- 14 Ekim 2009
- 93
- 2
-
- Konu Sahibi berfinbilgen
Arkadaşlar herkese merhaba :)) bu tereson losyonu bende kullandım koltukaltında gerçekten asırı etkılı fakat ellerımde kullandıgımda böyle sarı sarı lekeler yapıyordu ayaklarıma surmeye cesaret edemedım o yuzden kullanan varsa ayakta falan leke yapıyormu????
pepper,teresonu gece yatmadan önce sürüyorsun,sabah kalktığında yıkıyorsun,birde kesinlikle kılları kökten aldığın ilk gün hatta ikinci günde sürmemelisin,çok yakar ve şiddetli kaşıntıya sebep olur,kıllar uzadığında terlemenin artması mümkündür,çünki kıllar zaten ter ifrazatında önemli rol alıyor.
aleminyum tuzlarının fazla kullanılması durumunda zararları olduğu söyleniyor ama net bilimsel bir çalışmada yok,günlük alım miktarı 30 gramı geçmemeli deniliyor ,zaten senin kullandığın teresondaki aliminyum miktarı 12 gr civarı,100 ml lik solüsyonda%12 civarında kullanılmıştır yani,içerisindeki alkol ve aleminyum tuzları cildi kurutur,bölgeyi susuz bırakır,aleminmuyum gözenekleri bloke etmesi dışında böyle kurutucu etkiside vardır.
hergün kullanmak yerine,diyelimki terlemeniz 5 gün sonunda tamamen kesildi,bir daha yeni terleme olana kadar kullanmayın bence,ben 2 gün kullanıyorum uzun süre terlemiyorum,dneyerek keşkedebiliyorsunuz bunu.
ha çok çok sağlıklı buluyormuyum,tabiki hayır,sonuçta vücut aleminyum tuzlarını kolay kolay dışarı atamıyor,bünyesinde uzun süre tutuyor.
bitkisel antiperspirant etkili birşeyler kullanmayı tercih ederim ..
ama piyasada aleminyum şuan en etkili olanı antiperspirant olarak.
merhaba bende istanbuldayım acaba hangi eczaneden yaptırdınız bu solüsyonu ben de yaptırmak istiyorum,yardımcı olur musunuzmalzemeler;
-20 gr alcl3(aliminyum klorür)
-20 ml distile su
-100 ml (%70'lik etil alkol)
hazırlanışı:
önce alcl3 ile distile su karıştırılır
sonra etil alkol ilave edilir,bir gece buzdolabında bekletilir
siz bunu evde kendiniz yapmayın bence,alcl3 etil alkolle kimyasal reaksiyona girdiğinde hertaraf toz duman olabilir,bunun için eczacıya hazırlatın,onlar nasıl hazırlandığını biliyorlar.
Alcl3 kimyasalını temin etmek güç oluyor sadece yani her eczanede bulunmuyor,onlar kimya depolarından sipariş ile temin ediyorlar..
Ben çok zor bulmuştum bunu yapan eczaneyi..
Maxim ve teresonla aynı içeriğe tıpatıp sahiptir...
Bu formülü hazırlatıp uygulayan çok insan var
(eczacıya yukarıdaki tarifi verdiğinizde hazırlıyorlar,şansınızı deneyin derim,maxim ve teresondan daha etkili ,çünki bu formülde 20 gr alcl3 var,onlarda 12 gr alcl3 var)
merhaba bende istanbuldayım acaba hangi eczaneden yaptırdınız bu solüsyonu ben de yaptırmak istiyorum,yardımcı olur musunuz
Beany merhaba.. ben ankaradayım.. bahsettiğin losyona çok ihtiyacım var.. ankarada bir kaç ezcaneyi gezdim fakat sonuc alamadım..bana yardımcı olabilirmisin ? Lütfen...
(50 Mesaj olmadan Özel atamıyormuşum sadece bunun için kaydoldumda siteye)
Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim..Kendim yapmaya kalkışmalımıyım bilmiorum.. Bilmiorum kabul edermisin ama ben hesabına ücretini yatırsam sen kargo ile gönderebilirmisin acaba..Daha önce maxim de kullanım 50 tl ye almıştım.. fiyatı benim için sorun değil sen ne kadara mal edersen kabul ederim..Yapmamam desende problem değil gerçekten.. çünkü biraz fazla şey istiorum :) Ama dedimya gerçekten ihtiyacım var..