Tepki gostermeli mi, alttan almaya devam etmeli mi?

Evet simdi yeni bir sey denemek istiyorum ve muhtemelen itiraz edecek, net bir dille yapilmasini soyleyecegim bakalim ne kadar sorun cikaracak. Cok eminim ki ben yapmiyorum sen yap o zaman diyecek benim de isime gelir. Belki daha gec surede yapacagim ama en azindan kafam rahat olur.

Ya yapmayın allaskina onun işini siz yapicaksaniz ne diye sizin yanınızda duruyo, gitsin başka iş yapsın o zaman. Onun görevinin size yardım etmek olduğunu hatirlatmaniz gerek bence.

Ben wet lab gibi düşünmüştüm açıkcası, bu durumda önerilerim pek faydalı olmayacaktır sanırım.

Durumunuzu az çok anladığımı düşünüyorum, ancak siparişinizin gelmesini beklemekten başka bi çareniz yok gibi. Belki de teknisyen sipariş için sık boğaz etse uzun vadede gerçekten de o laboratuvarın çalışmalarını olumsuz etkileyecek (sipariş geciktirme vs gibi).

Bu kişiyi çok ciddiye almamaya çalışın. Belki mantra, nefes alma egzersizleri vs gibi şeyler işe yarar o kişinin yanındayken.

En azından doktora danışmanınız tarafından şanslısınız, umarım en kısa zamanda teknisyenden bağımsızlığınızı kazanırsınız.

Ya yapmayın allaskina onun işini siz yapicaksaniz ne diye sizin yanınızda duruyo, gitsin başka iş yapsın o zaman. Onun görevinin size yardım etmek olduğunu hatirlatmaniz gerek bence.

Tam tahmin ettigim gibi oldu, ben ters gittigim icin su an benim islerimde yardimci olmuyor her gune bir bahanesi var :) Bugun siparis konusunu supervizorum sordu ben de X(teknisyen) ile bu konuda anlasamiyoruz hala gelmedi ama o son durumu sormamamiz gerektigini benim sabirsiz oldugumu soyluyor dedim. Supervizorum bu hic mantikli degil dedi X'e mesaj atti , ona dun sordum bu hafta gelecek demis ama hic inanmadim.

Su an X bana inanilmaz trip atiyor bugun yine bana bir bahane ile yardim etmedi ve bir sey icin mesaj attim sadece 'Ok' diye cevap atti. Dunyanin bir ucunda cektiklerime bakin :)))

Teknisyenin yerine baskasini verebiliyorlarsa cok iyi. Fazla yuz goz olmus bu kisi. Projenizi bile sabote edebilir. Politik olun. Degistirilmesini isteyin.

Teknisyenin yerine baskasini verebiliyorlarsa cok iyi. Fazla yuz goz olmus bu kisi. Projenizi bile sabote edebilir. Politik olun. Degistirilmesini isteyin.

Malesef ben daha once baska bir teknisyen ile calisiyordum ama sonra hepsi cikartildi kucultmeye gidildigi icin sadece bu kisi kaldi. Zaten ben tepkimi koyunca o da benim islerimi yapmamaya basladi birkac gundur cesitli bahanelerle kaciyor ve bana yardimci olmuyor.

Bu fena. Sikayet etmek zorundasiniz. Oyle de boyle de yaptigi is ahlakina sigmiyor.

Cok basit, onsan daha egitimli olmanizi sindiremiyor, bir yandan da cok tecrubeli oldugu icin sizi comez bu ya deyip egosunu tatmin ediyor.
Allah icin, bazi teknisyenler, hem konuya cok iyi hakim olduklarindan, hem de kendilerini cok ilerlettikleri icin, en iyi arastirmaci seviyesinde fikir uretebiliyor. Bizdeki yillarin teknisyen kadini, profesorle catir catir tartisiyordu vallahi :)
Birakin egosunu tatmine devam etsin kendince. Zit gitmeden ortayi bulun ve Sadece ileriye bakin.
Basarilar

Ondan önce hocaya gidip sakin sakin onunşikayet edin. Bana şunu dedi vs diye değil, işi yavaş, pasif agresif, profesyonel değil, yapamayacağını söylüyor ve beni şikayet edeceğini söylüyor diye. Hastane veya iş ortamlarında ilk şikayet eden her zaman haklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…