Ten uyumu olabilir mi

bombycinus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
287
568
Merhaba hanımlar uzun süredir ilk defa biriyle görüşmeye başladım. Kendisini bana ilgili olduğunu her fırsatta belli ediyor. bense ne hissettiğimden emin değilim.:KK64: Çok tecrübeli olmadığım için adlandıramıyorum ama kendisinin tipine ölüp bitmesem de, bana dokunduğunda, sarıldığında heyecanlanıyorum. Yabancı biri dokunuyor gibi hissetmiyorum. Sizce bu ten uyumuna mı işaret eder, yoksa benim abazanlığıma mı?:KK48:o_O
Siz eşinizle veya sevgilinizle birlikte olmadan önce aranızda ten uyumu olup olmadığını anlamış mıydınız, nasıl anlamıştınız? Birine aşık olmadan ten uyumu olması mümkün mü?
Bir de bir erkeğin çok rahatça sarılması, dokunması, sürekli sokulmak istemesi cinsel açıdan aktif olduğunu gösterir mi? Biliyorum çok soru sordum ama yardıma ihtiyacım var 😟

Bkz.
Ten uyumu, dokunmayı karşı koyulamaz hale getiren, feromonlar gibi hormonal, bilinçaltı süreçler gibi psikolojik ve tarafların birbirlerinin cinsel anlayışına hitap eden öğelere sahip olması durumu gibi, sosyal çerçevelerde iki kişi arasında meydana gelen olumlu ve çekici etkileşimlere verilen isimdir. Vikipedi

O bana sürekli dokunmak istiyor, ellerini çekemiyor ama ben utangacım. Çok da ilişkim olmadığı için anlayamıyorum malesef :KK43:

Kokusu hoşuna gidiyorsa dokunduğunda heyecanlanıyorsan iyi hissediyorsan bu ten uyumuna işaret eder. Ama tamamen anlaman için sevişmen lazım :):)

Valla keşke bilsem, böyle alevli malevli bir şeyler canlanıyor ama... 🙈
Cinsel yoğunluklu bir konu sarılıp öpüşürken bir çekim hisseder ama iş cinsel ilişkiye gelince uyum yakalamayabilirsiniz çünkü cinsel ilişki birçok faktörü barındırıyor. Ama tabi cinsel çekim olması içinde şu an sarılıp öperken iyi şeyler hissetmeniz gerek biribiriyle ilintili şeyler
Demek istediğim size sarılırken heyecanlanıyorsunuz diye ten uyumunuz var denemez salt bununla ilgili değil ten uyumu çünkü
Ileri boyutlarda daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum

Yıllar süren yalnızlığın ardından, şu pandemi günlerinde, yalnızlığa mahkum olmadığımızı kavrayıp, tatbik etmeyelim mi 🙈
Ahaha dikkatli dokun o zaman 😂 dokununca iyi hissediyorsan cinsel çekimdir evet ama cinsellikte süper olacağını göstermez bu durum ne çıkarsa bahtına 🙈

Kokusu hoşuna gidiyorsa dokunduğunda heyecanlanıyorsan iyi hissediyorsan bu ten uyumuna işaret eder. Ama tamamen anlaman için sevişmen lazım :):)

Parfüm sıkıyor hep, kendi kokusunu tam alamıyorum ama kötü değil. Sıcak bir et değmiş gibi hissediyorum açıkçası elimi tutunca. o_O ama sarılınca hoşuma gitti bayağı

Sarılınca heyecanlanmak normal diyorsunuz o zaman 🤔
Cinsel yoğunluklu bir konu sarılıp öpüşürken bir çekim hisseder ama iş cinsel ilişkiye gelince uyum yakalamayabilirsiniz çünkü cinsel ilişki birçok faktörü barındırıyor. Ama tabi cinsel çekim olması içinde şu an sarılıp öperken iyi şeyler hissetmeniz gerek biribiriyle ilintili şeyler
Demek istediğim size sarılırken heyecanlanıyorsunuz diye ten uyumunuz var denemez salt bununla ilgili değil ten uyumu çünkü
Ileri boyutlarda daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum

Sarılınca heyecanlanmak normal diyorsunuz o zaman 🤔
Yani hoşlandığınız için heyecanlanıyor olabilirsiniz ama tensel uyum dediğiniz şey için tek başına yeterli kriter değil heyecan onu diyorum
Erkek arkadaşınız da sizden hoşlandığı için fazlaca sokuluyor olabilir size siz çekingen kalırken. Ya da sırf cinsel tatmin için yakınlaşıyor da olabilir bilemeyiz süreç içinde belli olur anlarsınız az çok yaklaşımından

X