- 5 Ağustos 2014
- 599
- 572
- 303
- Konu Sahibi limonluekler
Seansına 200 küsür veriyorum. Ayda 2 veya 3 seans oluyor. Özele gidecekseniz eğitimini hangi ekolle çalıştığını öğrenerek gitmenizi tavsiye edebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin psikologunuz kim ? Önerir misiniz ?Seansına 200 küsür veriyorum. Ayda 2 veya 3 seans oluyor. Özele gidecekseniz eğitimini hangi ekolle çalıştığını öğrenerek gitmenizi tavsiye edebilirim.
Öneririm fakat hangi şehirde yaşıyorsunuz?Sizin psikologunuz kim ? Önerir misiniz ?
Bursada yasıyorum ama belki online seans yapılabilir malum pandemi.Öneririm fakat hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Özel den yazdım. Biraz yoğun ama online terapi de yapıyor. İlk görüşmede nasıl ilerleyeceğimizi konuşurken online terapi seçeceğini de sunmuştu.Bursada yasıyorum ama belki online seans yapılabilir malum pandemi.
Teşekkür ederim ama gelmedi özel mesajÖzel den yazdım. Biraz yoğun ama online terapi de yapıyor. İlk görüşmede nasıl ilerleyeceğimizi konuşurken online terapi seçeceğini de sunmuştu.
Bigbublee a göndermişim yanlışlıkla. Gönderiyorum hemen.Teşekkür ederim ama gelmedi özel mesaj
Terapial psikoloji Beste Polat AyangilOlabilir İnternetten bakabilirim
İzmir.Hangi sehirde terapiye gidiyorsunuz?
Ne kadar onlıne nın fiatı ?Benim yengem psikolog istanbulda,online dusunursen daha ucuz olur istersen önerebilirim iyi bir psikologtur
Fakat bu tıp fakultesı mezunu deıl.Psıkolojı bolumunden mezunTerapial psikoloji Beste Polat Ayangil
Soyledıgınız kişi tıp fakultesınden deıl psıkolojı bolumunden mezunOlabilir İnternetten bakabilirim
Neden çok kıymetli psikologlar da var orada çalışanAman o tarz şeylere gitmesin. Ben neler yaşadım devlet psikologlarılya daha da gerilip döndüm
Bana denk gelmedi demekki . İki kişiye gttim ikiside sağ olsun derdimi aşağılayıp gitiiNeden çok kıymetli psikologlar da var orada çalışan
Psikologlar tip fakultesinden mezun olmazlar zaten. Tiptan mezun olanlar psikiyatr olur ve ilaç yazabilirler. Psikologlar terapi yapar, ilaç yazamaz.Fakat bu tıp fakultesı mezunu deıl.Psıkolojı bolumunden mezun
Haksızliga uğradınız, sevgisiz kaldınız, çocuklukta karşinizin zorbalığı yüzünden yetiskinlikte ona karşı tavırlısınız gibi gibi sebeplerle psikologa gidilir. Doktor bunlara ne yapsin. Ilaç yazmasını gerektiren bir durum yok ki. Terapi yapılmalı. Onu da psikologlar yapar.Soyledıgınız kişi tıp fakultesınden deıl psıkolojı bolumunden mezun
Şu an AnkaraPsikoterapinin Kırmızı Oda dizisi ile uzaktan yakindan alakasi yok. Öncelikle bunu soylemek istedim.
Instagramda herkesterapi alsin diye bir hesap var. Oraya yazip uygun ücretli terapistleri öğrenebilirsiniz.
Çok büyük sehirlerde yasamiyorsaniz googledan psikologlari listeleyip tek tek arayip seans ücretlerini öğrenebilirsiniz.
Hangi sehirdesiniz?
Online terapiden çekindim açıkcasıBen de araştırıyorum, narsizmle cok ilgili bir psikolog buldum. Videoları bile bana cok yardımcı oldu. Online terapi için onunla görüsecegim. Necati Karakaş, bakabilirsiniz.
Bir kere mi görüştünüz , asagiladiklarini nasıl hissettiniz ?Bana denk gelmedi demekki . İki kişiye gttim ikiside sağ olsun derdimi aşağılayıp gitii