- 30 Ekim 2024
- 25
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi karamelfstk9
Karaca markası çok kötü maalesef. Baharat takımı almıştım 1'i çatladı değiştiricem mecburenBenim bütçem karacaya yetmişti. O kadar memnun değilim ki yemek yapmak işkence . Yengem wmf kullanıyor. Çok memnun.
Bende alacak olsam wmf alırdım ama benim için şimdi bi böbrek parası
Hiçbirini kullanmadım ama evlendiğimden beri korkmazın Çelik tencere setini kullanıyorum inanılmaz memnunumKızlar arkadaşım tencere seti alcak kararsız kaldık, size soruyoruz. Fissler bonn, wmf belmonte ve wmf comfort line. Bu yazdıklarımın arasından en iyisi hangisi?. Sırayla görsel ekliyorum. Önerilerinize ihtiyacımız var
Siz hangi marka kullanıyorsunuz pekiMarkaları bilmiyorum ama görselleri beğenmedim
İyi diyorlar ama cam kapak patlıyormuş sanırımHiçbirini kullanmadım ama evlendiğimden beri korkmazın Çelik tencere setini kullanıyorum inanılmaz memnunum
Valla 5 yıla yaklaştım hiç öyle patlama çatlama olmadıİyi diyorlar ama cam kapak patlıyormuş sanırım
Korkmaz var bende çelik olarak, jumbonunkiler de güzelmişSiz hangi marka kullanıyorsunuz peki
Jumbo berbat bir firma ve uzak durulması geren firma. Tencere almıştım karardı iade ettim parası hala gelmedi. 1 ay oluyorKorkmaz var bende çelik olarak, jumbonunkiler de güzelmiş
Wmf daha sağlam görünüyor, herkes memnun ve sevilen bir marka sanırımDüdüklüm wmf memnunum
Karaca'nın fincanlari bile berbat senesi gelmeden kulplari elinde kalıyor
Karacanın herşeyi berbatKaracanın sadece yemek takımları ve kahve fincan takımları iyi hayatım tencereleri elektronik aletleri çöp. Yanmaz kulpları bile kabul atıyor berbat.
Kahve fincanları çokgzlKaracanın herşeyi berbat
Sizin aldığınız zamanda kaliteliymiş demek ki şimdiki ürünler çok kalitesizValla 5 yıla yaklaştım hiç öyle patlama çatlama olmadı
Benimkisi bu canım diğer modelleri felan bilmiyorum. Dediğiniz gibi şu an üretim nasıldır bilemem ama şükür kaç yıldır kullanıyordum hala sapa sağlam. Şimdi böyle dedim diye inşallah patlamazSizin aldığınız zamanda kaliteliymiş demek ki şimdiki ürünler çok kalitesiz. Korkmaz aura ve alba serisi nasıl daha önce bu serileri duydunuz mu acaba?
Korkmazın şimdiki ürünleri yani ucuz olanlarda sorun yaşayan çok. Biraz pahalısını almak gerek.Benimkisi bu canım diğer modelleri felan bilmiyorum. Dediğiniz gibi şu an üretim nasıldır bilemem ama şükür kaç yıldır kullanıyordum hala sapa sağlam. Şimdi böyle dedim diye inşallah patlamaz