TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kizlar benim cok akintim var yaa. Altima yapiyorum saniyorum nerdeyse. Gunluk taktim ta gunlukten tasti. Su gibi bisey gelio. Beyaz, akiskan kivamda bisey. Esimin menisi degil ole yapiskan degil :$ neler oluyo bna :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

umudum falan kalmadı 5. ay oldu demekki normal yolla gelmiycek

ooo sen böyle dersen biz ölelim tamam bende her adet gördüğümde benim galiba hiç bebekim olmucak diye zırlıyorum ama nasıl olsa olacak bu ay değilse önümüzdeki ay 3,5 yıllık evliyim artık 30 a dayandım umutluyum hala. Hadi bi sakinleş ben kanser hastası insanlar biliyorum kimisi moral bozukluğunda kanser olur kimiside hastalığı moralini yüksek tutarak yener, moralin yüksek olsun canım benim üzülme bu kadar bak sen adet oluyorsun adet bile olamayanlar var. onlarında bir an önce sağlıklaraına kavuşmalarını dilerim tabiki ve bebiş sahibi olmalarını. ama kendini yıpratma zamanı daha fazla uzatmana sebep olur.

ooo sen böyle dersen biz ölelim tamam bende her adet gördüğümde benim galiba hiç bebekim olmucak diye zırlıyorum ama nasıl olsa olacak bu ay değilse önümüzdeki ay 3,5 yıllık evliyim artık 30 a dayandım umutluyum hala. Hadi bi sakinleş ben kanser hastası insanlar biliyorum kimisi moral bozukluğunda kanser olur kimiside hastalığı moralini yüksek tutarak yener, moralin yüksek olsun canım benim üzülme bu kadar bak sen adet oluyorsun adet bile olamayanlar var. Onlarında bir an önce sağlıklaraına kavuşmalarını dilerim tabiki ve bebiş sahibi olmalarını. Ama kendini yıpratma zamanı daha fazla uzatmana sebep olur.

bende az önce eşimi ağlayarak aradım ve galiba bizim bebeğimiz olmıycak en iyisi gidip evlat falan edinelim dedim adamda ne yapcağını şaşırdı iyice

bende az önce eşimi ağlayarak aradım ve galiba bizim bebeğimiz olmıycak en iyisi gidip evlat falan edinelim dedim adamda ne yapcağını şaşırdı iyice

aşkolsun hem kendini hem eşini üzme, hatta hemen toparlan bence akşama (iftara) güzel bir masa hazırla ve eşinden bu konuda destek iste ama sende destek ol onunda stres olmaması lazım biliyorsun, gününü hesapla ama moralini bozma. Şöyle düşün eşin 5-6 ayda vazgeçti direnmedi diye düşünmesin senin için -ki sende bunu yapma bence. Güçsüz kalma hissini at kafandan umutdu yeşert ki eşinde seninle umutlansın ve bebişler umudu tazelesin. :emir_bebek:

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım ve tabii ki hamile kalmaya çalışanlar kervanına da .haziranda ilk denememiz de hüsranla sonuçlandı. ilk deneme olmasına rağmen olmaması insanı geriyo :18: kesin olur demiştik ama nasip değilmiş.sizde de böyle oldumu yoksa umutsuzluğa kapılan tek kişi benmiyim ??????????

Acil yardım arkadaşlar adetime beşgün var dayanamadım test yaptım 2 tane birinde silik diğrinde hiç bişi çıkmadı testlerde sizce pozitif olan bozuk olabilir mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acil yardım arkadaşlar adetime beşgün var dayanamadım test yaptım 2 tane birinde silik diğrinde hiç bişi çıkmadı testlerde sizce pozitif olan bozuk olabilir mi

slm daha geçen bi arkadaşa yaptık ikinci çizgi silik bile olsa kesin demiş dr.dün kan verdi.pozitif :)

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım ve tabii ki hamile kalmaya çalışanlar kervanına da .haziranda ilk denememiz de hüsranla sonuçlandı. ilk deneme olmasına rağmen olmaması insanı geriyo :18: kesin olur demiştik ama nasip değilmiş.sizde de böyle oldumu yoksa umutsuzluğa kapılan tek kişi benmiyim ??????????

Malesef bizde de oyle oldu. Ilk denemede basladi uzuntu stress

Malesef bizde de oyle oldu. Ilk denemede basladi uzuntu stress

İnşallahhh rabim bu mubarek ramazan ayında yüzümüze bakar kim nerde varsa versin yarabbim ama birinde çıktı diğerinde çıkmadı kafamı karıştıranda o

al benden bıtane daha :) benımde oyle oldu daha dogrusu benım 2 testım pozıtıf cıktı sılık ıkıncı cızgı yanı ama ertesı gun sabah yaptım bıse cıkmadı , pozıtıf olanın yanlıs olması dusuk bır ıhtımal testlerı ne zaman yaptın canım sabah mı?sımdımı?ve pespesemı yaptın?

Kizlar benim cok akintim var yaa. Altima yapiyorum saniyorum nerdeyse. Gunluk taktim ta gunlukten tasti. Su gibi bisey gelio. Beyaz, akiskan kivamda bisey. Esimin menisi degil ole yapiskan degil :$ neler oluyo bna :KK43:

degısık anlattıgın akıntı canım atesın fln nasıl pekı ?enımde akıntım var ama cok degıl su gıbı araa gelıo

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405002176.067271.jpg inşallah benim gördüm gibi görüyorsunuzdur

X