Ter için Tereson Solüsyon kullanan var mı ?

Yalnız ben 3 gün kullandım sonra bir süre ara verdim yani biraz düzensiz kullandım o nedenle şimdilik olumsuz bir şey diyemem olumlu olursa yine yazarım.

bnzer sorunlar yasamıs ve de tereson kullanmış olarak söylüyorumki aynı etkyi eczanelerde satılan
terkur, kursept gibi markalarda alabilirsiniz. ayrıca ücretleri 8-10 tl gibi birsey.
teresondan farkları yok ve reklamından kaynaklı bu kdar yüksek ücret tutuolar gibime gelior.

selam kızlar. biraz önce bi internet sitesinde gördüm bu teresonu hemen foruma girip yorumları inceledim. kimisinde işe yaramış kimisinde yaramamış. ne yapsam bilemedim. fiyatıda uygun 29 tl di. alsammı ne yapsam. son kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirmi benii

teresonu bi arkadasım 55 tl ye falan aldı diye biliyorum
fiyatı cok düsük sahtesi olabilir
dediğin yerden almaı düşünüosan mutlka fatura iste.
bu gibi seyler her bünyede değişio bende de mesela maxim burda memnun kalanlar kadar cok etki etmedi terleme oldu ama koku olmadı bu faydası olmustu.

cevap için sağol canım. hala kararsızım. alırsam yazarım sonuçları

bişey sormak istiyorum benim yüzüm çok terliyor ve kızarıyor acaba tereson kullansam faydası olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim

Tereson diye bir solüsyon varmış koltukaltı terlemeleri içinmiş fiyati 50,00ytl. ben henüz almadim alip kullanan arkadaşlar varsa ve bizimle deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

canm benm ben geçen yaz kullandım ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim kullanmaya devam etmen gerekiyor tek kötü tarafı bu ama değer yılda 2 defa alman yeterli oluyor butun yıl 100 tl ye rahat ediyorsun deymezmı sence?

Acil çözüm için aldım tereson'u, 1 gece kullandım henüz.
Ertesi gün gerçekten az terledi elim, ama hava da soğumuştu, serin havalarda çok sorunum olmuyor benim.
Yani etkisi oldu mu, olmadı mı bilmiyorum.
Çok büyük ümitlerle aldım, inşallah olur faydası

Yalnız ellerimi tahriş edecek sanırım.
Kullandığımın ertesi günü ayağa kalkınca ellerim cayır cayır yanmaya başladı, ayaklarıma bir şey olmadı.
Kısa sürede geçti, ama normalden sıcaktı gün boyu ellerim.
Bir de kuruluk yapıyor.
Bunlar sorun değil, terlemeye çözüm olsun da..

Bu ilacı fazla kullanmak istemiyorum; alüminyum içeriyor ve ter kanallarını tıkıyor..
Kesin çözüm ameliyatta sanırım, ameliyat olana kadar çözüm bulmam gerekiyordu.

slm kızlar, malesef bende de aşırı terleme sorunu var,hem de her yerimde.Ellerim,ayaklarım,sırtım,koltukaltım ve özellikle baş bölgem inanılmaz terliyor,hatta belki kilo ile alakası vardır diye de 20 kilo verdim 72 kiloya düştüm ama hala devam ediyo,çıldırıcam valla inanın sosyal hayatım resmen koskoca bi sıfır.Mart ayı gelince millet bahar geldi diye seviniyo ama ben üzülüyorum ve özellikle yazın dışarı bile çıkamıyorum anca çok zorda kalırsam o zaman çıkabiliyorum ama kafamdan ve vücudumdan akan terler yüzünden hep yere bakıyorum ,insanların yüzüne bakamıyorum iyice psikolojim bozuldu,sıkıntıdan ülser bile oldum.Malesef bunun çaresi yok ameliyat olmayı bile düşündüm hatta doktorla konuştum,ameliyat günüm alındı,ameliyattan 1 gün önce gerekli olan tahliller yapıldı ve son dakikada vazgeçtim çünkü bu ameliyatı olan kişilerin diğer bölgelerinde de çok çok fazla terleme olduğunu gördüm ve ağrıların uzunca bir süre geçmeyeceğini öğrendim.Daha önce teresonu kullandım ama hiçbir işe yaramadı, şimdi de maxim almayı düşünüyorum ama bu losyon baş bölgesi yani saçlı bölgeye kullanılırmıki çünmkü en çok takıntılı olduğum bölge baş ve yüz bölgesi, terlemeye başlayınca ne fön kalıyo ne de makyaj

merhaba ben bişey sormak istiyorum.tereson u kaç gun kullanmamız gerekiyor?koltukaltı terlemem için kullanıyorum ve 3. gün terlemem kesildi ama bugun 12. gun ve hala kullanıyorum.nasıl bi düzen içinde kullanmalıyım lutfen yardım edin:)

Bildiğim kadarıyla terleme kesilince kullanım da bırakılıyor.
Ben 3 gün kullandım ve bıraktım.
Haftada 1 kullanıcam artık ya da terleme başlayınca kullanıcam tekrar.

Yaz günlerinin kurtarıcısı mucizevi diyebilirim. Ama 12 gün üst üste kullanmayın bn en fazla 4 gün kullandım şimdşiye kadar zaten hemen kesildi . bir daha ne zaman terleme olursa o zaman kullanıyorum ben. Fazlası zararlı olabilir diye düşünüyorum.

Ben de çocukluğumdan beri terleme sorunu yaşayanlardanım, özellikle el ve ayak terlemesi yazlarımı kabusa çevirir, açık ayakkabı giyemem, ayaklarım kayar yürüyemem, tokalaşamam, kimsenin elini tutamam, terin bacağımdan aşağıya pıt pıt damladığını bilirim, bu yaz da aynı sorunu yaşıyorum, daha önce terkur, kursept, antiseptik pudra vb aklınıza ne gelirse kullandım, yıllar önce tereson da kullanmıştım işe yaramıştı bıakmıştım yine tereson aldım bugün 6. günüm ellerim ve ayaklarım kupkuru, işe yarıyor ama kullanmayı bırakınca ne kadar gider bilemem, aliminyum içerdiği için içim rahat değil ama napalım

Tv'de bir doktor bu ilaçlar için bilinen bir zararının olmadığını söyledi.

İçim rahatladı.

Ameliyattan bile vazgeçtim işe yaradığı müddetçe.

özelden mesaj atmak istedim ama mesaj sayım düşük diye izin vermedi
benim en büyük sorunum koltuk altı terlemesi ve koku günde 2-3 kez duş aldığımı bilirim. Çalışan biri olduğumdan sorun daha çok büyüyor sabah duş alıp çıkıyorum, akşam eve gider gitmez duş alıyorum ama aradaki 10 saatlik dönemde iş yerinde her saat başı gidip koltuk altımı yıkıyorum siliyorum ama terleme ve bundan dolayı oluşan kokudan acayip rahatsız oluyorum... İstanbul da kartalda oturuyorum,suadiyede çalışıyorum bu bölgede bu ilacı hazırlayacak bir eczane biliyormusunuz acaba lütfen yardım edinnnnn

Merhaba kızlar;
bu ürünü kuzenim yeni aldı kullanıyor ve çok memnun kaldıgı söyledi.
haftada 1 kez kullandı o. daha fazla ter sorunu olan biraz daha sık kullanabilirimiş
bi fırsat sitesindne 25 tl ye almıştı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…