Ter için Tereson Solüsyon kullanan var mı ?

Ben bu ürünü geçen sene keşfetmiştim. Kendimi bildim bileli el-ayak ve koltukaltında aşırı terleme problemi yaşıyordum. Piyasadaki birçok tıbbi ve doğal ürünü kullanmıştım. Ama teresonla inanılmaz bir rahatlama yaşadım. Terleme sorununuzu sonsuza kadar ortadan kaldırmıyor ama inanın çok büyük faydasını gördüm. Sadece yaz başında 1 adet alıyorum ve düzenli kullanarak yıl boyunca rahat ediyorum. Ama düzenli kullanmak çok önemli. Özellikle ilk bir hafta düzenli kullanılmalı. Web sitesinden veya eczanelerden temin edebilirsiniz. Günlük olarak da rexona bambu kullanıyorum. Benim notum 10 üzerinden 10.

var ya tam reklam kokan mesajlar bunlar.
mesaj sayısına bakıyorum ve kesin karar veriyorum ya 2 ya 4.
bu kadarda reklam yapılmaz ki yaaaa

Benim de ellerim ve ayaklarım da aşırı terleme problemi var. İnternetten kullananların mucizevi bir ürün olduğunu söyledikleri için kullandım. Normalde 5 günde terlemeyi kestiği söylenmesine rağmen ben aralıksız 25 gün kullandım ama en ufak bir azalma görmedim. Benim için bir hayal kırıklığıydı. Herkesinkini kesiyor benimkine niye etki etmedi diye çok üzülmüştüm. Çünkü gerçekten çok zor bir durum ve insan böyle ürünleri duyunca umutlanıyor. Ama faydasını görenler de çok yani öyle söyelniyor. Sorunu olanlar kullansın ama çok da ümitlenmesin derim lmaz:

aynen katılıyorum,bendede etki etmedi zaten :ecrin_bebek:

doktora gidin yada terlemeyi önleyici ürünler var eczanelerde internette alın kullanın

Leyla10. mesajınızı görünce çok şaşırdım. Mesaj sayım çok az biliyorum çünkü yeni üye oldum. Bu konuda çok problem yaşadığım için sizlere yardımcı olmak istemiştim. Reklam olduğu fikrine nereden kapıldınız anlayamadım. Acaba düzgün bir dil kullanıyor olmam mı sizi bu düşünceye itti? Bu tür ürünlerin sonuçları herkesin bünyesine göre farklılık gösterebilir. Nitekim birkaç arkadaşın mesajından da bu açıkça anlaşılıyor. Kanser tedavilerinde bile aynı sonucu almak mümkün değil. Her hastanın vücudu farklı tepki veriyor tedaviye. Ben fayda gördüm. Sadece bunu paylaşmak istemiştim.

uzun süredir kullanıyorum tereson. ben de internetten görüp almıştım. daha sonra sitesinden hangi eczanelerde satıldığını buldum ve bana yakın eczaneye gidip almaya başladım.

tereson asla kalıcı bi yöntem diğildir. böyle bi beklentinizi malesef karşılanmıyo. ama düüzenli kullandığnız sürece hafifletiyo. bnmde el ve ayaklarımda (hatta koltuk altımda) ciddi anlamda terlemeler var. tuttuğum kağıt hamur olur o derece.

faydasını gördüm ben. srekli kullandığınızda kuruluk yapıyo ama idare edebiliyosunuz.

Beany bu karışımın tarifini verdiğin çok teşekkür ederim benimde ellerim çok terliyor ve bu karışımı yaptırdım daha yeni aldım ama alcl3 dibe çökmüş sallıyorum falan karışmıyo şimdi ilaç işe yaramayacakmı???

karışması gerekiyor ,dibe çöküyorsa alcl3 çözülmemiş demektir.
nasıl iş anlamadım ama firmadan firmayamı ,alcl3 ün rutubet filan almasınamı bağlı anlayamadım,bazı alcl3 kimyasalları alkolde çözülmüyor.
alkolde çözemeyenler önce asetonla çözüp sonra saf su ilave ederek tamamen çözebiliyor ama aseton ciltte ne yapar bilmiyorum.
uzun zaman oldu kullanmıyorum bu karışımı.
kimyager tanıdığınız varsa bi sorun derim,neden çözülmüyor diye.

cevap verdiğin için çok teşekkürler =)senin söylediğin siteden almıştım ama gece elime sürüp yattım böyle elim bi değişik oldu sanki geçirecekmiş gibi inş. geçer yaa :90:

rengarenk,çözeltinin tam olarak karışması gerektiğini söylemiştim,çözülmeyen alcl3 etkili olmaz.
birde ilk kullanımda ter kesilene kadar her gün düzenli olarak kullanılıyor,ter kesildiğinde daha seyrek aralıklarla kullanırsın.

karışımı yapan kişi bana şişede verdi verdiğinde dibine çökmüştü sonra ben fısfıslı şişeye koydum dibindekilerin yarısını kazıdım onun içine koydum 1 saat sonra baktımki çözelmiş hepsini yapıcaktım ama şişenin dibinden çıkaramadım alcl3 birazcık içinde olduğu için umudum var o yüzden =)

tamamen çözüldüğünde dibe çökme filan olmuyor,berrak su gibi bişey ortaya çıkıyor ama neyse olan olmuş artık senin solüsyonda.umarım faydasını görürsün.

Tavsiye ediyorum kesinlikle.
kızlar sayısız antiperspirant,kursept,maksim,tereson hepsini kullandım doktorada gittim kursept verdi faydası hiç olmadı bende :26: aşırı derecede koltukaltı terlemem vardı sadece maxim ve tereson işe yaradı hemde bayaa faydasını gördüm ikisininde ancak maxim bende kullandıktan sonra biraz kaşıntı yaptı tereson yapmadı bu yüzden tereson derim ben bu arada mutlaka temiz ve kuru cilde akşam yatmadan uygulayın 1 haftada tamamen kuruma oldu bende 2 haftada bir kullanıyorum artık hemde koku vs hiçbirşey olmuyor terlemediğim için ayrıca günlük deoda kullanmıyorum artık çokta memnunum.parasıda çok gelmesin tereson sprey 3 ay gidiyor hatta kullanıma bağlı dahada uzun süre kullanabilirsiniz.

Bende kullanalı 5 gün oldu gerçi kullanımım biraz aralıklı oldu henüz bir değişiklik yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…