• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepeden Duvak mı? Yoksaaaa Alttan Duvak mı?

Tepeden Duvak mı? Yoksaaaa Alttan Duvak mı?

• Ankete Katılan
    28
Valla benim boyum uzundu ama hiç düşünmedim bile. Günlerce gelin saçı baktım internetten, beğendim bir tane kuaförüme illa bunu istiyorum dedim ee şimdi üstten duvakla kapatayım mı o güzelim o topuzu.. Bir de üstten duvakta çift duvak takamıyorlar, ben fotoğraf çekimlerinde uzun duvak kullanmak istyediğim için alttan tercih ettim duvağımı. Uzun duvağı ilk danstan sonra çıkardım, çokça da memnundum halimden :9:

heh işte aynen bende senin gibi düşünüyorum.. uzun duvağı danstan sonra çıkarıp kısasıyla kalmak istiyorum...

bi de kuaföre o saç için dünyanın parasını wercez dolayısyla saklayarak o topuzun bi anlamı kalmıyor gibi geliyor bana....

werdiğim para boşa gitmiş oluyor sadece millet makyajımı görmüş olacak o kadar..

ama alttan olunca hem saç ön planda hem de makyaj ön planda olacak...

heh işte aynen bende senin gibi düşünüyorum.. uzun duvağı danstan sonra çıkarıp kısasıyla kalmak istiyorum...

bi de kuaföre o saç için dünyanın parasını wercez dolayısyla saklayarak o topuzun bi anlamı kalmıyor gibi geliyor bana....

werdiğim para boşa gitmiş oluyor sadece millet makyajımı görmüş olacak o kadar..

ama alttan olunca hem saç ön planda hem de makyaj ön planda olacak...

Aynen öyle, bence ne saçını ne de yüzünü geri plana at. O gece duvağın değil sen ön planda ol bence :34:

kesinlikle benimki alttan olucak canım üstten yapılan duvaklar saçı kapatıyo saç aksesuarı zaten kullanamıyosun hiç beğenmiyorum ben o yüzden üstten olanları:19:

Selam kızlar......

Size sorum şu:

Şimdi ben duvağım için bir türlü karar veremiyorum :/

Boyum 1.55 gelinliğimin üst kısmı taşlı, etek A kesim ....

gelinlikçim duvağın tepeden olsun türkan şoray gibi daha havalı duru dedi..

dün de kuaförüme gittim duvak bir aksesurdır saçı ön plana çıkarmak gereki.. saçını duvağın altında saklama o zaman yapmanın para vermenin anlamı yok saça dedi..

şimdi ben ne yapayım?

Fikirlerinizi bekliyorum.....

Kuaför doğru söylemiş bende hep alttan duvak severim. Duvağımda öyle zaten tepeden olunca saç modeli belli bile olmuyo evde basit bi model bile yapsan olur yani saç görünmüyo nasıl olsa ama duvak alttan olursa çok güzel saç modelleri var onlardan yaptırırsın saçlarında görünür

kesinlikle benimki alttan olucak canım üstten yapılan duvaklar saçı kapatıyo saç aksesuarı zaten kullanamıyosun hiç beğenmiyorum ben o yüzden üstten olanları:19:

Kuaför doğru söylemiş bende hep alttan duvak severim. Duvağımda öyle zaten tepeden olunca saç modeli belli bile olmuyo evde basit bi model bile yapsan olur yani saç görünmüyo nasıl olsa ama duvak alttan olursa çok güzel saç modelleri var onlardan yaptırırsın saçlarında görünür

haklısın cnımmm alttan yaparım bnde...

çünkü kendimi tepeden dvakta düşünüyorum hiiç bana yakışmıyor... alttan olunca daha şık duruyor...

hep ünlülere bile bakıyorum magazinlerde hep altan kullanıyorlar....

bence tepeden yaptırma dicem ama gelinliğinin modeline fln da bağlı. Ben tepemde olmasını istememiştim. Gayet de memnun kaldım. :)

bence tepeden yaptırma dicem ama gelinliğinin modeline fln da bağlı. Ben tepemde olmasını istememiştim. Gayet de memnun kaldım. :)

$fotograf_1.jpg

gelinliğim bu şekilde...

boyum kısa olduğu için gelinliğimin alt kısımlarında hiç bişey olmayacak tüm hareketi üst kısma werdim o yüzden...

şimdi tepeden duvak yaparsam bu sefer millet hep gelinliğe bakar gelinlik çok ortaya çıkmış beni kapatmış olur..

hani modacılar bile der ya "kıyafetiniz ön plana çıkmasın, güzelliğinizi kapatmayın" derler falan işte tepeden olunca bu sefer hem gelinlik hem duvak çok hareketli olmuş olacak göz yorar diye düşünüyorum...

benim istediğimde alttan olması.. yani bana bu gider diye düşünüyorum..

şuan zaten çocuğnluk alttan diyor bakalım =)))

Ben tepeden yapmıştım, hem boyunu uzun gösterir :34:
Kuaförü dinleme yüzüne uyarsa tepeden duvak yaptır, tabi içine sinerse.
Sen ikisini de dene provada, yakışanı seç :16:

Tepeden duvak kesinlikle kuzum ben öyle düşünüyorum benimde boyum yok kısaltsa da kısaltsın hayalimdeki tepeden daha asil gösterişli duruyor:16:

açıkcası ben alttan duvağı seviyorum.tepeden duvak hem saçını kapatıyo gelinin hemde gelin mevlitte başını örtmüş gibi duruyo :1::1: .Ben evlenirsem (işallah)alttan yada biraz daha ortadan ve uzun bi duvak istiyorum :16::16::16::16::16:

Back