Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlarrr cok yoguun ve yorgun gunlerın ardından geldım

12snde nısanım wardı malum snra yıgınla mısafır ve sonra da tatıl daha dun geldımmm ve gelır gelmez de hastalıktan ölmek uzereyım

of offff resıımlerı yuklıçem bohça ve nısan fAKat braz kendıme gelmem lazım çok guzel geçtı herseyımz rabbım dugunumuzude boyle en guzelınden versın yuzugum benmde sıkıntı yapıo kılomualdım dıçem ama 2kılo da verdım sag saoldeken kybetmktwen korkkkuorum

hosgeldinnnnnnnn canım

gecmiş olsun bu arada ..dinlen biraz hasta bi hatun olma

amin herseyyy daha güzel olur insallah canım benim..

Hoşhgeldin merveee :) merakla bekliyorum resimleri, çok geçmiş olsunn

Önüne tek taşı taktım alyansın artık,
yüzük biraz daha önde duruyo,
boğum boğum olduğu farkedilmiyor..
Nelerin derdine düştüm..

Fotoğraf yok benim elimde hiç ya..
Hep kuzenim çekti fotoğrafları,
akabinde o da tatile gidince dönüşünü bekliyorum..

Komik stüdyo albümünü de ancak haftaya alabilcez,
gün bitti gitti ama nasıl çıktım, nasıl pozlar var, neye benziyordum o gün hala bilmiyorum..

hayırlı olsun merveeeee =)) merakla bekliyoruz ne yaptın ne ettin diye

güzeldir güzelllll dert etmeee

Ben gitdim kuzenimle sectim resimleri arkalarınada fon sectim alınca paylaşıcam inşallah

Ben iki poz fotoğraf çekilcez sanıyordum,
albüm olacağını orada öğrendim..
Kabul etmeyeceğimi bildiği için böyle bir şey yapmış..
Bari dış çekim olaydı, fotoğraf çeken kuzenlerim var, onlardan rica edebilirdik..
Acayip bir albüm oldu, napacaksak onu artık..
Son halini görmedim gerçi ama orda ki pozlardan az çok kaza geliyorum dedi.. :18:

Senin de albümünü bekliyoruz bakalım..
Ben gülemedim pozdan yana, sizin yüzünüz gülsün.. :)

Neen gülemedinki tatlım :26:Ben resim çekilmeyi severim o yüzden bol bol sırıtdım

hatunlar nerdesiniz yahuuu parmaklara takıldı yüzükler hiiccccccccc bu kadar mıydı :)

saka bi yana özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii bugün kayınvalideme iftara gidiyoruz.. dügün tarihi yeri konusulacak büyük ihtimal biz tarihe karar verdik ama umarım salon buluruz ona göre

hatunlar nerdesiniz yahuuu parmaklara takıldı yüzükler hiiccccccccc bu kadar mıydı :)

saka bi yana özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii bugün kayınvalideme iftara gidiyoruz.. dügün tarihi yeri konusulacak büyük ihtimal biz tarihe karar verdik ama umarım salon buluruz ona göre

Dügün ne zamaaaan

canlarımm ikinizide tebrik ediyorumm merve ve loadgün süper olmuşsunuz bayıldım Allah nazarlardan korusun sizi darısı başıma inşallah 26 Agustos kısmetse :/ İns bir engel çıkmaz bu sefer

canlarımm ikinizide tebrik ediyorumm merve ve loadgün süper olmuşsunuz bayıldım Allah nazarlardan korusun sizi darısı başıma inşallah 26 Agustos kısmetse :/ İns bir engel çıkmaz bu sefer
Teşekkürleer İnşallah çıkmaz tatlım Allah sanada sorunsuz güzel bir nişan nasip etsin :)

amiiinn canımın içi inşallah yaa giriş dans şarkısını seçemedim (((

burdayımmm
dün akşam nişanlım bize iftara geldi =)
çok güzel bir duygu.
ilk iftar, ilk sahur, ilk işe birlikte (2saatte ) gidişimiz......
ilişkimizde ilk'ler bitti sanıyordum daha yeni başlamış

siz naptınız? belirlediniz mi düğün tarihini?
bizimkinden çıt çıkmıyor düğün konusunda :)

Son düzenleme:
Dügün ne zamaaaan

düğünü 7 nisan da düsünüyoruz tatlımmm

bskn cim ilkler biter mi yaaa.. ahh Allah nasip ederse ne ilkler yasayacagız ask böceklerimizle ramazanın maneviyatını yasamak cok güzelmiş ya gercekten..

iftara gittik hersey coook güzeldi ama baska akrabaları geldi caya diye habersiz bizim dügün salonu konusması kaldı yaa en kısa sürede onu halletmemiz lazım yoksa istedigimiz tarihte bulamıcaz salon gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…