- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Aynen canım o kokuyla özel hayat olmaz zaten.Size işkence gibi gelir dokunması ,sarılması. Kendi farkında değil mi acaba ?Evet ama kankamızla aynı yatakta özel şeyler paylaşmıyoruz kuzum mevzu bu :) Hani hep kardeş kardeş kalacak olsak katlanalımda:))
Nefesinde bile o koku var ama..Bazı arkadaşlar genlerimin uyuşmadığı için öyle koktuğunu söylemişler,buna bende katılıyorum..Bu dediğinize inanıyorum çünkü burada bir komşumuz vardı bize geldiğinde evi böyle rutubet-ter kokusu karışık bir koku kaplardı.Oturduğu koltuğun örtüsüne kadar sinerdi koku.Kendi evide öyle kokardı.Bir keresinde fazla çamaşırlarını bizim balkona astı,bi baktım yeni yıkanmış çamaşırları bile aynı şekilde kokuyor.Ben çamaşır makinesinin içi temizlenmediğinden rutubet kokusu yaptığını düşünüyorum belki onun da bu yüzdendir.
Hiç yıllardır aynı evde yaşamış yaşlı nine dedenin evine girdinizmi? işte öyle bir koku..
Şimdi asıl mevzu şu; bu kokuyu tek alan benmiyim? Yoksa adam cidden ağırmı kokuyor..Aynen canım o kokuyla özel hayat olmaz zaten.Size işkence gibi gelir dokunması ,sarılması. Kendi farkında değil mi acaba ?
Evi yeni bir daire .rutubetin r si yok 20.kat..:)ay girdim evet akrabalardan bildim şimdi.
rutubet kokusu oluyor o genelde abdest almaktan dalan ev kendi ıslanıyor sirekli acaba evinde rutubet mi var yada iyi kurulanmıyor da ıslak kalınca parmak araları vs kokuyor mu acaba
Şimdi asıl mevzu şu; bu kokuyu tek alan benmiyim? Yoksa adam cidden ağırmı kokuyor..
Demek ki irrite ettimi ediyor yaa.. Bugün arabanın camını açtım resmen yaa töbe töbee,diyemedim de kokuyosun ondan açtım diyeBir arkadasim esinden bu yuzden ayrilmisti. Hergun carsaf degistirip yikiyorum ama o koku bitirdi beni demisti.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum arabada "İmdattttt" diye bağırmak isterdim.Koku içini şişirir resmen boğulacak gibi olursun.Demek ki irrite ettimi ediyor yaa.. Bugün arabanın camını açtım resmen yaa töbe töbee,diyemedim de kokuyosun ondan açtım diye
İlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem ayol mide lazımE nasıl öpüşebiliyorsunuz? Biliyor musunuz daha doğrusu
Valla öyle oldu.Burada beni anlayan hanımların olduğunu gördüğüme çok sevindim içim rahatladı resmenKendimi sizin yerinize koyuyorum arabada "İmdattttt" diye bağırmak isterdim.Koku içini şişirir resmen boğulacak gibi olursun.
Oda arkadasimin kokusu da brni rahatsiz ediyordu ve ne hikmetse o kokuyu bir tek ben duyuyordum.Demek ki irrite ettimi ediyor yaa.. Bugün arabanın camını açtım resmen yaa töbe töbee,diyemedim de kokuyosun ondan açtım diye
kesinlikle öyleSevmiyorsun uyumlu bile degilsiniz ve beynin alarm veriyor. Onu seven uyumlu olan tam aksine sever o kokuyu. Beyinde bitiyor.
kendi gibi birini bulmalı o zaman yaİlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem ayol mide lazım
Canım bence ortak paylaşımlar çoğalmadan bitirin bu ilişkiyi yürümez zaten.Eski eşi de bu sorun yüzünden ayrılmış anlaşılan.İlk eşiyle öpüşme yokmuş mesela,kadın kendini öpmesine izin vermezmiş,hatta cinsellik sıfır olduğundan başlamış sorunları.Demek ki adamdaki iticilik sabit..Bende öpmüyorum nasıl öpem ayol mide lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?