-yuvarlak iri yüzlüysen yada büyük kafalıysan alttan duvak
-ama mınyom küçük veya sivri yüzlüysen tepeden duvak
Selam kızlar......
Size sorum şu:
Şimdi ben duvağım için bir türlü karar veremiyorum :/
Boyum 1.55 gelinliğimin üst kısmı taşlı, etek A kesim ....
gelinlikçim duvağın tepeden olsun türkan şoray gibi daha havalı duru dedi..
dün de kuaförüme gittim duvak bir aksesurdır saçı ön plana çıkarmak gereki.. saçını duvağın altında saklama o zaman yapmanın para vermenin anlamı yok saça dedi..
şimdi ben ne yapayım?
sizler duvağınızı nasıl yaptınız/yapacaksınız??
Fikirlerinizi bekliyorum.....
minyon küçük yüzlüyüm o yüzden kararsız kalıyorum işte acaba yüzüm tepe duvakta kaybolur mu diye :2:
Canım ben kesınlıkle kabarık bı duvak yaptırıcam herkes daha zarif ve daha uzun durmak ister genel olarak bende öyle
Bi kere hem daha zarif hem daha uzun duruyor ınsan istediğim ve beğendiğim düğün pozlarını telefona kaydedıyorum fotoğrafçımıza gostermek için hepsinde havalı kabarık duvaklar var inş. benımkı de oyle olucak
hayır canım arkadan olursa gelınlık iri kubarık topuklu felan
kafa küçücük kalır
o yüzden tepeden olmalı mutlaka
tepeden olmalı ..
mutluluklar cnm..:123:
Canım ben de gelinlik provasına kadar karar verememiştim en iyisi sen de gelinlikle birlikte karar ver ben tepeden istemem diyordum ama tepeden denemelik yaptık öyle hoşuma gitti ki anlatamam ben salık bırakıp tepeden takıcam ama yüzüm minik değil topuzu da hiç sevmem kahkulumu de toplatmayı sevmem
Geçen yaz minyon bir arkadaşım evlendi o da tepeden taktırdı ama fark şu bazı duvaklar yüzünün yanına doğru gelir bazıları direkt arkaya düşer sen böyle yaptırabilirsin
kuaförüm duvak bir aksesuar olduğu için saçını ön plana çıkar dedi hem para weriyorsun o zaman saçı yapmanın ne anlamı kalırki gözükmez dedi....
pufff daha kendime ne yakır onu bile bilemiyorum
Eki Görüntüle 1055354
Eki Görüntüle 1055355
Bugünün saraylısındaki Feridenin gelinliğinin duvağı gibi olsun dedi nişanlım ve annem... bunu kuaföre de gösterdim çok beğendi bana bu gideceğini düşünüyorlar....
açıkcası çok kafam karıştı :/
tepeden yaparsam duvağın içinde yüzüm kaybolur diye korkuyorumda napcam yaaa
bence de böyle olur yaniii
benim gelinliğimin üst kısmı da baya taşlı...
dolayısıyla taç düşünmüorum feridenin topuzu gibi olsun duvak da öyle olsun topuzun çewresi de örgü olsun diye düşündük.. çnkü gelinliğimn üstü taşlı olduğndn kafaya da çok hareket werip gözü yormak istemiyorum aslında bakalım nolcakk ....
yooo bence taç olur neden olmasınnn... bence örgü olmaz sporlaştırır ağırlığını bozar tam balerin topuzu yaptır yeter çok şık ve güzel oluyor ama tabi yüzün çok yuvarlak değilse eğer yuvarlaksa bence yakışmıyor :s bunlara dikkat etmek lazım en güzelll günümüz çünküüü
Eki Görüntüle 1057459
benim gelinliğim böyle iştee ayyy ne zor bişey yaaaa :/
çok kararsız biriyim galiba....:/
hımm çok güzel allah mutlu mesut etsin :) bence taç çok güzel olur ama şimdi bir arkadaşımın resmine baktım balerin topuz üzerine taç üzerine de duvağı takmış çok da güzel olmuş bence üzerinden de olur ve çok hoş durmuş önden bakıncada sanırım balerinle genelde yukardan yapıyorlar
Masalcım gelinliğin çok güzelmiş. Rabbim sorunsuz ve sonsuz mutlulukla giymeyi nasip etsin inşallah. Bu gelinliğe bencede örgü gitmez. Çok sade bir topuz ve incecik bir taç çok güzel durur. Bence kabarık olmayacak şekilde tepeden duvak bu gelinliğe çok yakışır. Kafan neden bu kadar karıştı ki senin. Ne kadar sade o kadar şık, Hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum canım.benim gelinliğimin üst kısmı da baya taşlı...
dolayısıyla taç düşünmüorum feridenin topuzu gibi olsun duvak da öyle olsun topuzun çewresi de örgü olsun diye düşündük.. çnkü gelinliğimn üstü taşlı olduğndn kafaya da çok hareket werip gözü yormak istemiyorum aslında bakalım nolcakk ....
Masalcım gelinliğin çok güzelmiş. Rabbim sorunsuz ve sonsuz mutlulukla giymeyi nasip etsin inşallah. Bu gelinliğe bencede örgü gitmez. Çok sade bir topuz ve incecik bir taç çok güzel durur. Bence kabarık olmayacak şekilde tepeden duvak bu gelinliğe çok yakışır. Kafan neden bu kadar karıştı ki senin. Ne kadar sade o kadar şık, Hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum canım.
Selam kızlar......
Size sorum şu:
Şimdi ben duvağım için bir türlü karar veremiyorum :/
Boyum 1.55 gelinliğimin üst kısmı taşlı, etek A kesim ....
gelinlikçim duvağın tepeden olsun türkan şoray gibi daha havalı duru dedi..
dün de kuaförüme gittim duvak bir aksesurdır saçı ön plana çıkarmak gereki.. saçını duvağın altında saklama o zaman yapmanın para vermenin anlamı yok saça dedi..
şimdi ben ne yapayım?
sizler duvağınızı nasıl yaptınız/yapacaksınız??
Fikirlerinizi bekliyorum.....
valla bende kuaförüne katılmadan edemeyeceğim. Yok yani madem saçını duvağın altına saklayacaksın o zaman hiç boşuna yaptırma. Açıkçası topuzun ve yüzün ortaya çıkması açısından ben de alttan olması taraftarıyım.
Bir de ayrıca, fotoğraf çekimlerinde uzun duvak falan hayal ediyorsan tepeden duvakta o asla olmaz.
ewet fotoğraflar dış çekim olacağı için uzun duvak istiyorum... ewet zaten gelinlikçim uzun duvak yapmayız tededen olsun duvağın, el parmak uzuna kadar olur demişti açıkcası içime de sinmedi boyumu keser diye....
çevremdeki herkes duvağın alttan olsun dedi nişanlımın ailesi benim ailem falan kuaför de öyle diyince acaba mı dedim kendi kendime....
üstten duvak uzun boylulara çok yakışıyor bana göre ama ben kısayım böyle tuhaf durur gibi geliyor bana içinde hayal ediyorum kendimi çok kötü oluyor.. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?