Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

:ecrin_bebek:Benim de ilk denemem Umut tüp bebek de 22 Haziran da başladım tedaviye cumartesi yumoşları topladılar 7 tane olmuş, ama 5 tanesi istenen büyüklükteymiş, 5 tane den de 2 tanesi döllenmiş, yarın transfer olacak herhalde heyecanla bekliyorum, umarım bebek isteyen herkes eli boş dönmez, yavrusuna kavuşur.

ammmmmmmmmmmmmiiin bende umuttayım canım
daha bugun 2,gunum tedavıye baslayalı
aksama 2,cı ıgnemı vurucam
ınsallah embrıyoların dayanır ve tutunur burcucum

ammmmmmmmmmmmmiiin bende umuttayım canım
daha bugun 2,gunum tedavıye baslayalı
aksama 2,cı ıgnemı vurucam
ınsallah embrıyoların dayanır ve tutunur burcucum

Senin de ilk denemenmi Nisam83 ? umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız, bazen çok pozitif oluyorum bazen de yazılanları okuyup karamsarlığa düşüyorum.

burcudoğan canım hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun hayırlısıyla canım.
bnazz canım ben bugün 17.doz lucrinimi yaptım ama adet öncesi yaşadığım adet ağrısından başka ağrı olmadı çok şükür.ama 3-4 gündür sadece biraz şişkinliğim var ama lucrinden mi adetten mi bilmem.
bu arada ben cumartesi adet oldum, bugün ilk gonal-f iğneye başladım kızlar doktorum 150lik dozla başalamayı uygun gördü.bakalım hayırlısı, sayıdan çok iyi yumurta üretimi önemli dedi.başlayan arkadaşlar varsı sizinkiler kaçlık doz? bunun yanında aynı doz lucrine devam ediyomuşum.

slm herkese bende ikinci denememe başladım bugün 5.iğnemi yaptım adet olmayı bekliyorum bakalım herkesin tedavisi hayırlısıyla bebeklerle sonuçlanır inşallah ........................................

slm herkese bende ikinci denememe başladım bugün 5.iğnemi yaptım adet olmayı bekliyorum bakalım herkesin tedavisi hayırlısıyla bebeklerle sonuçlanır inşallah ........................................

hayırlı olsun canım:))))

slm kızlar bende haziranda başladım tedaviye temmuzun sonuna doğru transferim yapılacak hayırlısı 26 yumurta toplandığından biraz komplikasyon gelişti.bekliyorum şimdi adet olmayıı

amın ınsaalah canım kızlar adetın 2.gunu gel dedı doktor .tedavı suresınden ve kısa mı uzunmu nedır nasıl olucak acıkcası hıcbır bılgım yok bıraz bılgı verırımızınıs

merhaba arkadaşlar ben de umuttayım.ama ilgiden alakadan memnun kalmadım.
yoğunluktan doktorlar ilgilenemiyorlar. siz takip edemezseniz yanar tedaviniz. çünkü bir
söylenen sonradan unutuluyor. eşimin pahalı bi tedavisi sonucunda süleyman beye yönlendirmişler. halbuki emre bey aramalıydı. hala da aramadı. bu doktorların işi değil tabii. sekreterler takip etmeli. çalışanlarından memnun kalmadım. halkla ilişkiler berbatt. lmaz: ben sonucuma bakarım. ama öle çook iiyi alaka felan süper bi şey yok. ben bu tür yazıların sonucu burdayım. bu türden yazılar olmasaydı beklentim farklı olurdu en azından.

