Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

catdogda mı hamile aman allahım ne güzel habeler alıyorum yaaaaa tedavi öncesi :))

bende dün merkeze gittim ve puregona başladım dün:))) rabbim inşallah hayırlara vesile eder....

arkadaşlar ben dün akşam yaptığım testte dünkü değerim şükürlerolsun ki 44 çıktı, ve misarifirim olduğu için giremedim hiç.sonuç topiğine yazabildim birkaçbişey yazıp çıktım.
çoookkk mutluyum arkadaşlar; buaraya bunları yazabildiğime inanamıyorum ama diğer taraftan da çok korkuyorum inşallah herşey güzel ilerler; hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin:)))))))
sevgiler....a.s.

ne güzel haberler var.she ve catdog ikinzide canı gönülden tebrik ediyorum.kızlar inşallah en kısa zamanda kalp atışlarınıza duyarsınız.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn.darısı benim gibi gün sayan arkadaşlarımızın başına.

amiiinnn; çok sağol yasmincim Allah tez zmanda hayırlısıyla meleklerinizi göndersin inşallah arkadaşım

amin canım, en kısa zamanda güzel haberler almanızı dilerim, darısı tüm isteyenlerin başına.

arkadaşlar hepinize mehaba benim bugün transferim oldu evdeyim yatıyorum 2 tane transferim oldu ayın 12 sinde kan testim var 4-5 taede dondurulmuşum var. bu arada she ve catdoga da cok sevındm darısı basımıza

gözünüz aydın, tebrikler:) bizim tedavimiz ohss nedeniyle transfer iptali oldu.9 embriyomuz donduruldu.eylülde belki transfer edilecek.dondurulmuşlarla şans düşer mi acaba diye endişe ediyoruz.bakalım artık...

Kızlar bende sonucumu çarşamba günü öğrendim ve pozitif çok mutluyum darısı bütün isteyenlerin başına,ama yumurta fazlalığı yüzünden yumurtalıklarımda sıvı birikmişti hala serum yiyorum karnım 5 aylık gibi şişti budurumda olan varmı kızlar

hayırlısı olsun canım allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin

arkadaşlar merhabalar nasılsınız...
catdog nerelerdesin canım,tebrik ediyorum seni,çok mutlu oldum,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..
arkadaşlar bugün transferimde 8.gün,zaman geçmek bilmiyor,c.tesi tahlil günüm.hiçbir belirti yok bende,sadece gazım var,kabızlık gelişti.şurup içiyorum kabızlık için.
sizler nasılsınız,haberlerinizi bekliyorum..

bnazz canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım:)))

nazan canım seni de çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin canım.

yojimbo canım inşallah bu sefer sorunsuz şekilde transferin gerçekleşir canım; maşallah embriyoların da sayısı çok iyiymiş; hayırlısı olsun canım:)))

mrb bnazz cım seninle test günümüz aynı.ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negtif çıktı.moralimi bozmayayım diyorum ama insanın elinde olmuyor ister stemez umudum kırıldı.belki yarın dayanamayıp kan testi yaptırabilirim.sanırım c.tesi gününe kadar sabredemicem.
ben hiç kabızlık yaşamadım.ilk günden beri çok rahatım bu konuda.transferin ilk günlerinde midem çok kötüydü.bişey yiyip içemiyordum hemen tıkanıyordum.birde 2.günden beri adet sancısı gibi kramplar giriyor.ama bugün azaldı gibi.onun dışında hçbrşey hissetmiyorum.sonucu çok merak ediyorum.bazn çok umutlu bazende umutsuzum.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah birer birer güzel haberler veririz burdan.

amin canım seninkinide ve tüm bekleyenleri inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…