TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Evet bu kez daha ucuz bir marka aldım cnm miratech diye.tanidik eczanede yaptım cizgi mizgi yok.kiz da dediki erken gebelik testinde cikar ama bunda genellikle 2gun geçmeden anlasilmaz dedi.dun kan vermiştim yarın çıkacak sonucu onu beklemeye karar verdim. Baya da üzüldüm açıkçası moda girmiştim senin gibi.sende bi kan versene canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet gunum 10 temmuz bugu dayanamadik test yaptim cok silik çıktı :KK66: yarin sabah idrari ile tekrarlayacagim testi sende bi dene canim istersen

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.

mavicimmm nerelerdesin sen yaa , kuzum sagol ama bu sabah testı tekrarladım ne yazıkkı negatıf cıktı =( dun aksam 2 test yaptım sılık cızgı cıkmıstı bu sabah cıkmadı :S sen naypıyorsun nasılsın

Evet bu kez daha ucuz bir marka aldım cnm miratech diye.tanidik eczanede yaptım cizgi mizgi yok.kiz da dediki erken gebelik testinde cikar ama bunda genellikle 2gun geçmeden anlasilmaz dedi.dun kan vermiştim yarın çıkacak sonucu onu beklemeye karar verdim. Baya da üzüldüm açıkçası moda girmiştim senin gibi.sende bi kan versene canım.

off bu testler psıkolojımızı bozacak vallahı yaaa , sen 1 tanemı test yapmıstın ?
bende bu aksam kan verıcem canım bakalım ne cıkacak..ıns ıkımızde hamıleyızdır..

Evet evde 1 tane yaptım bugün de ucuzundan bi tane yaptım aynen psikolojim bozuldu ya.yarin çıkacak kan sonucum
Sen aksam versen yarin alabilecen mi sonucu

Ayy iyiymiş ya inşallah allahima yüzümüzü guldursun.dun ki nesemi geri istiyorum :) yaz olur mu bekliyorum

Ayy iyiymiş ya inşallah allahima yüzümüzü guldursun.dun ki nesemi geri istiyorum :) yaz olur mu bekliyorum

yazarım canım ama ıcımde pek umut yok sonuc negatıf cıkacakmıs gıbı gelıyor bana bılemıyorum aksam yazacagım burdan sana canım..

Olsun canın sagolsun kismetse bizde anne oluruz üzülme

Olsun canın sagolsun kismetse bizde anne oluruz üzülme

inş canım sadece ınsan bı anda aaaa deyıp sevınıp sonra negatıf gorunce uzulmek kotu bı sevınc bı uzgun,hayırlısı bakalım sakınce beklıyorum kaderımı=)

Sonundaayansa adet oldum bu gun 4. Gunu yarın klomene baslıyorum ama dun banyoda bisey düstü fayansa zar gibi besey içi kan pıhtısı ıle dolu

Ben de ağustosa kaldım 3 aydır olmuyorrr yanlış nerede çıldırıcam😤bu kadar zor olacağını hiç düşünmüyorfum

Ben daha adet olmadim ama kan testi 1.2 cikti cok skliyorum ramazanda tatil diye memleketleri dolasiyoruz iki güne bir nazil yapicaz oruç tutuyoruz iki güne bir arka arkaya banyo yapmak gerekecek off o yüzden ağustosunda cikardim gözden bu ay olsa çok güzel olacakti

X