Teorik olarak hamileyim ama

220 cikti canim nobetci de epey konustum bir daha tekrarlamana gerek yok dedi cumartesi gelip keseyi gorebilirsiniz dedi
çok sevindim hayırlı olsun darısı isteyen herkese inşallah

Testi tekrarladim ve cok sukur :KK66:

sevgili CuteMom ben dün size yorum yazdiktan sonra kendimi cok kötü hissettim.Umarim sizi üzmemisimdir.Bugün sizin konunuzu bulup güzel haberi aldiginizi ögrendigime cok sevindim.Saglikla kucaginiza almanizi tüm kalbimle diliyorum.

Iyi geceler...

Çok iyi olmuş ohh darısı bize inş.
Aminnn canım çok teşekkür ederim
inşallah senide yakın zamanda aramızda görürüz sende ekim annesi olursun. Banada haber ver ama tamam mı ? Totem işine ben çok inanıyorum cetvelini begendim

sevgili CuteMom ben dün size yorum yazdiktan sonra kendimi cok kötü hissettim.Umarim sizi üzmemisimdir.Bugün sizin konunuzu bulup güzel haberi aldiginizi ögrendigime cok sevindim.Saglikla kucaginiza almanizi tüm kalbimle diliyorum.

Iyi geceler...

merhaba olurmu öyle şey , bende zaten cok kötü düşünüyor acaba hangisi oldu diye kendimi yiyordum , sıkıntı etmeyin ben zaten ne gibi seyler yasarım dıye acmıstım konuyu.
Çok teşekkür ederim, darısı sizin başınızada olsun inşallah

inşallah senide yakın zamanda aramızda görürüz sende ekim annesi olursun. Banada haber ver ama tamam mı ? Totem işine ben çok inanıyorum cetvelini begendim

merhaba olurmu öyle şey , bende zaten cok kötü düşünüyor acaba hangisi oldu diye kendimi yiyordum , sıkıntı etmeyin ben zaten ne gibi seyler yasarım dıye acmıstım konuyu.
Çok teşekkür ederim, darısı sizin başınızada olsun inşallah

Cok rahatladim tesekkürler cevap verdiginiz ve iyi dilekleriniz icin.

çooook sevindim, süper haber. cumartesi kese görünmez büyük ihtimalle canım. çünkü 1500 olmalı en az.
rahat rahat 2 katı hesabı yapabılırım sanırım :KK70:
çarşamba 440
cuma 880
cumartesi 1000 :)
Bilmiyorum belkide vajinal bakar ya da değerim daha cok artar hayır gidip goremezsek gerilicem oda ayrı mesele

inş. canım ben ve eşim terazi burcuyuz. 8 gün erken gelirse terazi olma şansı çok yüksek...İnş. inanıyorum bende olumlu mesajlar gönderiyorum evrene :) sağlıkla gelsin de burcu şakasına diyorum, o kadar çok şey yaşadım ki hayırlı bir evlat gelsin inş...

rahat rahat 2 katı hesabı yapabılırım sanırım :KK70:
çarşamba 440
cuma 880
cumartesi 1000 :)
Bilmiyorum belkide vajinal bakar ya da değerim daha cok artar hayır gidip goremezsek gerilicem oda ayrı mesele

gerilme diye söyledim zaten tatlım. Çünkü vajinal görmenin sınırı 1500, hatta benimki 1678 ile vajinal bile görünmedi.

gerilme diye söyledim zaten tatlım. Çünkü vajinal görmenin sınırı 1500, hatta benimki 1678 ile vajinal bile görünmedi.
Artık benı baygın bekletırler 1500 kadar :)
onrakı hafta cumartesıde epey gecıyor
aslında sonrakı hafta ıcı cok ıdeal ama henuz ısyerıme bıle gebeyım demedım

Artık benı baygın bekletırler 1500 kadar :)
onrakı hafta cumartesıde epey gecıyor
aslında sonrakı hafta ıcı cok ıdeal ama henuz ısyerıme bıle gebeyım demedım

Sen hazırlıklı git görememe ihtimalin var, çünkü hep ikiye katlansa bile 1500 ü bulamayabilir cumartesi gününe. İnşallah görürsün ama göremezsen kendini yıpratma diğer hafta görünür.

Anlayabiliyorum ben de hala söylemedim. 13. haftaya kadar söylemek istemiyorum.

Sen hazırlıklı git görememe ihtimalin var, çünkü hep ikiye katlansa bile 1500 ü bulamayabilir cumartesi gününe. İnşallah görürsün ama göremezsen kendini yıpratma diğer hafta görünür.

