çok sade bir yatak odası almışsınız rengini çok beğendim yalnız üzeri lake kaplamamı baya parlak çıkmış eğer lake ise bakımında çok zorluk çekersin temizliği ayrı dert çizilmesi ayrı bir dertArkadaşlar tepe homedan yatak odamı aldım. Lütfen yorum yapar mısınız? Nasıl sizce, renginden dolayı tereddütlerim var. Beyaz isteyerek yola çıktım, bunu beğenip bunu aldım. SOnra kafama takıldı. Birde halı, yatak örtüsü ve perde nasıl olmalı sizce?
Eki Görüntüle 758633
Arkadaşlar tepe homedan yatak odamı aldım. Lütfen yorum yapar mısınız? Nasıl sizce, renginden dolayı tereddütlerim var. Beyaz isteyerek yola çıktım, bunu beğenip bunu aldım. SOnra kafama takıldı. Birde halı, yatak örtüsü ve perde nasıl olmalı sizce?
Eki Görüntüle 758633
çok sade bir yatak odası almışsınız rengini çok beğendim yalnız üzeri lake kaplamamı baya parlak çıkmış eğer lake ise bakımında çok zorluk çekersin temizliği ayrı dert çizilmesi ayrı bir derteğer lake değilse açık ceviz rengi hiç toz göstermiyor bende mobilyalarımı açık ceviz rengi aldım renginden yana hiç bir tereddütünüz olmasın herşeyle kombinliyebilirsiniz
güle güle kullanın...
Gamzeye katılıyorum açık renk olduğu için gayet kllanışlı bir renk banada çok parlak geldi açıkçası, mobilyalar çok şık çok güzel
gercektn cook begendm gülegüle kullanın :) rengi cok sade tam benm tarzım. genelde böyle sade renk ve mobilyalarda halı perde yatak örtüsü daha renkli canlı olmalı diye düşünyorum gercektn hoş bi görüntü verir
güzel bence,odayı her renkle kombınleyebılırsın açık renk her zaman iyidir saglıkla yatın :)
yatağımız benziyo baslıgı değişik bizimkinin....bizde tepe home dan aldım......memnunum ben....
gayet hos seninki de cok beğendim canım...krem tonlarında perde güzel olur...halı da aynı sekilde.....
lake seviyorsan ayrı tabiay nasıl mutlu oldum anlatamam. mobılyalarımı aldım ama kafam oyle karıstı kı, lake ben cok sevıyorum kullanıslı degıl amagosterıslı olsun ıstedım. sade olunca lake kaplama gosterıslı oluyor sankı. sımdı nasıl dekore edıcem onu bılemıyorummmm
bence böyle gülkurusu rengi yada mor vs. yook ben okadar renk sevmem diosan bence cok güzel kahve tonlarında ve desenli halı ve perde güzel olurr
Eki Görüntüle 758710
Eki Görüntüle 758712
Çook güzel güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?