• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepeden Duvak mı? Yoksaaaa Alttan Duvak mı?

Tepeden Duvak mı? Yoksaaaa Alttan Duvak mı?

• Ankete Katılan
    28

masal2014

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
2.490
388
128
Selam kızlar......

Size sorum şu:

Şimdi ben duvağım için bir türlü karar veremiyorum :/

Boyum 1.55 gelinliğimin üst kısmı taşlı, etek A kesim ....

gelinlikçim duvağın tepeden olsun türkan şoray gibi daha havalı duru dedi..

dün de kuaförüme gittim duvak bir aksesurdır saçı ön plana çıkarmak gereki.. saçını duvağın altında saklama o zaman yapmanın para vermenin anlamı yok saça dedi..

şimdi ben ne yapayım?

sizler duvağınızı nasıl yaptınız/yapacaksınız??

Fikirlerinizi bekliyorum.....

kızlaaaaarrr yok mu hiç cevap wercek..... :(

hadiii yardımcı olun lütfeeen fikirlerinizi merak ediyorummm...........

Canim benim duvagim tepedendi. Kesinlikle gelinligide gelinide daha havali gosteriyor. Bence alttan duvak cok sade

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar......

Size sorum şu:

dün de kuaförüme gittim duvak bir aksesurdır saçı ön plana çıkarmak gereki.. saçını duvağın altında saklama o zaman yapmanın para vermenin anlamı yok saça dedi..

şimdi ben ne yapayım?

Tepeden olunca insanı boğuyor aşağısı kabarık beyaz gelinlik üstteki saçı kapatmş şekilde tül gelinin ortada bi yüzü ve kolları kalıyor ben doğrusu hiç beğenmiyorum . yuvarlak kabarık düz topuz altına uzun duvakk ohh çiçek gibi benim fikrim çok da asil duruyor öyle :51:

Selam kızlar......

Size sorum şu:

şimdi ben ne yapayım?

Canım birde boyun kısaymış bence gelinlik ve duvağın içinde kaybolursun öyle yaparsan :26:

Bence kesinlikle alttan duvak
üstten kuaföründe dediği gibi saçın bir anlamı olmuyor.

$Bugunun-Saraylisi-Feride-Gelin-Saci-Modeli.jpg

$Feride-Gelinlik-Modeli-Bugunun-Saraylisi.jpg

Bugünün saraylısındaki Feridenin gelinliğinin duvağı gibi olsun dedi nişanlım ve annem... bunu kuaföre de gösterdim çok beğendi bana bu gideceğini düşünüyorlar....

açıkcası çok kafam karıştı :/

tepeden yaparsam duvağın içinde yüzüm kaybolur diye korkuyorumda napcam yaaa :50:

Benim tesettürlu gelinliğim. Ama tepeden yaptiracagim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede tepeden yaptır.hem boyun kısaysa daha iyi ya.saçını yüksekten topuz yaptır ve topuzun üzerine tepeden duvak daha yüksek gösterir seni.
mesela böyle birşey yaptırabilirsiniz.bu saç ve duvağa bayılıyorum ve her geline yakışacağını düşünüyorum.

vzYmgO.jpg

bencede tepeden yaptır.hem boyun kısaysa daha iyi ya.saçını yüksekten topuz yaptır ve topuzun üzerine tepeden duvak daha yüksek gösterir seni.
mesela böyle birşey yaptırabilirsiniz.bu saç ve duvağa bayılıyorum ve her geline yakışacağını düşünüyorum.

vzYmgO.jpg

işte boyum kısa olduğu için yüzümde küçük olduğu için duvaın içinde kaybolurum diye düşünüyorum :/

$DNR_9126.jpg Bende tepeden taktım duvağımı, diğer türlüsünü bende düşünemiyorum. Duvak her zaman ön planda olmalı, arkada gözükmeyen aksesuar değil. Saç her zaman yaptırılıyor, ama duvak öylemi. Ben duvağıma gelinliğimden bile daha fazla önem vermiştim. Gelini gelin gibi gösteren duvaktır ve tepeden takılmalıdır diyorum ben. Zevk meselesi bunlar, deneme imkanın varsa dene ve hangisi hoşuna giderse öyle taktır duvağını canım. Mutluluklar.

Eki Görüntüle 1056858 Bende tepeden taktım duvağımı, diğer türlüsünü bende düşünemiyorum. Duvak her zaman ön planda olmalı, arkada gözükmeyen aksesuar değil. Saç her zaman yaptırılıyor, ama duvak öylemi. Ben duvağıma gelinliğimden bile daha fazla önem vermiştim. Gelini gelin gibi gösteren duvaktır ve tepeden takılmalıdır diyorum ben. Zevk meselesi bunlar, deneme imkanın varsa dene ve hangisi hoşuna giderse öyle taktır duvağını canım. Mutluluklar.

ayyy walla napcağımı şşaırdım yaaa işte bana yakışır mı tepeden onu bilemiyorum :/

ayyy walla napcağımı şşaırdım yaaa işte bana yakışır mı tepeden onu bilemiyorum :/
kafanı fazla karıştırma o zaman herkes bişey söyler. O gün senin günün olacak, hangisi hoşuna gidiyorsa, nasıl gelin olmak istiyorsan onu yaptır. Sonradan fotoğraflarına bakınca pişmanlık yaşama bence.

kafanı fazla karıştırma o zaman herkes bişey söyler. O gün senin günün olacak, hangisi hoşuna gidiyorsa, nasıl gelin olmak istiyorsan onu yaptır. Sonradan fotoğraflarına bakınca pişmanlık yaşama bence.

haklısın galiba her 2 türlüde deneyip en yakışanı hangisiyse onu kullanmak en iyisi....

bu arada seninkide çok güzel olmuş bayıldım. =)

ikisinide dene bence
ama bana sorarsan alnına çok yakın olmadıkça tepeden duvak yaptır derim

ikisinide dene bence
ama bana sorarsan alnına çok yakın olmadıkça tepeden duvak yaptır derim

çoğunluk tepe duvaktan yana görünüyor....

ben tepeden istiyordum aslında ama nişanlım tepeden istmiyor aynı şekilde ennemde öyle..

artık deneyip hangisi yakışırsa onu kullancam...

-yuvarlak iri yüzlüysen yada büyük kafalıysan alttan duvak

-ama mınyom küçük veya sivri yüzlüysen tepeden duvak

Back