Anlayabiliyorum ben de hala söylemedim. 13. haftaya kadar söylemek istemiyorum.
aslında hemen soylemek gerekıyromus dıyorlar
pekı doktora hafta ıcımı gıdıyorsun hafta sonumu

aslında hemen soylemek gerekıyromus dıyorlar
pekı doktora hafta ıcımı gıdıyorsun hafta sonumu

neden söylemek gerekiyormuş?
Haftasonu gidiyorum canım, doktorum karşıda çalıştığımı biliyor. Cumartesi günlerine ayarlatıyor.

Haftasonu gidiyorum canım, doktorum karşıda çalıştığımı biliyor. Cumartesi günlerine ayarlatıyor.
basşıan bısey geldıgınde sana dogru mudahelyı yapabılmelerı ıcın hatat cogu kısı hamıledır gıbılerınden bır yazı getırıyor bızde.
ama ben yonetımdeyım
bakalım ne dıyecekler bılmıyorum
sıze bır mujdem var ben gebeyım demeyı sonrada sırıtmayıda dusunmuyor degılım En Büyük TÜRKİYE

Bende cumartesı gıttım ama cok bekletıyor ozel ve randevulu gıdıyorum ama yok sezeryan dogum fılan ayırıyor hafta sonunu hafta ıcı daha temızı hemde yasal olarak ızın vermek zorundalar ama bakalım ben sanırım haftaya soylemek zorunda kalacagım

Bende adetimin gelecegi gün aksam 9 da test yaptim ve cok silik bi cizgi cikmisti. Bi daha test yapmadim :) cünki silikte ciksa hamilesindir :KK66: doktorum bana 8. haftada gel dedi bebisi ve kalp atislarini görürüz diye. Aynen öyle oldu :)

Bende adetimin gelecegi gün aksam 9 da test yaptim ve cok silik bi cizgi cikmisti. Bi daha test yapmadim :) cünki silikte ciksa hamilesindir :KK66: doktorum bana 8. haftada gel dedi bebisi ve kalp atislarini görürüz diye. Aynen öyle oldu :)

Cok sevindim bekliyoruz keswyi ve kalp atışlarını

kızlar cumartesı doktora gıttım.
vajınal baktı kese gordumu gormedımı bılemıyordumkı az once ogrendım keseyı gormus ancak ıcınde bısey gormemıs.
beta ve progesteron baktı acayıp soguk bır adam rısklı gebelık uzmanı kılı kırkamı boluyor bılmıyorum . net bısey soylemedı hatta kese varmı dedım? keseye benzer bısı var dedı yanı e Allah razı olsun neyse.

5+4 ıdı gıttıımde beta 1112 cıktı , 8 şubatta 220 ıdı , deger tas tamam gozukuyor progesteronde 8.7 cıkmıs.Bana haftaya gene gel dedi ama 2 hafta gitsem daha mı iyi olur acaba ? 15 gundur doktor tepesindeyim sabahları erkenden kalkıyoruz bısı ogrenıp rahatlıyoruz sonra hooop ıne aynı
ne yapayım baska dr gıdeyım? yok cumartesı kontrole mı gıdeyım? kan testınımı tekrarlıyayım ?

vajınal baktı kese gordumu gormedımı bılemıyordumkı az once ogrendım keseyı gormus ancak ıcınde bısey gormemıs.
beta ve progesteron baktı acayıp soguk bır adam rısklı gebelık uzmanı kılı kırkamı boluyor bılmıyorum . net bısey soylemedı hatta kese varmı dedım? keseye benzer bısı var dedı yanı e Allah razı olsun neyse.

5+4 ıdı gıttıımde beta 1112 cıktı , 8 şubatta 220 ıdı , deger tas tamam gozukuyor progesteronde 8.7 cıkmıs.Bana haftaya gene gel dedi ama 2 hafta gitsem daha mı iyi olur acaba ? 15 gundur doktor tepesindeyim sabahları erkenden kalkıyoruz bısı ogrenıp rahatlıyoruz sonra hooop ıne aynı
ne yapayım baska dr gıdeyım? yok cumartesı kontrole mı gıdeyım? kan testınımı tekrarlıyayım ?
Ama bebeğin görünmemesi çok doğal. Ben beta 5000 civarini gordukten 10 gun sonra doktora gitmistim.Erken gidince hep stres oluyor insan.

Benim 5+5 te kese görünmüştü 6+5 te bebeğim görünmüştü senin belki geç döllenmedir Can'ım bekle biraz daha

X