Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

ya kızlar bu arada beni hala aramadılar bir saat önce ben aradım biz sizi arayacağız dediler bugün opunun 3. günüydü acaba bugün yapmayacaklarmı transferi

ya kızlar bu arada beni hala aramadılar bir saat önce ben aradım biz sizi arayacağız dediler bugün opunun 3. günüydü acaba bugün yapmayacaklarmı transferi

kaç yumurta toplandı, kaliteleri iyiyse ve sağlıklı bölünmeye devam ediyorlarsa sayı olarakta fazlaysa eğer 5. günü bekleyebilirler, yada onların aramasını bekle, transfer için çağırabilirler öğlene, bana 1 gün önceden demişlerdi yarın transferiniz var die, telaşlanacak bişey yok cnm, onlar uygun zamanı bekliyor olabilir...

bu gün yapmazlar sanmıyorum, yani sana haber vermeleri gerekiyor öncesinde, ama saatde daha erken salında, belki ameliyathane hazırsa akşam üstü alırlar. bol su içmen gerektiğini biliyorsun dimi canım.

10 tane yumurtadan 9 tanesi döllenmişti bölünmelerini filan hiç bilmiyorum acaba 5. gün embriyosu falan mı olacak

bu gün yapmazlar sanmıyorum, yani sana haber vermeleri gerekiyor öncesinde, ama saatde daha erken salında, belki ameliyathane hazırsa akşam üstü alırlar. bol su içmen gerektiğini biliyorsun dimi canım.

evet biliyorum canım hayırlısı valla bugün de yakın bir akrabamın nikahı vardı 4 te bakalım kısmet akşam üstü de yapıyorlar mıdır acaba.
1. tedavimde biraz fazla su içmişim galiba 1 saat yatakta kıvranmıştım tuvaletim olmasına rağmen yapamamıştım 4-5 bardak içmek yeterli herhalde

arkadaşlar p.tesi günü transferim olacak inşallah haber geldi 5. gün.herkesin duasını bekliyorum birbirimize dua edelim lütfen
nisamcığım senin de transferin olmuştur herhalde allah yardımcın olsun güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kızlarrrrrrrr
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
95,93 çıktı değerim, sonsuz mutluluk veren bir duyguymuş, allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.

Kızlarrrrrrrr
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
95,93 çıktı değerim, sonsuz mutluluk veren bir duyguymuş, allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.
she canımm süper bi haberr.
çok mutlu oldum canım,tebrikler..
allah değerlerini kat kat arttırsın canım.
topiğimizin ilk hamilesi sen oldun.allah tamamına erditsin canım,darısı bizim başımıza..

arkadaşlar selamlar..
iyisinizdir inşallah.
she hamile herkes duysun,ilk hamilemiz,darısı hepimizin başına..
kızlar benim acayip gaz ağrıları var,5-12 arası öldürüyor beni ağrıdan,sancıdan,nefes alamıyorum.doktora gittik,gaz ağrısı olduğunu söyledi.ya ben çok ağrı çektim bu süreçte,allahım inş. beni sonucuyla mutlu eder.
sizlerin de gaz ağrınız var mı?bugün 6.günüm,test günüm 7 ağustoz,zaman geçmek bilmiyor.eşim siteye girmemi de yasaklandı,etklememek için.ama şuan kaçak giriyorum.

she canımm süper bi haberr.
çok mutlu oldum canım,tebrikler..
allah değerlerini kat kat arttırsın canım.
topiğimizin ilk hamilesi sen oldun.allah tamamına erditsin canım,darısı bizim başımıza..

amin canım çok teşekkür ederim. allah tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah.

bu arada ilk hamile ben değilim, Catdog dün akşam öğrenmiş hamile olduğunu.
canım bu da süper bi haber..
catdogu da kutluyorum,onun adına da çok sevindim,allah tamamına erdirsin.
siteye sınırlı dakikalarda girdiğim için,geçmiş yazılanları okuyamadım,haberim yoktu.
inşallah herkesten böyle güzel haberleri alırız.

she canımmm çok mutlu oldum allah kucağına almayıda nasip etsin, darısı başımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…