vay harikasınız! Özellikle ahşap bir evde yaşlı birinin evine girdiyseniz ağır bir koku karşılar sizi..İşte bu koku o ! Daha evvelde şahit oldum bir kaç kişi de ve istemedim.Bu kişide de var ama ekarte edemeyişimin sebebi melek gibi bir insan..ve zor zamanlarımda hızır gibi yetişti herşeye.Ben talep etmedim ama insna yinede iyiliklerin altında eziliyor kıymak istemiyor..
Kokuya gelince,demek bilimsel temelleri olan bir durum var karşımızda
Ne demek istediğimi anlamistir insaAllah konu sahibi siz anlamamissiniz önemli değilŞaka bu heraldeburam buram ter kokan bir insanım ne kadar seversen sev
Yanlış anlamayın ama ten uyumu kokuyla direkt bağlantılı bir şeydir ve eş seçiminde doğa bize fiziksel olarak en uygun eşi feromonlar ve koku aracılığıyla buldurur tabi psikolojik olarak beğenmeme istememe gibi bir durumunuz yoksa bahsettiğim şeyleri bir düşünün derim.Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin kokuBu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü
Sigara kullanmayan bir arkadaşınıza da teyit ettirin bu durumuEv tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı
Bayan mıNe demek istediğimi anlamistir insaAllah konu sahibi siz anlamamissiniz önemli değilolur öyle şeyler bayan zeki
Nasıl bir koku ter mi nasıl birşey.gusul almiyodur belki.Içinize sinmeyen biriyle devam etme evlilikte cok sorun olur mutsuz olursunHanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin kokuBu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü
Bi yerde bununla ilgili bir yazı okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama çiftlerin ten kokularının uyuşması gerektiği ile ilgili yani ilişki için önemli bir şeymiş bi araştır istersenHanımlar merhaba..
Bu mantıkla müslüman Ortadoğu’nun çiçek gibi kokması, gevur kefere (tamamen ironidir) Avrupa’nın pis kokması lazım fakat bil bakalım kim nasıl kokmuyor?Nasıl bir koku ter mi nasıl birşey.gusul almiyodur belki.Içinize sinmeyen biriyle devam etme evlilikte cok sorun olur mutsuz olursun
Ayyy nasıl bi algı yapmaya calisiyorsun bilmiyorum herseyi dotunden anlama hastalığına yakalanmisin gecmis olsun.. seninle uğraşamıycam açıklama zahmetine girecek kadar olgun olmadığın o kadar belliki iyi geceler ibibik hanımBayan mıneyse ceset gibi kokanları sevmeye devam edebilirsiniz biz sevmiyoruz napalım sevdiğin güzel kokarmış mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?