Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

sowayy hadi arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz....sen iyi haberler ver ki peşinden umutla biz de gelebilelim...Allah yardımcın olsun...İnşallah bebişin tutunur:Saruboceq:

inşallah cnm, kanımı verdim, bugün öğlen saat 3te sonucu bildirmek için arayacaklar benieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

selam kızlar nasılsınız?topik sizlere emnaet,destekler güzel.ben çok fazla ilgilenemiyorum ama fırsat oldukça okuyorum sizleri.
soway seni şimdiden tebrik ediyorum canım,hamilesin.tereddütler yaşamana gerek yok,hamile olmasan çift çizgi olmazdı ve de ilaçlarla alakalı değil.rahat ol.
ben de yarın tahlil yaptırıcam.bugün 11.günüm ama senin kadar cesaretli değilim idrar testi yapmaya..inşallah yarın mutlu haber veririm sizlere.
sen bu sabah verdin heralde kanı.neden o kadar geç saatte belli oluyor ki?normalde 1 saat içinde belli oluyor.inanıyoru ki bize mutlu haberi vereceksin.
arkadaşlar hepinize sevgilerimi yolluyorum,haberlerinizi bekliyorum.
şu benim de sonuç açıklnasın topiğe bir düzenleme yapıcam,kimler ne durumda diye.
hepinizi öptüm..

iyi akşamlar arkadaşlar..
mutlu bir haber aldım,soway hamileymişş.tebrik ediyorum onu,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.Darısı bizlerin başına inşallah.
ben de yarın tahlil yaptırıyorum.heyecandan ölücemistresliyim.akşam yani 10.günün akşamı 2-3 kez acayip bir ateş bastı,fena oldum,kalp çarpıntım oldu,halsizleştim sonra da adet ağrısı gibi ağrılarım oldu.umutlandım,gebelik hormonları 10,gün salgılanıyormuş ya ama bugün hiçbir belirtim yok,dünkü halimden eser yok.şimdi de endişelendim.Allahıma dua ediyorum inşallah hamileyimdir.
arkadaşlar siz de dua edin,inşallah yarın mutlu haberi alırım..

yasmincim selam canımm.
evet ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim..inşallah p.tesi değerlerim artar.Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın,çok mutluyum.

bnazz cım çok güzel bir haber bu.çok sevindm.inşallh değerlerin güzelce katlar canım.sağ sağlm bebeğini kucağına alırsın inşallah.

yasmin çok saol canım,darısı senin başına.sanırsam senin dondurulmuşların vardı.inşallah bir dahaki sefere sen de bu mutluluğu yaşarsın canım..

yasmincim selam canımm.
evet ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim..inşallah p.tesi değerlerim artar.Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın,çok mutluyum.

canım çok sevindim inşallah değerin artar. ilk başta o kadar üzülmüştün zor zamanlar geçirmiştin ama bak inşallah güzel olacak :))))

selam hanımlar
bu topiğin farkına varmadan benzer bir topic de ben açmıştım. madem herkes burda bende burda yazayım bari.
18 temmuzda bende transfer yaptırdım. 30 temmuzda hcg 158 cıktı. inşallah 16 ağustosda keseleri görmeye gideceğim.

canım tebrik ederim seni..nerde yaptırdın.kaçıncı deneme?yaşın kaç?çok soru sordum ,kusura bakma

bnazzz canım hadı gozun aydın masallah ben senı gormemısım evde aksam aklıma geldın
acaba neoldu sonucu dıye dusundum ve merak ettım
masallah ınsallah bızde arkanızdan hamıs haberlerı verırır veeeeee yavrularımızı saglıklıca kucagımıza alırız hepberaber

Ben pcosluyum. daha adet görme aşamasındayım.17 ay sonra ilk adetim geldi. inşallah bundan sonrası düzenli gelirse bakalım bebek olayına başlayacağız. Allah inşallah gönlüne göre verir. hayırlı bebekler nasip eder inşallah.:Saruboceq:

Ben pcosluyum. daha adet görme aşamasındayım.17 ay sonra ilk adetim geldi. inşallah bundan sonrası düzenli gelirse bakalım bebek olayına başlayacağız. Allah inşallah gönlüne göre verir. hayırlı bebekler nasip eder inşallah.:Saruboceq:

amin canım inşallah hepimize.hayırlıysla isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur inşallah.

arkadaşlar herkese selamlar..
hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir.
bugün keseyi görmeye gidicez..inşallah herşey yolundadır..
haberlerinizi beklyorum,sevgiler..

arkadaşlar herkese selamlar..
hepinizi çok özledim,umarım herkes iyidir.
bugün keseyi görmeye gidicez..inşallah herşey yolundadır..
haberlerinizi beklyorum,sevgiler..

Hayırlısıyla inşallah her şey yolunda gider. Allah kucağınıza alacağınız günleri de gösterir inşallah.:Saruboceq:

Back