- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Üstte daire olmadığı için yazın sıcak , kışın soğuk olur, çatıdan su akabilir, sızabilir, yan dairelerin terasından geçiş olabilir(hırsızlık vs.), asansör yoksa çıkış, iniş zorlar, genelde ara kata göre ucuzdur.İyi geceler arkadaşlar.
Bi ev alicaz biz ama teras kat 4+1 150-160 bin TL arası fiyatı var. Ama çati katında yaşanır mı bilmiyorum. Artıları eksileri neler? Diğer katlardan daha mı ucuza gidiyor yoksa terasta olduğu için diğer dairelere gore pahalı mı? Küçük bir şehirde yasiyoruz.
Fikir alicaktim sizden. Yardımcı olur musunuz kızlar tsk ederim.
İyi geceler arkadaşlar.
Bi ev alicaz biz ama teras kat 4+1 140 metrekare, 150-160 bin TL arası fiyatı var. Ama çati katında yaşanır mı bilmiyorum. Artıları eksileri neler? Diğer katlardan daha mı ucuza gidiyor yoksa terasta olduğu için diğer dairelere gore pahalı mı? Küçük bir şehirde yasiyoruz.
Fikir alicaktim sizden. Yardımcı olur musunuz kızlar tsk ederim.
Terası var ev büyük ancak yeni bir ev mantolamasi vs var, yalıtımı iyi ama yine de kararsız kaldık.Yalıtım yapılmamışsa kışın çok soğuk yazın çok sıcak olur. Çatı iyi yapılmamışsa ve bakımları aksatılırsa akabilir. Onun dışında bir de terası varsa tadından yenmez.
Terası var ev büyük ancak yeni bir ev mantolamasi vs var, yalıtımı iyi ama yine de kararsız kaldık.
İşte teras diyince herkes bi kalıyor:) o yüzden biz de yanlış iş mi yapıyoruz diye düşündük ister istemez :) öneriler ve yardımlarınız için tskler...:)Yalıtımı iyiyse sıkıntı yok bence. Dört sene teras katta yaşadım, en sevdiğim evimdi. Şimdi ara kattayım nefret ediyorum. Burdan çıkarsam kesin teras arayacağım. O kadar endişe edecek, kararsız kalacak bişey yok bence. Fiyatı uygun, ev yeni, geniş...
Nisanlim tutturmus terasi oldugu icin daha pahali diye:))) gosterecegim bu yazıyı ona...Ben oturmam çok sıcak ve çok soğuk oluyor, yeni bina için çok bişey diyemem ama. En ust katlar ve en alt katlar hep daha ucuz olur
Çatı dubleks sanırım baktığınız ev, yalıtımı varsa sorun yaşamazsınız bence, benim evimde çatı dubleks, akması kokması olmadı bugüne kadar, üstte gürültü var, altta kavga var sorunu yaşamıyorum, çoğu şeyi duymuyorum bile, belki evimi sevdiğimdendir bilemiyorum, baktığınız evin yerleşim planı güzelse, oturma düzeni, mutfak, banyolar vs fiyatı da uygunken yeniden bir gözden geçirin fikrinizi isterseniz ama bu fiyatlara başka dairelere de bakın sonra karar verin yine de.Terası var ev büyük ancak yeni bir ev mantolamasi vs var, yalıtımı iyi ama yine de kararsız kaldık.
Eve bağlı bir durum doğru diyorsunuz bu ev yeni tadilata gerek kalmayacak mantolamasi var ama insan bilemiyor tabii.Terasım yok en üst kattayım deli gibi yalıtım yapılmış evde. Kış boyu kombimiz hep 1de yanar ve kısa kollu oturuyoruz ve şu an dışarıda kar var.
Tesekkur ederimÇatı dubleks sanırım baktığınız ev, yalıtımı varsa sorun yaşamazsınız bence, benim evimde çatı dubleks, akması kokması olmadı bugüne kadar, üstte gürültü var, altta kavga var sorunu yaşamıyorum, çoğu şeyi duymuyorum bile, belki evimi sevdiğimdendir bilemiyorum, baktığınız evin yerleşim planı güzelse, oturma düzeni, mutfak, banyolar vs fiyatı da uygunken yeniden bir gözden geçirin fikrinizi isterseniz ama bu fiyatlara başka dairelere de bakın sonra karar verin yine de.
Yani bizim ev 22 derece kışın hep kombi 1de yanarsa ve alt kat komşularımız evdeyse. Onlar gidince 2 derece düşüyor ev. En alt kattan alma kesinlikle. Alt kat komşularının çocuğu olsun bir de mümkünseEve bağlı bir durum doğru diyorsunuz bu ev yeni tadilata gerek kalmayacak mantolamasi var ama insan bilemiyor tabii.