Simten81 sana bu konuda biraz katılıyorum, benimde tedavim Ulun Beydeydi, izne çıktığı için Süleyman bey başladı tedaviye, sonra tekrar Ulun Bey devraldı, ama yumurtaları da Süleyman bey topladı, yumurtalarımın toplandığı gün Ulun Beyi hiç görmedim.
Bakalım bugün transfer var ve onu kim yapacak.

canım kolaylıklar diliyorum sana allah yüzüne baksın. zor aşamalardan geçiyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun..

burcu sen demı ulun beyın hastasısın
bende oyle canım
canım ben ılk tedavımıde ulun beyde yapmıstım
onların ısı ekıp olarak oldugu ıcın
onemlı degıl
benımde yumurtamı esra doktor toplamıstı
ama ulun bey yapmıstı transferımı
ama nasıp ıste tutmamıstı
sımdı yıne basladık bugun 3,gunum uuzun protokol
kızlar benıde lısteye eklermısınız
2,denemem
uzun protokolle 4temmuzda basladım lucrıne
erkek ınfertılıtesı ve umut tup bebek de tedavı goruyorum

merhaba arkadasım bende suan 2,denemem ıcın stard aldım
evet yogunluk var ama unutulma dıye bırsey gormedım
ben ılkınınde ıkınıcıyıde ulun beyde denıyorum
sunu dıyeyım sana
ben ılkını kendım ıkıncıyı raporlu denıcem
unıversıteye hıc gıttınmı
ordakı doktor sana hııııııc baklıyor
hemsıre desen zart zurt
ama ben kımseyı savunmuyorum
sabahları cok yogunlar bu dogru cunku opusu olan transferı olan
muayene tese derken heryer karısıyordur
ama yınede sıstemlıler dıye dusunuyorum
ınsalalh hakkımızda hayırlısı olur vee bebeklerımıze kavusuruz
sen suan hangı asamadasın canım

İnşallah 2. ve son olur senin için bebeşine kavuşursun, beni de şimdi aradılar transfer bugün saat 14 :00 de olacakmış, heyecandan oturamıyorum iş yerimde :bbo:
2 tane döllenmiş yumurtam var, herlade birini transfer edicekler, değilmi ?

herkesin ve heryerin standartı farklı demek. ben başka bir ildeki tıp fakültesinde gördüğüm alakayı hiç bir yerde görmedim. kimsenin lafını da yemem o ayrı mesele tabii.
umutta doktorlardan yana sıkıntım yok ama yoğunlar hem de çok. ordaki personel yoruyor insanı. bir telefon açıp sorunu anlayana kadar epey bir zaman geçiyor. çünkü dinlemiyorlar. her gittiğimde bir hata mutlaka oluyor. kraldan daha çok kralcılar yanee. yoksa doktorlardan yana sıkıntım yok.

anladım canım demekkı nedense ya ben anlamadım
yada sız cok yogun zmana denk geldınız neyse yaa olsun dımı bız tedavımızı gorelımde
sız nezman basladınız .nezman transfer bellımı

burcucum amiiiiiiiiiiiin canım bende ınsallah yavruma kavusayım bukez yavruma
ayy sende suan heycanla beklıyordursun transfer olacagın vaktı
ayy bende heycanlandım ınsallah sende 12 gun sonra yavruma merahab dersın canım

selam kızlarrrr,
aramıza yeni katılanlar;hepiniz hoşgeldiniz..hepinizi listeye ekliyorum,sizlerin de tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar...
kızlarr beni merak etmediniz heralde,bense 1 haftadır merak ettim sizleri..benim pc çökmüştü 1 haftadır nete giremedim ama neler oluyor,ne aşamalardasınız,herşey yolunda mı diye çok merak ettim..
ben bugün yani normal gününde regl oldum,lucrinin 10.günüydü bugün.söylenenlere göre lucrin gecikme yapmadı.yarın dr kontrolü var,pazar lucrini 5 e düşürecekmişim.bakalım yarın neler diyecek dr.daha da heyecanlanmaya başladım,asıl süreç şimdi başlayacak bence.inşallah ağrısız bir süreç yaşarım.
yumoşları toplanan,transfer olan,gonal-f başlayan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum.inşallah mutlu haberler veriririz birbirimize.
hepinizden gelişmeleri bekliyorum.hepinizi öpüyorum...

merhaba bucudogan,hoşgeldin..,
tedavin hayırlı olsun,şuan transferin yapılmış,inş.mutlu haberi ilk sen verirsin bize..kendine dikkat et,stresten uzak dur,haberlerini bekliyorum..

catdog selam canım,
nasılsın?görüşemedik,lucrin bittimi,diğer döneme geçtin mi?ne durumdasın ,ağrıların varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…