catdog selam canım,
nasılsın?görüşemedik,lucrin bittimi,diğer döneme geçtin mi?ne durumdasın ,ağrıların varmı?
canım selam lucin bitmedi sanırım onu yumurta çatlatma iğnesine kadar yapıcam bugün 21.dozu yaptım hala da 10 ml yapıyorum yani doktorum öyle dedi.neyse yumurta geliştiricilere başladım canım bugün 5. gonal-f yi oldum.yarın yine kontrolüm var.benim doktor şu ohss rahatsızlığından dolayı çok temkinli gidiyor o yüzden 150 ml ile baladık; ilk kontrolde 5 yumoş çıktı; sonra 225 ml ye yükseltti dozu bakalım arkadan gelenler olur inşallah yarın belli olucak ben de heyecanlanmaya başladım.sen de yarın başlıyosun sanırım diğer iğnelere hadi Rabbim yardım etsin hepimize inşallah; güzel habreler verelimcanım henüz ağrılarım yok ama şu doz arttıktan sonra bügün ilk defa baya mide bulantım ve kafamda sersemlik oldu; hala da hafif var....
ha bu arada tüm iğnelerimi (lucrin ve gonal_f yi)buzdolabında kapağında saklıyorum hiçbir sorun olucanı sanmam çünkü bana hastanemdeki hemşire söylemişti, için rahat olsun canım:)))
selam canım,az evvel diğer taraftan da yazmıştım.içimi rahatlattın saol..ilacı nerde tutayım,ağrı olacak mı,vs..insanın kafası o kadar karışık ki.herşeyin sorunsuz olmasını istiyoruz ya!
demek ki sen de aşılamada benle aynı sorunu yaşamışsın.benim de aşılamada 150 ile başlamıştık ve tam anlamıyla mahvolmuştum.dr başka şimdi,bakalım kaçla başlayacak.inş. ağrı olmaz bu sefer,korkulu rüyam çünkü.
inşallah senin de yumoşlar istenilen kadar olmuştur,yarın haberlerini alırız artık.benim de yarın kontrol var,pazar da merional a başlıcam ve lücrin 5 e düşecekmiş.
teşekkür ederim ,ilaçlarımı aldım.merional kullanan varmış demek ki,genelde gonal-f kullanıyor herkes.sana bu iğne ağrı mı yapmıştı.inş. bu sefer ben de ağrı çekmem.evet ,yarın dr hatırlatayım,düşük dozla başlasın.doktorumuz aynı değil çünkü ben ist dan değilim canım..canım ialcı yazmışsı kusura bakma şimdi gördüm canım ben aşılama da o ilaçtan kullandım; iğnelerini almadıysa elimde 5 tane var, ben o zaman raporla almıştım, 5 tanesi arttı tedavimdem.sakladım tekrar lazım olur diye ama şuanki doktorum başka ilaç verdi.
ben de raporla aldım ilaçlarımı,eczanenin sistemi çalışmıyordu ve ilaçların küpürlerini kesip verdiler.o yüzden geri verme şansım yok ama yine de saol.anladım canım, keşke daha önceden yazışmış olsaydık, geri verme şansın olursa sana kargoyla gönderebilirim.ilaçlar çok tutyo çünkü.ben bu sefer rapor kulanamadım hastanenin anlaşması yok, bi dünya veriyorum ilaçlara((
selam yasmin,günaydın kızlar.daha önce yazmıştım buaraya.bende bugün 3 te gideceğim doktora ve bir aksilik çıkmazsa başlayacağız tedaviye.hepimiz için hayırlısı olsun.
merhaba kızlar
sanırım ben sizden daha ilerdeyim benim trasferim yapıldı bugün bekleyişimin 4.günü 7 temmuzda trasfer oldum hayırlısı inş bekliyoruz :) rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inş herkese kolaylıklar dilerim ....
ayrıca sizin daha lucrine başladım diye yazmanız beni hayli gerilere götürdü ne kadarda cok aşamadan gectim diye düşündüm allah bütün işlerimizi kolaylaştırsın inş selamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?