Temudan alışveriş yapan varmı

192727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
129
181
29
ilk kez temudan alışveriş yapicam güvenilir mi önce kullananlar varmı, birde gümrük vergisi diye bişey varmış. Önceden sipariş edenler varsa süreç nasıl oluyor guvenilirmi merak ettim.

Eşimin kargosu bugün geldi. Basit ürünlerdi bahçe makası araba için koltuk örtüsü falan almıştı ama iade edeyim diyordu.belirli bir limit var iki bin gibi o fiyata kadar sepete eklerseniz alabiliyorsunuz yani sınır var iki bin gibi. Daha aşağısı olmuyor. İki hafta da geliyor. Başka ödeme yapmıyorsunuz diye biliyorum

Teşekkürler bilgilendirdiginiz için

Ben ayakkabı alocaktım ama 600 tl ekstra vergı odemesı cıktı ve 1000 tl ustune tek kargo sınırı cıktı vazgectım. Tryoldan aldım daha içime sindi

Güvenilir, hemen geliyor. Gümrük vergisi elbette var tüm yurtdışı alışverişlerde olduğu gibi. Temu Çin menşeili olduğu için %60 uygulanıyor yeni mevzuata göre. Kargo ücretsiz şu sıralar. En fazla 30€luk alışveriş yapabiliyorsunuz yine Türkiye’nin mevzuatına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…