merhaba,
ben beyaz tenliyim ama annem hafif esmerdir ve o rengini acmak için niyaderma diye bir krem var onu kullanıyor...gercekten etkili oldugunu düşünüyorum.cünkü annem iki gün üstüste bu kremi sürse hemen rengi açılıyor..bu krem aslında sivilceler için yapılmış bir krem..erkek kuzenim hatta su anda o kremi sivilceleri için kullanıyor svilcelerine etkili oldu gibi renginide inanılmaz actı...tabi o sivilceleri için kullandıgından düzenli kullandı...annemlerin aldıgı niyaderma-gece kreminormalde eczanelerde 8.5 ytl falan olmalı...ama daha ucuza almak istersen ulus saman pazarının orda derman eczanesi var o kremi gercekte bulan üreten eczane orda bırkac ytl daha ucuzdur...
sivillce problemin varsa onun cilt temizleme suyu var onunla birilkte kullanmanı da tavsiye ederim...niya dermanın zararını hiç görmedim duymadım da ama sonucta dogal değil kullanırsan beyazlamak için çok uzun süre devam etme ara ara kullanmanın daha iyi olcagını düşünüyorum..
ya krem mrem kullanmaaaaaa.. boşver uğraşma öyle şeylerle nolur nolmazz. ben gerekmedikçe yüzüme krem bile sürmem. paraya kıyıp açık renk kaliteli kalıcı bi fondoten al hem kusurları kapatır hem daha beyaz görünür yüzün bebek..azar azar kullanırsın.epey bi gider sana o. bi arkadaş estee lauder'ın double wear'ını tavsiye etti.. 75ytl civarında bişeymiş sanırım.
verebilirim sanırım o parayı..
ama makyaj yapmayı öğrenmeliyim sanırım bunun için
rimel ve rujdan başka bişe sürmeyi bilmiyorum:mymeka:
bebeem fondöten sürmenin bi zorlugu yok inan bana..
peki bu senin dedigin fondoten krem gbi olanlardan mı..
evet sanırım likit.. gidersin kozmetiğe bakarsın. denersin hatta denetirsin orda kadın bi sürer yüzüne.. nası kullanman gerektiğini falan anlatır.. açık renk almak istediğini belirt ama. sonra buraya gel. sacımızı maviye boyayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?