- 13 Temmuz 2018
- 271
- 479
- 53
- Konu Sahibi yazabombagibigiriyorum
İnşallah vardır :)Yapcak bir şey yok canım, o kadar iyi olmasa da iyi olan başka terapistler vardır illaki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır :)Yapcak bir şey yok canım, o kadar iyi olmasa da iyi olan başka terapistler vardır illaki.
O konuda eminim ondan. Mesleğini kötüye kullanmaz. Benim korkum densizlik yapmış olmak. Sanki bi beklentim var gibi anlamasından korkuyorum.Hayır, anlamaz.
Eğer yanlış anlar, sana tuhaf bi' tavır takınırsa, ne bileyim bundan faydalanmak gibi falan Türk Psikologlar Derneğine kadar şikayet edersin.
O zaman o mesleğine saygısı olmayan, etik kuralları yıkan birisi demek olur.
Sana söylemesi gereken şey belli, senin hislerinin normal olduğu, zamanla geçeceği, bunları çözümlerken yanında olacağı
Bundan ötesini yaparsa kapıyı çarpıp çık zaten
Şimdi adamı tanımıyorum, kimdir, ünü nedir bilmiyorum ondan böyle söyledim de
Aklıma gelmedi değil :) Çok çakılırsa iyice rezil olurum dedim :)Terapilerde evli ve imkansız birine aşık olduğunuzu söyleseniz belki bi yol gösterir vazgeçmeniz için ?
Kıtlığı yok da böylesi yok :)terapist kıtlığı mı
git başka bi doktor bul
O konuda eminim ondan. Mesleğini kötüye kullanmaz. Benim korkum densizlik yapmış olmak. Sanki bi beklentim var gibi anlamasından korkuyorum.
valla sende istiyorsun bence o zman bu adamı içten içeKıtlığı yok da böylesi yok :)
Siz hayranlığı aşk sanmışsınız bence.Merhaba hanımlar. Ben bir ayrılık sonrası terapiye gitmeye başladım. Terapistim mesleğinde kusursuz. Hastalarının hepsine karşı çok ilgili tahmin edebiliyorum. Ama beni bu tutarlı ve empatik yaklaşımı çok etkiledi. Benim başıma kötü bişey gelmişti, o durumda benim de kızım var dedi, babacan yaklaştı. Orda evli olduğunu öğrendim. Kesinlikle evli birisiyle bir ilişki düşünmüyorum. Zaten terapist olması da uygun değil ve o öyle ahlaksız biri değil zaten. Ama ben sürekli onu düşünüyorum. Onların meslektaşlarıyla toplantıları oluyormuş, bir kere beni ona çağırmıştı kendi uzmanlığımla ilgili bişey anlatmam için. Kabul etmedim bu durumdan dolayı. İnanın hiç ona yaklaşmak gibi bir derdim yok lütfen yanlış anlamayın, evliliğe çok saygılıyım. En çok da bu yüzden benim içimi kemiriyor bu durum. Artık obsesyon gibi bir semptom mu oldu anlamadım. Konuşamıyorum da evli birine böyle bişey demem beklentim var gibi anlaşılabilir. Ama daha iyi bir terapist yok, terapiyi de bırakamıyorum yine başa dönmekten korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Her şey gelebilir tabi aklınıza ama benim derdim tekrar kötü hissetmemek, terapim çok iyi gidiyor.valla sende istiyorsun bence o zman bu adamı içten içe
kaçıyorum evli bla bla ayagına
Hayranım kesinlikle çok düzgün bi insanSiz hayranlığı aşk sanmışsınız bence.
bilemiycem canımHer şey gelebilir tabi aklınıza ama benim derdim tekrar kötü hissetmemek, terapim çok iyi gidiyor.
Siz psikoloji mi okuyorsunuz? Söyledikleriniz çok mantıklı geliyor. Terapi sürecinde olabilecek bişey olduğunu bildiğimi nazikçe söylersem tacize girmez sonuçta. Umarım çözümlemeye çalışır, başkasına göndermezÜstüne gidip, rahatsız etmezsen anlamaz.
Bunları hep öğretiyorlar psikoloji okurken, terapi eğitimlerinde.
Emin ol senden önce bir sürü kadından duymuştur bunları.
Bir de usulüne uygun söylersin.
Böyle böyle hissetmeye başladım ama normal bir durum olduğunu okudum, nasıl aşabilirim, bu ne anlama geliyor gibi
Hatta dediğim gibi bunu çözümlemene yardımcı olması terapinin gidişatını da olumlu etkiler
Ben de ona yanıyorum senin o zamanki yaşının iki katından fazlayım nasıl bi duygusal boşluktaysam artıkbilemiycem canım
bende lisedeyken coğrafya hocama aşık olmuştum
o geldi aklıma
her gün karısı ölsün yada boşansınlar diye dua ettim
sanki 15 yaşındaki sivilceli bi ergene oda aşık olcakmış gibi
Ben bundan önce bi kadın terapiste gitmiştim onu da annem sanıyordum :) abartıyorum tabi ama bende aktarım geliştirme eğilimi var :)Ben kadın terapiste gitmiştim buna rağmen hiç abla vs gibi bile görmedim. Gözümde o danışman ben danışanım. Bence boşluktasınız.
Siz psikoloji mi okuyorsunuz? Söyledikleriniz çok mantıklı geliyor. Terapi sürecinde olabilecek bişey olduğunu bildiğimi nazikçe söylersem tacize girmez sonuçta. Umarım çözümlemeye çalışır, başkasına göndermez
Terketse de hakkıdır ama çok üzülürüm. Çözmeye çalışmasını bekliyorum. Öyle profesyonel yaklaşsın ki duygularıma uzaktan bakabileyim.Ayrılık acısı ile ilk gördüğünüz düzgün adama aşığım sanıyorsunuz. Sizden çok büyük tahminim. Saygı hayranlığa dönüşmezse terap hiç de iyi gelnez. Hemen değiştirin terapisti. İsminiz çok kötü terkedildim olmadan.
İşte kendi eğilimlerinizin farkındasınız ne güzel. Peki terapi sonrası sizi terkedene karşı hisleriniz ne durumda?Ben bundan önce bi kadın terapiste gitmiştim onu da annem sanıyordum :) abartıyorum tabi ama bende aktarım geliştirme eğilimi var :)