Terapi icin normal mi bu fiyat?

Derdim para degil ama hani insan bi huzursuz hisseder ya, kandirilmak gibi. Derdime derman olacaksa daha fazla da veririm ama en bastan boyle yaklasan bir insan ne kadar faydali olur diye ikircikleniyorum.
Bence haklısınız.
Derdiniz para da olsa normal zaten bu şartlarda.
Öte yandan güvenemem ben bu kişiye göre fiyat veren şahıs ve kurumlara.
Size yapıyorlar sanmayın bir tek,özel okullarda,güzellik merkezlerinde vs çok oluyor bu kişiye göre fiyat verme durumu. Fiyat standartı olmayan kişi ve kurumlardan kendi adima uzak duruyorum.

Kalmadı diyorsunuz da bence var.
Özel okulda kızım,online eğitim döneminde kdv,yemek ücreti vb şeyleri geri ödediler zira okula gidilmedi,ısınma,elektrik,su vb masraflar azaldı en basitinden.
online diye indirim yapmıyordur,yapmayabilir amenna standart fiyatım bu diyebilir ama 70 euro diye kestirip atması bence uygunsuz. Kadin kac euro diye sormamış. Kur hesaplayıp gönderebilir pekala kendisi kac euro tutuyorsa.

Benim beklentim de buydu. Atiyorum 1000 lira dese ben zaten ona tekabul eden rakami gonderirdim. Kuru sabitlemeyi teklif etse yine anlardim ama bu sekilde bir arkadasin dedigi gibi kendimi kapalicarsida hissettim.

Benim beklentim de buydu. Atiyorum 1000 lira dese ben zaten ona tekabul eden rakami gonderirdim. Kuru sabitlemeyi teklif etse yine anlardim ama bu sekilde bir arkadasin dedigi gibi kendimi kapalicarsida hissettim.
Bir kaç kişiden fiyat alın derim,instagramda aratsanız bile bir dolu,kurum kişi çıkar karşınıza. Ayrıca size öneren kişi ne ödüyormuş onuda öğrenin ki aradaki fark tolere edilebilir düzeyde mi yoksa uçuk mu onu görün.

Biz birtek yemek ücretini geri aldık okuldan pandemi süresinde. Onun dışında ısınma azaldı su azaldı diye ödeme yapılmadı bize
Ama konuda bu değil
Ücretim 70€ demiş, başka birini bulmak konusahibinin tercihine kalmış. Eminim 50€ ya da bulabilir biraz araştırsa. 100€ da isteyen çıkabilir. Serbest piyasa sonuçta

Dil sorunu degil ama kultur farki. Benim yasadigim seyleri ancak turk kulturuyle yetismis insan anlar diye.

Anladim. Almanyada bir cok türk terapist var. Sizin yerinizde olsam türkiyede aramak yerine Almanyadaki türk terapistlere danisip onlarla anlasmaniz. Coronadan dolayi online terapiyi de kabul eder sigorta büyük ihtimalle. O zaman ekstradan para ödemezsiniz.

Benim psikologum 500tl. Once turkiyede basladik, sonra online devam ettik.

Konumda yazmistim, arastirdim ama olmuyor. Ya hic geri donus alamiyorum ya da listeye alip donmuyorlar. Birinden 2017den beri telefon bekliyorum biliyor musunuz? Kac defa aradim, yer acilinca arayacaklarmis.

Dedigim gibi turkiyeden bir an once biriyle gorusmeye kararliyim.

Hayır bu bir kıyas degildi yanlış anlaşılmasin. Tabi ki serbest piyasa ama bence meslek etiği diye de birşey var.
İnsan danışmanlık alacağı birine güvenmek ister. 1.100 lira yapıyor yaklaşık 70 euro,yükselse belki de olacak 1.500 lira ki bir dönem çıktı bu bantlara euro. Çok bilinen,alanında ilk akla gelen isimlerden değilse bu kişi bence çok uçuk bu rakam.

Kapalıçarşıda esnaflar fiyatı 50, 100 şeklinde yazıp para birimi belirtmez. Bu hangi birimi diye sorulunca da soran Türkse tl, yabancıysa dolar der. Sizin bulduğunuz terapistte böyle bir şey herhalde. Etik anlayışı olmayan bu kişiden terapi almayın. Sırf seanslar çoğalsın da cebi dolsun diye doğru düzgün terapi bile vermeyebilir. Zaten ille de Türk olsun diyosanız bence bulunduğunuz ülkede Türk terapist bulun. He yok türkiyeden alcam diyosanız yurtdışında yaşadığınızı söylemeyin.

Heryer psikolog dolu. Kimi tanınmış kimi daha az. Fiyatı yüksek geliyorsa başka biriyle bulabilir konusahibi. Tercih meselesi.
Az tanınmış olması onu kötü bir psikolog yapmaz tabii. Araştırmak lazım biraz

Insan terapistlerde kendini hatirlatmasa cogu zaman geri dönüs olmuyor. Maalesef ihtiyac duyanlar cok. Ama ararken yurtdisindan oldugunuzu ilk belirtmeseniz belki daha iyi

Çok hemde çok pahalı. Zaten terapi topu topu 40 dk falan sürüyor ve ilk 20 dk ise geçmişini vs anlatmakla geçiyor . Bence siz devletin terapistlerine bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…