Ten kokusu :(

Nefesinde bile o koku var ama..Bazı arkadaşlar genlerimin uyuşmadığı için öyle koktuğunu söylemişler,buna bende katılıyorum..

Hiç yıllardır aynı evde yaşamış yaşlı nine dedenin evine girdinizmi? işte öyle bir koku..

ay girdim evet akrabalardan bildim şimdi.

rutubet kokusu oluyor o genelde abdest almaktan dalan ev kendi ıslanıyor sirekli acaba evinde rutubet mi var yada iyi kurulanmıyor da ıslak kalınca parmak araları vs kokuyor mu acaba

E nasıl öpüşebiliyorsunuz? Biliyor musunuz daha doğrusu

ay girdim evet akrabalardan bildim şimdi.

rutubet kokusu oluyor o genelde abdest almaktan dalan ev kendi ıslanıyor sirekli acaba evinde rutubet mi var yada iyi kurulanmıyor da ıslak kalınca parmak araları vs kokuyor mu acaba
Evi yeni bir daire .rutubetin r si yok 20.kat..:)

Bir arkadasim esinden bu yuzden ayrilmisti. Hergun carsaf degistirip yikiyorum ama o koku bitirdi beni demisti.
Demek ki irrite ettimi ediyor yaa.. Bugün arabanın camını açtım resmen yaa töbe töbee,diyemedim de kokuyosun ondan açtım diye

Demek ki irrite ettimi ediyor yaa.. Bugün arabanın camını açtım resmen yaa töbe töbee,diyemedim de kokuyosun ondan açtım diye
Kendimi sizin yerinize koyuyorum arabada "İmdattttt" diye bağırmak isterdim.Koku içini şişirir resmen boğulacak gibi olursun.

E nasıl öpüşebiliyorsunuz? Biliyor musunuz daha doğrusu
İlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem ayol mide lazım

bir ilişkide koku benim için en önemli kriterler arasında o ten kokusu beni iterse anında soğurum isterse dünyanın en iyi en yakışıklı insanı olsun..
umarım senin bahsettigin koku küspe gibi kokan ter değildir

kendi gibi birini bulmalı o zaman ya

nefesi butun eve sinmis olabilir mi ne garip bi durum yagòzùmun onune cok cok zayif celimsiz bi adam geldi niyeyse

Canım bence ortak paylaşımlar çoğalmadan bitirin bu ilişkiyi yürümez zaten.Eski eşi de bu sorun yüzünden ayrılmış anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…