- Konu Sahibi berfinbilgen
Yalnız ben 3 gün kullandım sonra bir süre ara verdim yani biraz düzensiz kullandım o nedenle şimdilik olumsuz bir şey diyemem olumlu olursa yine yazarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar. biraz önce bi internet sitesinde gördüm bu teresonu hemen foruma girip yorumları inceledim. kimisinde işe yaramış kimisinde yaramamış. ne yapsam bilemedim. fiyatıda uygun 29 tl di. alsammı ne yapsam. son kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirmi benii
teresonu bi arkadasım 55 tl ye falan aldı diye biliyorum
fiyatı cok düsük sahtesi olabilir
dediğin yerden almaı düşünüosan mutlka fatura iste.
bu gibi seyler her bünyede değişio bende de mesela maxim burda memnun kalanlar kadar cok etki etmedi terleme oldu ama koku olmadı bu faydası olmustu.
Tereson diye bir solüsyon varmış koltukaltı terlemeleri içinmiş fiyati 50,00ytl. ben henüz almadim alip kullanan arkadaşlar varsa ve bizimle deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
malzemeler;
-20 gr alcl3(aliminyum klorür)
-20 ml distile su
-100 ml (%70'lik etil alkol)
hazırlanışı:
önce alcl3 ile distile su karıştırılır
sonra etil alkol ilave edilir,bir gece buzdolabında bekletilir
siz bunu evde kendiniz yapmayın bence,alcl3 etil alkolle kimyasal reaksiyona girdiğinde hertaraf toz duman olabilir,bunun için eczacıya hazırlatın,onlar nasıl hazırlandığını biliyorlar.
alcl3 kimyasalını temin etmek güç oluyor sadece yani her eczanede bulunmuyor,onlar kimya depolarından sipariş ile temin ediyorlar..
ben çok zor bulmuştum bunu yapan eczaneyi..
maxim ve teresonla aynı içeriğe tıpatıp sahiptir...
bu formülü hazırlatıp uygulayan çok insan var
(eczacıya yukarıdaki tarifi verdiğinizde hazırlıyorlar,şansınızı deneyin derim,maxim ve teresondan daha etkili ,çünki bu formülde 20 gr alcl3 var,onlarda 12 gr alcl3 var)