Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ben daha ceyizime bişi almadım ya.. ve nasip olursa 8-9 ay sonra dügün yapalım diyoruz... önayak olur musun bana fikir verinnnnnnnnn

ben daha ceyizime bişi almadım ya.. ve nasip olursa 8-9 ay sonra dügün yapalım diyoruz... önayak olur musun bana fikir verinnnnnnnnn

benim çoğu eşyam hazır gibi. hatta haftasonu konumu da açtım =)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...nde-alinip-koca-evine-gidecek-ceyizlerim.html
ama tabiki daha çok eksik var.
nette çeyizlistesi diye arttığında çıkan bir liste var. onu kendine göre uyarla, ben öyle yaptım, çünkü bana lazım olmayan viski bardağı şarap bardağı rakı bardağı zart bardağı zurt bardağı..... gerçekten çok abartılmış bardak konusunda içki kullanmadığım için sanırım gereksiz geliyor bana
neyse onu kendine göre uyarlamayla başla. ama gözün korkmasın sakın. yavaş yavaş olur hepsi

tamam tatlım cok sagolllllllll

bende ceyiz topigimi acmak istiyorumm yahuu

kızlar nişanlandınız ortalıktan kayboldunuz. napıyorsunuz nişanlılarla mı geziyorsunzz

ben alyansa alışamadım çok kalın geliyor. bir de sıcakta hiç çekilmiyor

aynen ya sıcaktan galiba parmagımda rahat oynatıyordum alırken simdi sis gibi kasınıyor birde eve gidince cıkarıp kutusuna koyuyorum valla. nişanlım gene hiç cıkarmıyom ben vs diyo demedim ona evde cıkarıyom die ..

Ben bitek banyo yaparken çıkarıyorum kayıp düşmesin diye , yoksa parmagımda çakılı

ne güzelll benim bu aralar ellerim ayaklarım çok şişiyor davul gibi oluyorum.
uyurken düşünemiyorum kendimi yüzük ile

ben işte de mecbur çıkartıyorum. laboratuvarda olduğum için kimyasal vs değer de zarar gelir diye, amaaa laptopun üstünden bana bakıyorrr

Son düzenleme:
Allah bu mutlulugumuzu daim ettirsin kızlar

düğünü ne zaman düsünüyorsunuz :)))))))) aynı dönemde nişanlandık dügün telaslarımızı da aynı zamanlarda yasarız inşallah

düğünü ne zaman düsünüyorsunuz :)))))))) aynı dönemde nişanlandık dügün telaslarımızı da aynı zamanlarda yasarız inşallah
hepimizin inşallahhhh

düğün tarihi ahh ahhhh
aslında ben evlenmeyi sürekli erteleyen taraftım.
ama şu an yalova istanbul arası (deniz yolu ile) git gel yaparak işe gidiyorum. tabi bunu hergün yapmıyorum. çünkü 2 saatim yolda geçiyor.
bazen arkadaşlarda kalıyorum. bazen birinde bazen diğerinde, bazen evden... göçebe hayatı yaşıyorum sonuç olarak.
nişanlım istanbulda oturuyor.
o yüzden ben Kasımda olsun diyorum. bayram sonrasında...
ama annemler veee sevgili nişanlım istemiyor
annem çok erken, o kdr erken kaybedemem seni diyor
nişanlım da maddi olarak anca mayısa yapabiliriz düğün (anne babası olmadığı için tek başına...)

sanırım mayıs a kadar bekarlık sultanlıktır modundayım

sizler ne zaman?

Son düzenleme:

canım yaa Allah yardımcın olsun öncelikle. o kadar yol cekilir cile degil.. oyy kıyamam ya anneler anneler.. ana gibisi var mı...

biz de nisan ayı istiyoruz.. daha dogrusu ben istiyorum sevgili nişanlıma kalsa hemen yapalım bayram sonra ocak gibi diyor ama ben ne kadar sevsem de ne bileyim hemen ailemden kopmak istemiyorum ve de maddi boyutu düsündürüyor.. anca toparlanabilecegiz cok borc harc icinde evlenmek sonrasında sıkıntı yasayalım istemiyorum .. dört dörtlük evlenilmez tabi ama evlendikten sonra ödeyecegimiz borc miktarı en azından minimum olur.

bazen de olsun düzenimiz olsun kendi evimde askımla olayım diyorum da artık zaman cabuk gecer.. mantıgım erken olmaz diyor

yine de hayırlı diyorum.. henüz tam tarih netlestirmedik ailece biraraya gelip. biz nisanın ilk haftası düsünüyoruz ama bakalım

hadi hayırlısı bakalım. ,
borç harç birşekilde ödenir. bende aslında borçlu evlenme taraftarı değildim, hala değilim.ama bakıyorum bohça alışverişini bile ortak yaptık zaten. birlikte ödüyoruz. yeri geliyor benim maaşım yatmıyor o ödüyor yeri geliyor onun parası oraya buraya harcanmış oluyor ben destek çıkıyorum. eee, gene biz bize ödüyoruz borçlarımızı falan.
evlenince de birlikte ödüyeceğiz.
ahh ahhh aşkım bu cümleleri duysa benim ben olduğuma inanmaz bu lafları ona yapmıyorum tabiki

buaradaaaaa biz ilk görüştüğümüz zamanlarda ne zaman evleniriz planı yaparken, ben 22 mayıs 2012 demiştim.
sevgülüm de oooo çok geç demişti
mayaların hesabı tutmazsa 2013 mayısa kaldık

son bir ekleme; ist yalova arası git gel işi günde 4 saat yazıcaktım, sadece gidiş 2 saat

evet haklısın borç bir sekilde ödenir de birlikte sen ben olmayınca ama

4 saat mı cileeeeeeeeeeeeee valla Allah yardımcın olsun canım ya.

Kızlaaar günaydııın...
Yüzüğü taktım ondan sonrası düğün, mesai derken bulduğum her köşede uyumaya başladım..
Siteye bir türlü girip güzel geçti her şey diyemedim.. :)
Şimdi de mesaiye gidiyorum..
Veee fikirleriniz, yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize..

Bi de yüzükle ilgili yorumlar vardı, bir değişik oldu gerçekten parmağımda..
Aldığımız gün çok rahat parmağıma olan yüzük şimdi iz bırakıyor,
havasızlıktan bembeyaz oluyo orası..
Arada sol elime takıyorum yüzüğü, o ara nasıl kaşınıyo sağ parmağım falan..
Hep böyle mi gidecek ki, alışana kadar mı bilemedim..

sanırım sıcaktan eller şişiyor... susuz da kalıyor olabiliriz.
ben sürekli maydanoz yiyorum (ödem alır diye) ve daha az şişiyor elim.

buarada bu sıcakta mesai hiç çekilmez.. Allah yardımcın olsun

Bizim önümüzde askerlik var o bitsin ondan sonra dügün için düşüncez tarih :)

tünaydın canımm valla nerdesiniz diye bugün sitemleri yağdırcaktım... bskn le ben kaldık sayfada bi tek die. neyse ki sen de LoadedGun da gelmişsiniz

sıcaklardan sanırım canım ya. bizde de var o dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…