• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepkiniz Nasıl oLurdu ?

iLaydamMuge

Hayatımın anLamı Prensesiimm....
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
779
20
318
Balıkesir
DiyeLim ki Evlisiniz Ve Bir Çocuğunuz Var, Eşinizde Sizi BirinLe aLdatıyor.. Tepkiniz Nasıl oLurdu ?
  • Herşeye Rağmen Çocuğunuz İçin Affedici oLurmuydunuz ?
  • Burnundan FitiL fitiL Getirirmiydiniz?
  • Yoksa Bundan Sonra Gözüme Gözükme Çocuğum İçin Dahi oLsa Yediremem mi Derdiniz?
  • BunLara Benzer NeLer Yapardınız?

Büyük konuşmamak lazım ama hiçbir şekilde karşıma çıkmamasını isterdim ve Allaha havale ederdim gibi geliyor..

büyük konuşmamak lazım tabiki ama aldatılmak affedilecek birsey değil bana göre

yenilir yutulur cinsten deil... insanın çocuğunun olması onun karakterini kişiliğini hiçe mi indiryo ki çocuk için affetsin, görmezden gelsin :olmaz: ayrıca anne ve babasının birbirini sevmediği ve birnirine güvenmediği bi ortamda bi çocuk ne kadar sağlıklı büyür?? :bbo:
böyle bi durumda ben önce kıyamet koparırı ardından kendime yepyeni bi hayat kurardım. Onsuz. :oklava: ama maddi özgürlüğü olmadığı için ülkemizdeki kadınların çoğu bu duruma katlanmak zorunda kalıyor..maalesef ohaoldumsmile

büyük konuşmamak gerekir ama
yüzünü birdaha görmek istemezdim herhlde
ama insanın başına gelmeyince anlamıyor
ALLAH kimseye yaşatmasın

:olmaz:
yenilir yutulur cinsten deil... insanın çocuğunun olması onun karakterini kişiliğini hiçe mi indiryo ki çocuk için affetsin, görmezden gelsin :olmaz: ayrıca anne ve babasının birbirini sevmediği ve birnirine güvenmediği bi ortamda bi çocuk ne kadar sağlıklı büyür?? :bbo:
böyle bi durumda ben önce kıyamet koparırı ardından kendime yepyeni bi hayat kurardım. Onsuz. :oklava: ama maddi özgürlüğü olmadığı için ülkemizdeki kadınların çoğu bu duruma katlanmak zorunda kalıyor..maalesef ohaoldumsmile

Evet haklısın malesef öyle oluyor.

basına gelmeden konusaması kolay cok sukur basımada hıc gelmedı ama gelırsede cocugum olsada olmasada affederım esımı cok sevıyorum ve onsuz yasamayı basaramam tabıkı gunluk kacamakları affederım ama baskasıyla gonulden bı bag kurarsa o zaman affedemem ıntıkamda almam kendı yoluma gıderım

günlük veya anlık veya gönülden hepsi aldatmak sonuçta. evladım var ben de büyük konuşmak istemem ama o şekilde bir evliliğe devam ederek ancak evladıma zarar veririm . evladıma zarar vermemek için , kendi gururum onurum için, eşimi çok sevdiğim için ayrılırdım. allah kimsenin başına vermesin ama tepkim bu olurdu.

basına gelmeden konusaması kolay cok sukur basımada hıc gelmedı ama gelırsede cocugum olsada olmasada affederım esımı cok sevıyorum ve onsuz yasamayı basaramam tabıkı gunluk kacamakları affederım ama baskasıyla gonulden bı bag kurarsa o zaman affedemem ıntıkamda almam kendı yoluma gıderım

Yani Sen Bunu Göze aLacak Kadar Kör mü oLacaksın.. Ha Bir GünLük Ha Ömür Boyu Ne Fark Edecek Sonuçta İkiside Aynı yoLa Çıkıyor Yok Harbiden anLam Veremedim Düşüncene.. Hani İnsan Zor Affeder Yada Hiç Affetmez Ama Sen ne oLursa oLsun Affetcen Taby Günü BirlikLeri Affetcekmişin Töbe Töbe Yarabbim nasıl Bir Düşünce Hiç akLıma Yatmadı Benim..

günlük veya anlık veya gönülden hepsi aldatmak sonuçta. evladım var ben de büyük konuşmak istemem ama o şekilde bir evliliğe devam ederek ancak evladıma zarar veririm . evladıma zarar vermemek için , kendi gururum onurum için, eşimi çok sevdiğim için ayrılırdım. allah kimsenin başına vermesin ama tepkim bu olurdu.

KatıLıyorum Ve Haklısın.. Bi İnsan Zaten Günü birLik oLsun Yada Ömür Boyu Birlikte oLduğu Başka Bir İnsan oLsun Yani bu Ayrılmaz Zaten İkiside aLdatmaya Girer... Ne Farkı Varki aLa aLa... İkisinLede Birlikte oLuor Sonuçta....

Şuan içimden tabiki asla affetmem demek geçiyor ama insan yaşamadan da bilemez.O yüzden insan başına gelmeden bilemez diyorum.Allahım hiçbirimizin başına vermesin böyle bir durumu.

büyük konuşmayayımda böyle bişey yaşatmasın Rabbim
am affedilecek bişey değil çok zor ben yakınımdan biliyorm
eşi aldatıyo ama 1 de çocuğu var ama kızın ailesi
istemediği için gidemiyo katlanıyo çalışıyo ama asgari ücretle
boşansa onla nasıl geçinecek çocuğuna nasıl bakıcak
kiralar zaten asgari ücret kadar yani çekmekten başka çaresi yok
yani bu durumda olununca çekip gidemiyosun
Allahım yaşatmasın kimseye boşansan bile eskisi gibi olmuyo hayatın
bide çocukla daha zor yaşamak

büyük konuşmayayımda böyle bişey yaşatmasın Rabbim
am affedilecek bişey değil çok zor ben yakınımdan biliyorm
eşi aldatıyo ama 1 de çocuğu var ama kızın ailesi
istemediği için gidemiyo katlanıyo çalışıyo ama asgari ücretle
boşansa onla nasıl geçinecek çocuğuna nasıl bakıcak
kiralar zaten asgari ücret kadar yani çekmekten başka çaresi yok
yani bu durumda olununca çekip gidemiyosun
Allahım yaşatmasın kimseye boşansan bile eskisi gibi olmuyo hayatın
bide çocukla daha zor yaşamak

Evet Mecbur oLduğun Sürece beLki Çekmek Zorunda oLuyorsun Mecburen.. Ama Başka SebepLerden aLdatan eşLe haLa BirLikte oLmak Bana Sacma geLiyor..

Back