazmıştım.
Sizce?_Fikirlerinizi alalım.
Face oyunları oynamaktan gına geldi, bir derdim var da fazla atraksyon yok.. Bende geldimm..
Benim gibi bekar, sab-i sübyan bir kız nereden bilsin.peki yaaa yaptıysam ama düşükle sonuçlandıysa..
ve üstüne 10 ay geçmiş olmasına rağmen hala tekrar olmadıysa önerin ne
yarım saatliğine aranızdan ayrılıyorum..
pc forum falan açık ama azcık bi işim var,yarım saat kadar..
ben dönene dek işi olmayanlar kaybolmasın, hatta muhabbete devam edin..
tamtatam senin hesabıda alcam gelince
geldiğimde burda olun,devam edelim
öpüldünüzzzz
Sen de öpüldün tatlım, kolay gelsin. Profil fotoğrafındaki sen misin? Çok şirinsin.yarım saatliğine aranızdan ayrılıyorum..
pc forum falan açık ama azcık bi işim var,yarım saat kadar..
ben dönene dek işi olmayanlar kaybolmasın, hatta muhabbete devam edin..
tamtatam senin hesabıda alcam gelince
geldiğimde burda olun,devam edelim
öpüldünüzzzz
Kriterlerimiz artıyor. :'(hoşgeldinnn
amin canım inşallah
Allah gönlümüze göre verir
bende görmüştüm o konuyu
yaş ilerledikçe daha seçici olduğumu düşünüyorum bende
yaş farkı,iş,hayata bakış açısı bide heyecanlandırsın bide tipi olsun derken derken uzayıp gidiyo aslında
Kriterlerimiz artıyor. :'(
30 yaş 6 ay 4 gün :)Yaş kaç sakınca yoksa arkadaşım?
30 yaş 6 ay 4 gün :)
Ne sakıncası olacak arkadaşım.Ne demek.
17. sayfada kendimi anlattım zaten.
Herkes anlatsın dedi PUFPUFF!
Sen de anlatsana. ;-)