İttirsin gitsin ya , bir haftadır bilemedi de geç olduğunu son saniye sen onca emek vermiş yemei yaparken mi dedi uyanamam diye?
İnsan son dakika bundan korksa bile yine de mezeleri alır gelir, dört kadeh içmez iki kadeh içer.
Ben yarın beşte uyanip onun için yola düşüp 8.40da ise gideceğim yine de bugün sevgilimle son aksamimiz diye şarap içtim,
Bence yol ver gitsin.
Asla inanmam bir insanın tüm gün asla mesaj atacak vakti olmadigina
Tabii ki bazen insan yoğun olur, işi çok kosturmalidir,arac kullanıyordur vs, ona tamam. Ama insan nasıl tüm gün bir gülücük,bir öpücük atmaz, mesajlara cevap vermez
hiç gelemem böyle ozensizlige.
Benim uzak mesafe sevgilimin de salak bir huyu vardı. Cuma 'haftan nasıl geçti' yazardım pazar bana mektup gibi uzun uzun yazardı şöyle oldu böyle oldu,şuraya gittik.
Ne yapayım ben iki gün sonra attığın mesaji. Bunu hiç sevmediğimi yüzüne soyledim, mesajla söyledim,hatta mektup atıp 'gec cevap almak istediğimde zaten mektup atiyorum, mesaj arıyorsam çabuk dön' de dedim. Beyefendi hiç sevmezmis laf olsun diye mesaj atmayı, müsait zamanında uzun uzun yazmayı severmis.
Bir , iki , üç
Ben de engelledim gitti
Onsuz gayet güzel bir sene gecirdim, yeni barıştık:) şimdi akıllandi, yazacak bir şeyi yoksa havadan sudan muhabbet açmaya çalışıyor. geçen bir kitap bulmuş, Nasrettin hocayı taniyor musun, dedi, fıkrasını falan ezberlemis anlatıyor
hiç konu bulamazsa a1 Türkçe soruları oluyor onları soruyor, mesaj atmamış olmamak için
Yani benim önerim yol ver gitsin. Seni kaybetmek istemiyorsa zaten kendinin bir üst versiyonuna evrilip yine kapına gelir. Gelmezse de az ötede oynasın, sen daha iyilerine layıksın