ne güzel haberler var.she ve catdog ikinzide canı gönülden tebrik ediyorum.kızlar inşallah en kısa zamanda kalp atışlarınıza duyarsınız.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn.darısı benim gibi gün sayan arkadaşlarımızın başına.
she canımmm çok mutlu oldum allah kucağına almayıda nasip etsin, darısı başımıza....
ne güzel haberler var.she ve catdog ikinzide canı gönülden tebrik ediyorum.kızlar inşallah en kısa zamanda kalp atışlarınıza duyarsınız.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn.darısı benim gibi gün sayan arkadaşlarımızın başına.
arkadaşlar ben dün akşam yaptığım testte dünkü değerim şükürlerolsun ki 44 çıktı, ve misarifirim olduğu için giremedim hiç.sonuç topiğine yazabildim birkaçbişey yazıp çıktım.
çoookkk mutluyum arkadaşlar; buaraya bunları yazabildiğime inanamıyorum ama diğer taraftan da çok korkuyorum inşallah herşey güzel ilerler; hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin:)))))))
sevgiler....a.s.
Kızlar bende sonucumu çarşamba günü öğrendim ve pozitif çok mutluyum darısı bütün isteyenlerin başına,ama yumurta fazlalığı yüzünden yumurtalıklarımda sıvı birikmişti hala serum yiyorum karnım 5 aylık gibi şişti budurumda olan varmı kızlar
hayırlısı olsun canım allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin
bnazz canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım:)))
nazan canım seni de çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin canım.
yojimbo canım inşallah bu sefer sorunsuz şekilde transferin gerçekleşir canım; maşallah embriyoların da sayısı çok iyiymiş; hayırlısı olsun canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?