Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

Canım kabızlık bende hala var tam düzelmişş değilim doktoru ara lavman önerdi bana onunla biraz çıkıyorsun eğer hiç çıkamıyorsan,libalaks diye,bende birde yumurtalıklarda sıvı toplanması oldu ve karnım 5 aylık gibi şiş sürekli serum yiyorum

Merhaba ben daha bugun öğrendim normal şartlarda bebek sahibi olamayacağımı.dr.um ilaç verdi onu kullanacağım 10 gün sonra yumurtalarımı toplıycaklar.Bakalım hayırlısı olsun . Biraz korku var açıkcası bu fikre alışmadan tedaviye başlamak doğrumu sizce ?

hiç zaman kaybetme derim arkadaşım, hadi hayırlısı olsun inşallah...

bella hemen başlamakla iyi ediyosun...ben 7 yıllık evliyim 2,5 yıl önce öğrendim normal yollardan bebek sahibi olamayacağımı alternatif yöntemler denediler olmadı ve sonunda ancak şimdi tüp bebeğe başladık keşke 2,5 yıl önce başlasaydım yaşım da daha gençti o zamanlar şimdi 31...o yüzden hiç endişen olmasın iyi ettin hemen başlamakla...Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin sana ve burdaki bebek bekleyen herkese..

Çok teşekkür ederim.Siz tedavinin hangi noktasındasınız.Yumurta toplama işleminiz yapıldımı.Bir de doktorum sadece tek transfer yapalım diyor mantıklı mı sizce?Benim şuan çok fazla bir bilgim yok araştırıyorum hala çok yeni bi kavram benim için.Allah hepimizin gönlüne göre versin ..

canım az kaldı cidden ya, ama dayanamayıp test alıcam sanırım:) sende ne var ne yok, tedavin nasıl gidiyo cnm?

bende daha hiçbişey yok canım...yasmin bugün bitiyor..3 gün içinde regl olcam.reglimin 3.günü gidicem sonrası hakkında hiçbir bilgim yok ama daha uzun bir süreç var önümde onu biliyorum
ben hamile kalana kadar seninki 1 aylık olacak :)) içim çok ferah sowaycim yaa inşallah böyle devam eder sonlara doğru gerilmem..

amin inşallah ya:)

merhaba kıslar dün opum vardı 10 tene toplandı
dünden itibaren crinone kullanmaya başladım sizdemi erken kullandınız bilgi verirmisiniz

yok henüz yumurtalarım toplanmadı..benimki uzun periyod 15 gündür bir iğne kullanıyorum bu hafta regl olcam devamında başka bir iğne var ama tam detaylı olarak ne olduğu konusunda pek bir bilgim yok ..daha önce 4-5 ay klomen tedavisi ve 2 kere aşılama yaptırdım olmadı bu ilk tüp bebek denemem...

mrb arkadaşlar.bugün 9.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı.erkenmi davranıyrum bilmem ama sitede hamile kaln tüm arkadaşların 9-10.gnlerde silikte olsa ikinci çizgi çıkmış.benimki hep tek çizgi.bugün dayanamayıp kan testi yaptırcam.ama sanırım tutmadı.moralim çok bozuldu.

arkadaşım bilmiyorum, benim bugün 11. günüm ve ben sabah 5de test yaptım negatifti, 6,30da tekrar bi baktım teste silik çizgiyi gördüm, anlamadım ne demek, hamilemiyim değilmiyim bilemiyorum ve telaşlıyım, sende istersen 11.gününü bekle, sanırım çıkar..

Soway anlamadım 6.30 da yeniden mi test yaptın yoksa 5 teki testine tekrar baktığında mı silik çizgiyi gördün?? silik çizgi genelde hamilelik habercisi oluyor inşallah senin de öyledir canım yaa...

Soway anlamadım 6.30 da yeniden mi test yaptın yoksa 5 teki testine tekrar baktığında mı silik çizgiyi gördün?? silik çizgi genelde hamilelik habercisi oluyor inşallah senin de öyledir canım yaa...

yapmış olduğum teste aradan 1 saat geçince tekrar baktım cnm, bilmiyorum, acaba idrarın dozunumu ayarlayamadım yada benmi yanlış yaptım die şüpheye kapıldım şuan, zaten yeni topik açtım bu konu üzerine, arkadaşlar sağolsun düşüncelerini yazıyorlar olumlu olduğuna dair, ama ben çok şüpheliyim hala, bekliycem cumaya kadar...

hamile olma olasılığın çok yüksek canım ama bence de bekle cumaya kadar...ne kaldı ki zaten ...moralini yüksek tut...

sowaycim inşallh hamilesinidr.bende dayanamadım şimdi kan vermeye gidiyorum.en azından varmı yokmu belli olur.yoksa idrar testleri kafayı yedircek bana.hepimiz için hayırlısı olsun.

sowaycim inşallh hamilesinidr.bende dayanamadım şimdi kan vermeye gidiyorum.en azından varmı yokmu belli olur.yoksa idrar testleri kafayı yedircek bana.hepimiz için hayırlısı olsun.

inanmıyorum yaaaaaaaaaa, hemen sonucu yaz buraya hemenssssssssssss, bekletme bizi, hadi çabukkk :dance::dance:

selam yasmincim,nasılsın?
idrar testi yapmışsın ama moral bozmana gerek yok.biliyorsun ki kimilerinin 12.günde bile silik çıkıyor,endişelenmene gerek yok.kan tahlili için de 1 gün bekle bence,bugün erken.ben c.tesi gününü beklicem heralde.bugüne kadar hep umutluydum ama bugün bir huzursuzluk çöktü.çünkü hiçbir belirtim yok hala.düşük yaptığım dönemdeki belirtiler şuan hala yok.
başıma gelenleri biliyorsundur.14 yumurtadan 10 tanesi boş çıkmıştı.4 yumurta toplanmıştı bunların da 3ü dejenere olmuştu ve sadece 1 yumurtam sağlamdı ve o da allahıma çok şükür döllendi ve 2 gün transferim yapıldı.ama hep ümitliydik ama bugün sanki herşey bitmiş gibi bir ruh halindeyim.
idrar testi yapmaya cesaretim yok,o da bir cesaret işi bence..inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
haberlerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…