Ten kokusu :(

esimin arkadasi boyleydi cocuk yanimiza gelince burnumun diregi kirilirdi
bir ara ev tasiyacagi icin elbiselerini bize getirdi 1 hafta bizde kaldi elbiseler o koku evden 1 ay gitmedi inanirmisin hali perde ne varsa yikadim her yeri camasir suyuyla sildim duvarlari sildim de anca cikti koku

Evi falan temiz..mutfağı nevresimleri..Ama üst baş ve ayakkabılık?
Bi an koku burnuma geldi sanki Bende koku konusunda çok hassasım kendimde özellikle çok dikkat ederim ve karşı cinste ilk önem verdiğim konudur. Ayaklarda bi hastalık olabilir mi? Diğer aile üyelerinde denk geldiniz mi kokuya?

Ben dediğiniz şeyi anladım. Karşımda oturan bir teyze var inanılmaz titiz bi kadın her gün evi kaldırıp indiriyor nerdeyse. Ama evinin, kendinin inanılmaz bi kokusu var. Ter kokusu değil pislikten değil böyle garip bir koku. Bi zaman sonra alışılır belki ama göze alınacak şey değil malesef

Benim üniversitede bir dönem beraber kaldığımız oda arkadaşım böyleydi resmen burnuma geldi koku banyodan çıkar çıkmaz odaya gelirdi ama Sabun bile kokmazdı o odaya girince. Kokusu sabun ve şampuan kokusunu bastırırdı. Sebebine farklı bir isim verin ve ayrılın. Kişinin değiştiremeyeceği anatomik bir özelliği Yüzünden terkedilmesi özgüvenini ciddi yaralar. Bence gerek yok.

Aynısı benimde başına geldi geçen yaz iyi bir insandı ama garip bir kokusu vardı nedenini bilemediğim ve kendimi o kadar çok ısınmak için zorlandığım halde isinamadim soğuk davrandım ve başlamadan bitirdim. Ben bu kokunun duş almamasına bağladım. Ne kadar doğru bilemem ama herhangi bir cinsel deneyimden sonra mastürbasyon dahi olsa duş almayan insanların evinde kokar kendi de. Senin adamda da bence öyle bir durum var oyleki artık onun koku resmen nefesine varana kadar işlemiş.

Benim ilkokulda sıra arkadaşım vardı. Onu hatırlattı konunuz bana. Dayanamazdım kokusuna. Kız, kazan kazan sıcak suyla yıkanıyorum her akşam. Çıkmıyor benden bu koku napabilirim diyordu ama ben dayanamadım malesef. Bazı insanların da kendilerine has ten kokusu oluyor işte. O adam da öyledir muhakkak ama pis de olabilir. Ten uyumu, ten kokusu önemlidir evlilikte. Bence vakit geçmeden ayrılın siz

Onları tanımam görmedim..40 yılda karşıma iyi biri çıktı o da kokudan ekarte..Allahım nasıl bir şansım var! Ama kokuyla yürümez gibime geliyor. Nötr olmak bile çekilebilir ama burda direk negatif bir durum var.

Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı
Belki adamın kokusu eve değil de evin kokusu adama sinmiştir. Evi temizletsin, kıyafetlerini baştan yıkasın bir daha koklayın.

Üniversiteden kız arkadaşım,kankam da öyle kokardı. Ama beni rahatsız etmezdi çünkü onu seviyordum. Bize gelsin de birlikte kalalım vakit geçirelim falan isterdim. Bence sevginizde sıkıntı var.
Evet ama kankamızla aynı yatakta özel şeyler paylaşmıyoruz kuzum mevzu bu :) Hani hep kardeş kardeş kalacak olsak katlanalımda:))

Belki adamın kokusu eve değil de evin kokusu adama sinmiştir. Evi temizletsin, kıyafetlerini baştan yıkasın bir daha koklayın.
Ayol şekerim evi yepyeni bir daire,keşke dediğiniz olsa ama buraam buram kokuyu kendisi üretiyor o kadar barizki

Benim oda arkadaşım da öyleydi . Banyodan çıkıp odada saçını kuruturdu ve ben odaya giremezdim o saçlarını kuruturken kokudan . Şampuan kokusu bile hissedilmezdi

kokusu itici geliyorsa o adam size uygun değildir. çünkü feromonlar ve koku karşı cinsi algılamamızı sağlıyor ve bizden ne kadar farklı bizde eksik olan ne kadar özellik onda varsa bize o kadar çekici gelirler.

bilimsel bir şeu bu

koku ve tensel çekim önemli bence ben bitirirdim. itici bulduğum biriyle yakınlaşamam çünkü

Bu dediğinize inanıyorum çünkü burada bir komşumuz vardı bize geldiğinde evi böyle rutubet-ter kokusu karışık bir koku kaplardı.Oturduğu koltuğun örtüsüne kadar sinerdi koku.Kendi evide öyle kokardı.Bir keresinde fazla çamaşırlarını bizim balkona astı,bi baktım yeni yıkanmış çamaşırları bile aynı şekilde kokuyor.Ben çamaşır makinesinin içi temizlenmediğinden rutubet kokusu yaptığını düşünüyorum belki onun da bu yüzdendir.

Bir akrabamız var banyodan çıksa bile teni ağır kokuyor. Bazı insanlara has bir koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…