Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

nazzb

casablanca
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
231
1
118
ARKAŞADAŞLAR TEMMUZ AYINDA TEDAVİYE BAŞLAYACAKLAR;
BURADA YAŞADIKLARIMIZI,DENEYİMLERİMİZİ ,VEE SONUÇLARIMIZI PAYLAŞALIM..
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..
VEEE LİSTEMİZİ YAPALIM..HEPİNİZİ BURADA BEKLİYORUM..
KAÇINCI DENEME--YER--BAŞLANGIÇ TARİHİ--OPU TARİHİ--TRANSFER TARİHİ--VEE SONUÇ

bnazz --1.deneme--bursa--30 haz--24 tem.---------------kaydirigubbakcemile3
selsebil--1.deneme--ist-- 16 tem.........
godes-- 1.deneme--istanbul Florence Nightingalehastanesi--tem.
azra_azra--3.deneme--isviçre--tem sonu------
asi06--1.deneme--umut --10 tem--...................
catdog--1.deneme--ist.--1 tem--......................
ozlemilker--1.deneme--maya--10 tem......................
yasmin_07--1.deneme--antalya tüp bebek mrk--9 tem.--24 tem.......................
cemrehayal--1.deneme--maya--28 haz..................
yagmursesi--1.deneme--memorial--13 tem...............
jklm--1.deneme--Ank.Ün.--18 tem............
nazan2824--2.deneme-- ?--3 tem................
burcudugan--1.deneme--umut tüp bebek--22 haz--3 tem............................
nisam83--2.deneme--umut tüp bebek--4 tem...........................
artrit--2.deneme--?--1.tem....................
she35--1.deneme--?--25 haz................
emelkad--1.deneme--kayseri--30 haz....................
zeynep4--2.deneme--kayseri acıbadem--tem--.................
irenee--1.deneme--antalya tüp bebek mrk--5 tem...................
veroj--1.deneme--ant vitale hast.--4 tem..................
sedemsan--3.deneme--umut tüp bebek--16 tem....................
ALS17--2.deneme--medicana b.düzü--tem...............

Son düzenleme:

selsebil-1.deneme-istanbul -16 temmuz

merhaba selsebil
listeye ekliyorum arkadaşım.tedavin şimdiden hayırlı olsun.inş. allah tamamına erdirir,güzel haberlirini alırız.

kızlar sizdeki sorunlar nelerdir acaba. Niye tüp bebek yaptırıyorsunuz.
bende hiçbir sorun yok ama 3 aşılama yaptırdım sadece son aşılamam tutar gibi oldu ama son buldu. O yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Tüp bebeğe geçiyorum malesef.

sevgili godes,
hayırlı olsun tedavin.inş görüşmen iyi geçer ve hayırlısıyla tedavine başlarsın.seni de listemize ekliyorum.
tüm gelişmelerimizi yazalım ve paylaşalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.haberlerini bekliyorum canım..
nerede tedavi oldunu da yazarsan eklerim..

çok sağol canım.
ben istanbul Florence Nightingalehastanesi.
geçen ay ön görüşmeye gitmiştim. reglinin 3. günü gel dedi. yarın sabahta randevum var işte heyecanlıyım baya.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

selam godes,
ben de adenomyozis var eşimde de spermle ilgili sorun.
ben de bir aşılama yaptırmaya çalıştım.aşılama tedavisini olurken yani iğneleri vururlurken maalesef adet oldum ve boşu buşuna iğneleri yemiş oldum.dr yanlış tedavi kurbanı oldum,iğnelerin dozu fazla gelmiş ve dayanılmayacak ağrılarım olmuştu.ve sonraki ay normal yolla hamile kaldım ve düşük yaptım.şimdi 3 aydır adenomyozis tedavisi oluyorum ve 1 tem inş. tüp bebek tedavisine başlıcaz.

Anladım canım çok geçmiş olsun. bazen doktorların yapmış olduğu hataların sonuçlarını çok ağır şekilde ödüyoruz. ama herşeyde vardır bir hayr diyip yolumaza devam ediyoruz. inaşallah tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.

bir sorun olupta hamile kalamak bana daha iyi geliyor.Çünkü sorununu biliyorsun ve tedaisini oluyorsun. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Herşey normal görünüyor ama olmuyor (( doktorlar çok acele ediyorsun ve stres yapıyorsun diyor bende herkes stres yapıyor ama hamile kalıyor diyorum. Böyle bir durum işte benimkide.

inş canım.
sana da şimdiden hayırlı olsun.hepimiz en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz inş.

yani sebepsiz infertilite.oldukça sık görülen bir durum.
maalesef stres herşeyin düşmanı,yapmayın diyorlar ama olmuyor işte. anlıyorum seni..
moralini yüksek tut,en azından ağrı çektiğin bir hastalığın olmadığı için şükret.benim ağrılarım var ve sebebi bulunana kadar çektiklerimi anlatsam...öldürmeyen ama sürüdndüren ağrılarım vardı yıllardır.en azından şimdi ağrılarımın ve hamile kalamadığımın sebebini öğrendik.
Allah sana da yardım etsin,daha kötülerini düşün ve rahatla canım..

evet canım tabikide beterin beteri var. Çok şükür genede. Peki sen tedaviyle iyileştinmi yoksa hala devam ediyormu tedaviler. Tüp bebek için bir sakıncalı durum yok değilmi şimdi.

selam arkadaslar bende,2 deneme yaptim negatif sonuc aldim 2 dondurulmus embriyom var eger saglam cikarlarsa temmuz sonunda yaptirmayi dusunyuorum ve cok korkuyorum.

selam azracım,seni de listemize ekliyorum.
moralimizi yüksek tutmalıyız,umutsuzluğa yer yok bizim durumda.
tedavin şimdiden hayırlı olsun,herşey çok güzel olacak.öpüyorum seni..

selam godescim,evet benim hastalığın tedavisi yok.ama dr bişeyler yapmaya çalışıyor şuan,baskılamaya falan çalışıyor,inş. sağlıcakla bir hamile olurum.

slm bnazz
bende bugün görüşmeye gittim. Uzun protokol olacak. Doğum kontrol hapı verdi. ) 9 temmuzda randevum var tekrar o zamanda iğnelere başlayacağım. Bakalım nasıl günler beni bekliyor. ınşallah iyi olur. Muaynede herşey yolunda dedi doktor. Normal bayanlara göre yumurta rezervin baya çok dedi.
Önce tüp bebek için çok erken. 9 aydır çocuk istiyen ve hiç bir sorunu olmayan bir çifte tüp bebek uyguladığımı duysalar beni dolandırıcı sanırlar dedi. Bir kez daha aşılama deneyin dedi. Bizde yok kararımız verdik dedik. ınşallah iyi yapmışızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…