ARKAŞADAŞLAR TEMMUZ AYINDA TEDAVİYE BAŞLAYACAKLAR;
BURADA YAŞADIKLARIMIZI,DENEYİMLERİMİZİ ,VEE SONUÇLARIMIZI PAYLAŞALIM..
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..
VEEE LİSTEMİZİ YAPALIM..HEPİNİZİ BURADA BEKLİYORUM..
KAÇINCI DENEME--YER--BAŞLANGIÇ TARİHİ--OPU TARİHİ--TRANSFER TARİHİ--VEE SONUÇ
bnazz--1.deneme--bursa--1 tem---------------kaydirigubbakcemile3
sevgili godes,
hayırlı olsun tedavin.inş görüşmen iyi geçer ve hayırlısıyla tedavine başlarsın.seni de listemize ekliyorum.
tüm gelişmelerimizi yazalım ve paylaşalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.haberlerini bekliyorum canım..
nerede tedavi oldunu da yazarsan eklerim..
selam godes,
ben de adenomyozis var eşimde de spermle ilgili sorun.
ben de bir aşılama yaptırmaya çalıştım.aşılama tedavisini olurken yani iğneleri vururlurken maalesef adet oldum ve boşu buşuna iğneleri yemiş oldum.dr yanlış tedavi kurbanı oldum,iğnelerin dozu fazla gelmiş ve dayanılmayacak ağrılarım olmuştu.ve sonraki ay normal yolla hamile kaldım ve düşük yaptım.şimdi 3 aydır adenomyozis tedavisi oluyorum ve 1 tem inş. tüp bebek tedavisine başlıcaz.
inş canım.
sana da şimdiden hayırlı olsun.hepimiz en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz inş.
yani sebepsiz infertilite.oldukça sık görülen bir durum.
maalesef stres herşeyin düşmanı,yapmayın diyorlar ama olmuyor işte. anlıyorum seni..
moralini yüksek tut,en azından ağrı çektiğin bir hastalığın olmadığı için şükret.benim ağrılarım var ve sebebi bulunana kadar çektiklerimi anlatsam...öldürmeyen ama sürüdndüren ağrılarım vardı yıllardır.en azından şimdi ağrılarımın ve hamile kalamadığımın sebebini öğrendik.
Allah sana da yardım etsin,daha kötülerini düşün ve rahatla canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?