Evet yaa olmuyor..Pek çok konuda da bana destek oldu nasıl dicem ben kokuyosun istemiyorum diye yaa bu nasıl bir durum allahımAlt tarafi koku diyip gecmemek lazim, koku baya onemli birsey. Kokusu bu kadar itici gelen biriyle devam edemezdim ben olsam parfumle filan nereye kadar. Bir rahatsizligi filan olabilir mi bilemedim ama insan özel anlarda kotu koku alinca pek hoş olmaz heralde.
Bu nasıl oluyor ya? Ben cidden anlamıyorum. Her gün duş almasını geçtim gün aşırı duş alsa bile kıyafetlerini de yıkarsa bir insan nasıl kokabiliyor? Acaba hormonel bir durum mu?Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı
Seven insana sevdiğinin kokusu en güzel kokudur sevdiginizden eminmisiniz yoksa iyi biri diyemi evlenmeyi düşünüyorsunuz?Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin kokuBu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü
Ne yalan söyleyeyim koku önemli bi konu cünkü iğrenirsenz cok fena yanına bile yaklaşmazsnz buda tüm sevgiyi aşkı öldürür bence önemli bu mevzuHanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin kokuBu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü
Hem ileride severim diyorsunuz bide kötü kokuyor diyorsunuz bence yol yakınken dönün gerek yok yani...Sanırım çok titiz biri de sayılmaz şöyle bir düşündümde..Ayakkabılığını açıp ayakkabımı koyacakken kokudan bayıldım hızla kapakları kapadım..Anladığım kadarıyla üstünü başınıda pek yıkamıyor.Ten kokusuda üstüne cabası oluyor zannımca.İyi de ben hangi biriyle baş edeceğim..Evet kalpten bir hissim yok iyi ve çok düzgün biri diye evlilik düşünmüştüm ileride severim diye ama bu koku konusu beni bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?