En alt katta yaşıyorum su an açıkçası sevmiyorum giriş katta oturmayı :))) aynı düşünceyi paylaşıyoruz:)Yani bizim ev 22 derece kışın hep kombi 1de yanarsa ve alt kat komşularımız evdeyse. Onlar gidince 2 derece düşüyor ev. En alt kattan alma kesinlikle. Alt kat komşularının çocuğu olsun bir de mümkünse
Siz böyle anlatınca bana da sevimli geldi şimdi hehe :)) nişanlım çok istiyor açıkçası o bu fiyata 4+1 bulamayız diyor da biz kadınlar hep didikliyoruz işte :)Dublexse olabilir çok soğuk çok sıcak olduğunda aşağıda oturulur ama teras guzel olur ya ne güzel çicekler yaparsın salıncaklı koltuk koyarsın ne güzel olur
Benim evimin düzeni planı güzel yapılmış çok memnunum, siz evin konumuna, kullanışlı olup olmadığına bakın, satış fiyatı gerçekten çok ucuz, bizim buralarda, ki İstanbul'a göre epey ucuz bir yerde oturmama rağmen yeni yapılmış bir çatı dubleksi 300 binden aşağı alamazsınız, en pahalı daireler çatı dubleksleridir burada.Tesekkur ederim
Ev yeni ama diğer katlardan Satılmış tabiki düzeni mutfağı fln büyük 140 metrekare, 4+1 .. bir tek çatı katı olduğu için soru işareti var açıkçası kafamda... Böyle örnekler görünce seviniyorum tabiki :)
Ne kadar tatlı bir yöneticisiniz çok sağolun :) Evin planı ve konumuna göre konuşmam gerekirse biz Zonguldak'ta yaşıyoruz tüm şehri görüyor şehre uzak değil merkezde. Çatı dublexlerin pahalı olduğunu bilmiyordum ancak nişanlım da sizin dediğiniz gibi söylüyor. Ev alırken inanın kılı kırk yariyoruz birikmisligimizi öyle çar cur etmeyelim diye de böyle kararsız kalıyoruz..Benim evimin düzeni planı güzel yapılmış çok memnunum, siz evin konumuna, kullanışlı olup olmadığına bakın, satış fiyatı gerçekten çok ucuz, bizim buralarda, ki İstanbul'a göre epey ucuz bir yerde oturmama rağmen yeni yapılmış bir çatı dubleksi 300 binden aşağı alamazsınız, en pahalı daireler çatı dubleksleridir burada.
Terası üstünü kapatıp cam balkon kapamayla kış bahçesi, hobi odası yapabilir veya olduğu gibi bırakıp kullanabilirsiniz, yine de içinize sinmeyen birşeyler varsa arakat başka dairelerde gezin, hayırlı uğurlu olsun, gönlünüze sinen bir eviniz olur inşaallah.
Merkezde, çarşıya pazara, hastane vb yerlere yakınsa kullanışlıysa bence kaçırmayın, evi gezdiğinizde içini beğendiniz mi? Mutfak dolapları, banyo vs önemlidir.Ne kadar tatlı bir yöneticisiniz çok sağolun :) Evin planı ve konumuna göre konuşmam gerekirse biz Zonguldak'ta yaşıyoruz tüm şehri görüyor şehre uzak değil merkezde. Çatı dublexlerin pahalı olduğunu bilmiyordum ancak nişanlım da sizin dediğiniz gibi söylüyor. Ev alırken inanın kılı kırk yariyoruz birikmisligimizi öyle çar cur etmeyelim diye de böyle kararsız kalıyoruz..
Çok teşekkürler tekrardan :))) İnşallah hepimizin gönlünce yaşadığı evleri olur... :)
Her zaman en üst kat alma tarafıyım eskidenmiş o 1.katlar ve son katlar ucuz olur diye aksine artık son katlar daha pahalı imkanınız varsa en üst kat alın ama 4+1 ve ve terası olan bir ev için 140 mt küçük en azından kendi memleketimi baz alarak söylüyorum böyle bir ev bence en az 220-250 mt olmalı çünkü 140 mt için de terasta var odaları küçük olabilir.Tesekkur ederim
Ev yeni ama diğer katlardan Satılmış tabiki düzeni mutfağı fln büyük 140 metrekare, 4+1 .. bir tek çatı katı olduğu için soru işareti var açıkçası kafamda... Böyle örnekler görünce seviniyorum tabiki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?