- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
-
psikologa gitmek bi insanin kendisine yapacağı en iyi şey bence. ama tavsiye uzerine gidilecek iyi bi uzman olmalı. hayati daha kaliteli yasamak icin tavsiyeleri gayet iyi geliyor.MerhabalarBen terapi almak istiyorum ama maddi olarak yetişebilir miyim bilmiyorum Muhtemelen uzun bir süreç olacak, tahminen ne kadar bir bütçe ayırmalıyım? Meşhur dizideki gibi faydalı olur mu bilemedim. Kendimi zorlayacakken faydalı olsun istiyorum
Benim yengem psikolog istanbulda,online dusunursen daha ucuz olur istersen önerebilirim iyi bir psikologturMerhabalarBen terapi almak istiyorum ama maddi olarak yetişebilir miyim bilmiyorum Muhtemelen uzun bir süreç olacak, tahminen ne kadar bir bütçe ayırmalıyım? Meşhur dizideki gibi faydalı olur mu bilemedim. Kendimi zorlayacakken faydalı olsun istiyorum
MerhabalarBen terapi almak istiyorum ama maddi olarak yetişebilir miyim bilmiyorum Muhtemelen uzun bir süreç olacak, tahminen ne kadar bir bütçe ayırmalıyım? Meşhur dizideki gibi faydalı olur mu bilemedim. Kendimi zorlayacakken faydalı olsun istiyorum
Aman o tarz şeylere gitmesin. Ben neler yaşadım devlet psikologlarılya daha da gerilip döndümAile bakanlığı ve belediyeler de ücretsiz veriyor . Ama mesleğini mutlaka sorun. Malum bu alana heves edip atlayan çok.
OlabilirBenim yengem psikolog istanbulda,online dusunursen daha ucuz olur istersen önerebilirim iyi bir psikologtur
Teşekkür ederimMeşhur dizideki gibi sizinle karşılıklı ağlayan, size acıyarak bakan bir psikolog beklentiniz varsa hiç olmasın, psikolog o dizide gösterildiği gibi bir şey değil.
Maddi olarak konuşacak olursak cüzi miktarda terapi veren psikologlar var. Bunların kimisi süpervizyon aldıkları için o süpervizyon gereğince çok düşük fiyatlara terapi imkanı sağlıyorlar. Bunun dışında ODTÜ AYNA kliniği de cüzi bir ücretle psikoterapi imkanı sağlıyor. Sanıyorum 75-100 tl arası bir şeydi. Kliniğin sitesine girerek e-mail ile randevu talebinde bulunabilirsiniz; yalnız çok dolu oldukları için biraz geç bir vakte atmaları mümkün. Elinizi çabuk tutmanızı öneririm.
Allah yardim etsinAynı durumdayız canım. iki seans gittim çok faydasını gördüm ama devam etmeyince yine başa sardı. Gel gitler yaşıyorum. Çok pahalı devam edemiyorum
Hangi sehirde terapiye gidiyorsunuz?Meşhur dizide gördüğünüzü beklemeyin. Zaten o dizidekinin size iyi geleceğini düşünüyorsanız birileriyle dertleşseniz daha iyi.
Toplum sağlığı merkezinde ücretsiz danışmanlık alabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
Ben 2 senedir gidiyorum seans ücreti 500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?