- Konu Sahibi iLaydamMuge
-
Yoksa Bundan Sonra Gözüme Gözükme Çocuğum İçin Dahi oLsa Yediremem :bbo:
yenilir yutulur cinsten deil... insanın çocuğunun olması onun karakterini kişiliğini hiçe mi indiryo ki çocuk için affetsin, görmezden gelsinlmaz: ayrıca anne ve babasının birbirini sevmediği ve birnirine güvenmediği bi ortamda bi çocuk ne kadar sağlıklı büyür?? :bbo:
böyle bi durumda ben önce kıyamet koparırı ardından kendime yepyeni bi hayat kurardım. Onsuz.klava: ama maddi özgürlüğü olmadığı için ülkemizdeki kadınların çoğu bu duruma katlanmak zorunda kalıyor..maalesef ohaoldumsmile
büyük konuşmamak gerekir ama
yüzünü birdaha görmek istemezdim herhlde
ama insanın başına gelmeyince anlamıyor
ALLAH kimseye yaşatmasın
basına gelmeden konusaması kolay cok sukur basımada hıc gelmedı ama gelırsede cocugum olsada olmasada affederım esımı cok sevıyorum ve onsuz yasamayı basaramam tabıkı gunluk kacamakları affederım ama baskasıyla gonulden bı bag kurarsa o zaman affedemem ıntıkamda almam kendı yoluma gıderım
günlük veya anlık veya gönülden hepsi aldatmak sonuçta. evladım var ben de büyük konuşmak istemem ama o şekilde bir evliliğe devam ederek ancak evladıma zarar veririm . evladıma zarar vermemek için , kendi gururum onurum için, eşimi çok sevdiğim için ayrılırdım. allah kimsenin başına vermesin ama tepkim bu olurdu.
Şuan içimden tabiki asla affetmem demek geçiyor ama insan yaşamadan da bilemez.O yüzden insan başına gelmeden bilemez diyorum.Allahım hiçbirimizin başına vermesin böyle bir durumu.
büyük konuşmayayımda böyle bişey yaşatmasın Rabbim
am affedilecek bişey değil çok zor ben yakınımdan biliyorm
eşi aldatıyo ama 1 de çocuğu var ama kızın ailesi
istemediği için gidemiyo katlanıyo çalışıyo ama asgari ücretle
boşansa onla nasıl geçinecek çocuğuna nasıl bakıcak
kiralar zaten asgari ücret kadar yani çekmekten başka çaresi yok
yani bu durumda olununca çekip gidemiyosun
Allahım yaşatmasın kimseye boşansan bile eskisi gibi olmuyo hayatın
bide çocukla daha zor yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?