TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

kızlar kistim yok olmuş çok şükür. akıntı problemimde kalmamış. doktor tebrik etti beni tertemizsin dedi.
ammavelakin bu ay ki adetim bitince rahim filmi çekelim dedi.:18: çok korktuğum bişey bu işte.
bunu yaptırdınız mı siz kızlar? korkumu yenmek adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Canim kistini nazil yokettin.benim bu ay klomen turu serophen verdi yumurtalarim asiri büyüdü kist oldu adetle atabilir dedi.ama adetime 10 gün var soğan kurune basladim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanımlar ben ayin 3unde adet oldum normalde 5 gun sürüyo adetim ilk iki gun yoğun sonraki üç gün çok az gelir...
Bu sefer iki gun sonra baya kesildi ben de şaşırdım anlamadım neden...
Neyse bugün ovulasyon testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı bu kadar erken çıkar mi silik çizgi yahu şaşırdım. ..

Hanımlar ben ayin 3unde adet oldum normalde 5 gun sürüyo adetim ilk iki gun yoğun sonraki üç gün çok az gelir...
Bu sefer iki gun sonra baya kesildi ben de şaşırdım anlamadım neden...
Neyse bugün ovulasyon testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı bu kadar erken çıkar mi silik çizgi yahu şaşırdım. ..

Canim benimde ayni senin gibi oldum erken oldum hemde 3 gun surdu.bende biter bitmez ovu testi yaptim 2. Cizgi silik halada oyle.normal oyle olmasi canim

kızlar fikrinize ihtiyacım var.
önceki aylarda enfeksiyon ve akıntı vardı, sonunda kökünü kuruttum.
kistim vardı, ilaç kullandım yok oldu. sonunda temizim.
doktorum haftaya adet olduktan sonra rahim filmi çekelim dedi.
ama benim pek içime sinmedi.
hazır rahmim temizlenmişken bu ay oluruna bırakıp bebek denesek mi?
rahim filminden sonra bi süre korunmak gerekiyormuş ya bu ay
yumurtlama zamanımı kaçırmak istemiyorum.
eşimden de spermiogram istedi. o da stres yapıcak şimdi
ve denememizi kötü etkilicek.
karar veremedim, sizin fikriniz çok değerli. ne dersiniz:
rahim filmi çektirip bi dahaki aya mı bırakaım bebek planlarını
yoksa bu ayı değerlendireyim mi?

Slm canim rahim filmini mutlaka cektir ayrica korunmadimda.korunmayada bilirsin benin dojtorum korun demedi .cunku filnden sonra 6 ay gebe kalma sansin artiyor.esinde yaptirsin.ben 4 aylik evliyim doktor cektir dedi esimde sperm testi verdi.bende rahimde perde cikti.esimde hiz sorunu cikti.amelyat olcaz 2 mizde.mutlaka yaptir

kızlar kistim yok olmuş çok şükür. akıntı problemimde kalmamış. doktor tebrik etti beni tertemizsin dedi.
ammavelakin bu ay ki adetim bitince rahim filmi çekelim dedi.:18: çok korktuğum bişey bu işte.
bunu yaptırdınız mı siz kızlar? korkumu yenmek adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Ben 2 ay once cekildim korkacak bisey yok canim.anestezili cektir imkanin varsa yoksa anestezisiz.ben devlette anestezisiz cekildim.hic endise etme.adet agrisinin az fazlasi.dayanilniycak agri degil inan

Selam kızlar,
Ben bu ay metformin kullanıcam.. Bunu kullanıp hamile kalan varmı..?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm canim rahim filmini mutlaka cektir ayrica korunmadimda.korunmayada bilirsin benin dojtorum korun demedi .cunku filnden sonra 6 ay gebe kalma sansin artiyor.esinde yaptirsin.ben 4 aylik evliyim doktor cektir dedi esimde sperm testi verdi.bende rahimde perde cikti.esimde hiz sorunu cikti.amelyat olcaz 2 mizde.mutlaka yaptir

allah yardımcın olsun gülüm :KK43:
allah şifanızı versin

Hayırlı ugurlu olsun bol bebişler getirsin bu ay bize Allah hepimize yasatsin bu duyguyu inşallah Aminn

Ben reglimin ikincigunundeyim soğan kurune ne zaman baslamaliyim arkadaşlar

Ben reglimin ikincigunundeyim soğan kurune ne zaman baslamaliyim arkadaşlar

Benim adete 10 gün var ben bugün basladim.çünkü adetten önce baslaniyo diye biliyom

X