Zwilling simplify kullanıyorum çeliği güzel ama silikon cam kapaklı asla önermem. Diğer spirit serisi çok çok güzel ama makineye atamıyorum. Yani en güzel metal kapalıklı zwilling
Ben çelik için korkmaz aldım, granit çok sağlıksız bir malzeme almamanız daha iyi olur.
bir jumbo'dan döküm tencere almıştım. İkisi de güzel, kaliteli ancak uzun kullanım yapmadım
Çünkü koku siniyor maalesef. Mesela biber dolması pişirmiştim. Makinede yıkamama rağmen bir sonraki yemeği pişirene kadar tencere çekmecem dolma koktu. Bulaşık makinesi tableti kokusunu bile içine çekiyor
Granıt bilmiyorum ama celık tencereler sararmıs kapakları oynamıs cızılmıs ınstagramda hep olumsuz yorum yapmıslardı. Bişey olmaz zaten sonra yeniliyorsun 16 yıllık evli olarak soyluyorum
Granıt bilmiyorum ama celık tencereler sararmıs kapakları oynamıs cızılmıs ınstagramda hep olumsuz yorum yapmıslardı. Bişey olmaz zaten sonra yeniliyorsun 16 yıllık evli olarak soyluyorum
hadi ya… trendyol ve kendi sitesinin yorumları güzeldi, çok fazla alan var diye birçok şeyi oradan aldım. eşyalara fazla takılmam aman aman bi kalite de beklemiyorum ama hemen kullanamadığım için merak ettim teşekkür ederim