tepkim abartılı mı oldu yoksa yerinde bi tepki mi verdim?

Erkekler hoşlanınca kapıdan kovsan bacadan girer. Demek ki aranızda o kadar çekim olmamış.
Bu kişi için 10 dk düşünmeye bile değmez.
mesele hoşlanmak, çekim duymak değil ki
biz insanlar olarak sadece çekim hissettiğimiz kişilere karşı mı kibar olmalıyız ?
kırgınım demiş olmama rağmen böyle hissettiğin için üzgünüm gibi basit bi cümle bile kurmamış olmasına taktım daha çok
kapıdan kovulanan bacadan girmesi de hiç sağlıklı değil. dozunda nezaket bekliyorum sadece
görüşmek isteyen kendisiydi ayrıca. görmek istediği kadına böyle hissettirdiği için biraz üzgün olmasını beklerdim
temel bi nezaket kuralı bu .

Erkek olarak senden gerçekten hoşlansa her şekilde arayı iyi tutmaya çalışırdı. Muhtemelen yeterince ilgi duymuyor.
konu ilgi duyması veya duymaması değil ki
insanların birbirlerine ilgi duymasını beklemem. duyabilir, duymayabilir
ama insanların birbirine kibar olmasını beklerim .

yok ya sonradan düşününce sert değil aksine gayet kibar ama kararlı yazmışım gibi düşündüm

yok zaten en son ben o mesajı yazdım o cevapsız bıraktı başka da iletişim olmadı

bu yorum daha doğrusu bu bakış açısı, bu analiz bana birini hatırlattı da neyse
çok doğru söyledin bence

konu ilgi duyması veya duymaması değil ki
insanların birbirlerine ilgi duymasını beklemem. duyabilir, duymayabilir
ama insanların birbirine kibar olmasını beklerim .

Kibar olmasını beklediğiniz birini en son siz ghostlamışsınız. Ayrıca bi saygısızlığını yazmamışsınız.
Sadece üzerinize düşüp sizin için çaba göstermemesi sizin zorunuza gitmiş.
Muhtemelen peşinizden koşup sizi tatmin etseydi böyle söylemezdiniz.

konuyu baştan sona yanlış anlamışsınız ama sizin görüşünüz deyip geçiyorum :)
yazmadım diye saygısızlık yapmamış oluyor zaten değil mi :)

Sadece ghostlamak ne anlama geliyor bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür etmek için yazıyorum

Ahahah nasıl yakaladin ama. Benzer bir sorudaki cevabini çaldım yayindaki
karşı tarafın iletişim tarzı da biraz tepemin tasını attırdı aslında
en son görüşmemiz tatsız geçmiş, üzerine hiç konuşup arayı yumuşatmak yok. bi süre sonra hiçbir şey olmamış gibi 2 çok basit mesajla onunla görüşeceğimi sanmasına sinir oldum
çok bencilce geldi yani bana
ha görüşmeye gidip yüz yüze olarak da sıkıntımı ifade edebilirdim
ama karşı tarafın kafasını karıştıran ve benim sorunumu önemsizleştiren bi hareket olacaktı bu
şikayet edilen şeyi gerçek bi tavırla desteklemedikten sonra şikayetin anlamı kalmıyor bence
bu hatayı eski ilişkilerimde çok yaptım. bu da beni onların gözünde değersizleştirdi

Kek yaptım diyip mesaj atip mesaji yollasan mi acaba? Gerçekten işe yarıyor mu aşırı merak ediyorum. O yine yazar bir süre sonra. İlla ki yazar. Şimdi bu açıklama vs olaylarına girmemiş ya iyi ki yazdın falan desen o an egosu için atlayacakti yazismalara seninle ama iyi yapmışsın. Haddini bilsin. Ohh canına değsin. Kudursun. Bi laf falan sokarsa yazıp kudur yaz. O kim köpek be? Ben çok fena gaza geliyorum sanırım.

E tamam o zaman kafanızı bulandıracak bir şey yok gerçekten istese bir adım atardı zaten. O yüzden tepkim aşırı mı oldu,şöyle mi yapsaydım,böyle mi deseydim diye düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…