Terapi icin normal mi bu fiyat?

Gülseren Hoca pandemide sadece eski hastalarını online olarak takip etti. 2000 yapmasına rağmen inanılmaz talep vardı. Hocaların hocası o. Kendisine saygım sonsuzdur.

Ben kendisini kitaplarinin uyarlandigi diziler sayesinde tanidim. Gercek hayat öykülerini kitaba aktarmasi bir de dizi cektirmesi beni cok irrite etti.

Ben benim anlattigim konulari kitapta okumak ya da izlemek istemezdim. Adim bilinmese dahi bu kadar insan ögrensin istemezdim.

Ben alman psikologlara da gittim. Bir yere kadar da guzel ilerledik. Ama illaki bir noktada tikaniyoruz.

Bir tanesi cok tatli bur kadindi mesela ve bana ayri eve cikmami önerdi. Simdi ben evin tek kiziyim, evlenmeden ayri eve cikiyorum desem annem babam kalpten gider. Bu bahsettigimiz kesim dost hayati mi yasiyor derler, kotu yolda mi derler. Her seyi derler. Türk oldugu zaman asagi yukari bilir, neyi yapip neyi yapamayacgimi.

Ya da bana hadsiz bir insan gelip evde kaldin diyor, bunu kadina nasil anlatabilirim ki? Yani onlara gore evlenmenin yasi yok, evde kalmak da yok:)

Yani kendimi daha iyi acar, birbirimizi daha iyi anlariz diye türk bir terapistle görüsmek istiyorum.

izin vermiştir o kişiler ve bence bazı hikayeleri de uydurma.yoksa hasta mahremiyeti var dava açarlardı kendisine o hastalar.ben bazı hikayelerinin hayal ürünü olduğunu duydum

Neden eur tercih etmis onu sordunuz mu?500-600 tl arası normalde online terapiler.1000 tl yi geciyor yani bana biraz kurnazlık gibi geldi.
Eur mu istiyormus Türkiye dede müsterilerinden .

Türkiyedeki kültür ile gurbetçi kültürü bir değil ki. Yani Türkiyede azimsanmayacak bir kesim için yanliz yaşamak gayet doğal. Çoğu ünide sevgili ile beraber yaşiyor,sade nikah ile evleniyor,.. Türkiyede gencler 18 yaşinda ülkenin diğer ucuna gidiyorlar üni için. Daha erken bağimsizliğa eriyorlar yani. Daima mücadele etmek zorundalar.

Ha kirsal kesimde evet dediğin kizin üzerine o baski var. Ancak senin gitmek istediğin psikologta o kirsal kesimden değil :)

Ki psikologun her dediğinide yapmak zorunda değilsin. Sonucta sunduğu bir öneridir. Sana kaliyor bunu nasil praktiğe çevireceğini. Karakter ve yaşam durumuna göre.

Ancak nacizane tavsiyem, evet biraz comfort zone'undan çikman lazim. Herşeyi ailen için yaşarsan, kendini cok zor bulursun. Bügün kalpten gider dediğin ailen mesela, yarin alişir duruma. Bu hayat çok kisa, sana ve psikolojine iyi gelen şeyler yapmalisin. Ha bu demek değim ki illee taşin yanliz yaşa. Ama atiyorum senin gezmene laf edilcekse, duyma. Eve gelme saatlerini biraz ileriye al yavaştan,..

O danışanlardan mutlaka rıza ve izin alınmıştır. Gülseren hoca o konuda çok hassastır. Hatta görüp görebileceğiniz en alçakgönüllü ve mütevazı insandır. Hastalarına misafirlerim der. Bize de onlar sizin misafirleriniz, çok iyi ağırlayın der. Ancak benim görüşüm diziler ve kitaplar sağyesinde insanlar ruhsal bozuklukları olan insanların nice travmalar ve incinmişlikler ile ne hale geldiğini, ruhsal bozukluğu olan insanların deli olmadığını fark etmiş oldu. Önceden insanlar antidepresan ilaç alırken dahi utana sıkıla sinir ilacı derlerdi. Hatta kağıda yazıp isteyen olurdu. İzlerken bazı sahneler özellikle Feride karakterinde ya da Safiye karakterinde "Yok canım daha neler!" dedirtebilir ancak bundan çok daha kötü prognozlu hastalar var.

Büyük bir şehirde iyi bir psikoloğa gidiyorum. Yüzyüze ve 500 TL şu an. Size çok uçuk fiyat vermişler. Çünkü online olana da 400 demişti ben başlarken ama şu an online kaçtır bilmiyorum. Yine de sizinki çok uçuk

yanında çalışan arkadaşım oldu.ben hiç te öyle masum şeyler duymadımm.çalışanlarına verdikleri ücretten hastalarından yüksek ücretler alması vb.kendim de gittim.siz objektif deği,lsiniz bence klinikleri konusunda

Ben kendisini sadece eğitimlerinden tanıyorum. Yanında çalışan arkadaşınız oldu ise onun deneyimleri daha farklı olacaktır elbette. Ben terapistliğini ve bilgisini yorumlayabilirim. Arkadaşınız ise işveren olarak gördügu muameleyi. Bu benim objektif olmadigimi gostermez Farkli objektiflerden degerlendirdigimizi gosterir sevgili Ceycey.

tam 4 kere gittim ameliyatım sonrası.gayet vakıfım kendisinin işyerlerine sevgili pumpkin

tam 4 kere gittim ameliyatım sonrası.gayet vakıfım kendisinin işyerlerine sevgili pumpkin

Ben bir iş toplantısında tanıştım kendisiyle maalesef burda yazılanlardan çok faklı bir izlenim edindim Burda yazılan insanla aynı insandan mı bahsediyoruz diye durup düşünüyorum şu anda

Mesel orda zaten, burda bunu yapanın bir doktor olmasını da geçtim, ticarette yapılan bir ahlaksızlık var. Verdiğin hizmetin fiyatı neyse odur. Ordan gelene başka, burdan gelen kafana göre başka bir şey diyemezsin. Bunda çok para var sankim ben bundan daha çok para isteyeyim diyemezsin

Ben bir iş toplantısında tanıştım kendisiyle maalesef burda yazılanlardan çok faklı bir izlenim edindim Burda yazılan insanla aynı insandan mı bahsediyoruz diye durup düşünüyorum şu anda
buraya yazarsam bildiklerimi banlanırım o yüzden yorum yohhhhh

Abartmasın. Ben Türkiye’de iken bulunduğum şehrin en iyi Psikyatrlarından biri ile görüşüyordum seans başı 500tl idi. 70 euro nedir ya?

Kuzenim kendisinin kliniğindeki diğer terapiste gidiyor seansı 500tl.

Birkaç öğrencimi de yönlendirdiğim ergen psikoloğu(ki maalesef bu alanda ciddi bir eksik var ülkemizde) seansları 400-600 arasında.

Arkadaşım nasıl sosyolojik çıkarımlar yapmışsın sizin gibi insanlar esnaf oluyor filan diye!Hiç yurt dısına gidip müze gezdin mi bir müzeye giriş ücreti ne kadar biliyor musun?Yine ülkemizde bir hafta müzekartla 600 tl ye giriş sınırsız yabancılara yani tutmus turist kazıklayan taksiciyle bunu bir tutuyosun ya başka bir şey demiyorum.Ayrıca türklere müzekart 20 lira değil daha bunu bile bilmiyorsun bi sayfa eleştiri yazmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…